![]() |
Hehe :D Spoko, jak znajde namiar to Ci podam, ale o ile się nie myle, to nie znajde :P
PS: Fajne marzenia :D Edit: Lotar~ masz juz jakies nowsze wiadomosci z Thorii? :> |
Cytuj:
Byl w poscie ale poszedl na prv... regulamin |
Cytuj:
Jeden noob war sie zakończył a powodem był power abuse jakiegoś 30 knighta który wlazł do czyjejś nory w poszukiwaniu rotów i nie chcial wyjść. A drugi war to Style, raczej bardziej znany jako Zig Zag vs Death Bringers w składzie których występuje Mercy Wzyciek Svenz i Romeo La'core.To by było na tyle z tego co wiem. |
Moze lepiej bedzie zalozyc topic ,,Wiadomosci z Thori''? bo to co tutaj piszemy to nie ma nic wspolnego z Warem na Thori
|
@up
Juz chcialem dawno to napisac bo ostatnie kilka stron to tylko wymiana ostrych zdan Cwanisha vs. reszta swiata |
Pokój na thori nie trwa długo więc nie widze potrzeby robienia nowego tematu .
|
Ale wtedy mozna by bylo pisac o kazdym wydarzeniu na Thori i nie bylo by takiego off topica. Ale skoro nie chcecie to nie :P
|
Cytuj:
|
No temat War moglby byc ale wojna Fanta- AOTP juz sie skonczyla to moza zmienic nazwe tematu ; )
|
Temat został edytowany.
|
|
Cytuj:
/hotkeys on /uh on Kto jest spostrzegawczy widział to na filmie. |
No co ty ; ) alez ten temat zrobil sie nudny i wogule kiedys jak zagladalem po dniu to juz 30~postów a teraz po 3 dniach 1 post ; o
|
Nie wiedzialem ze to powiem ale
Brak mi Cwanisha .... Powod prosty nudnp tu bez niego z nim posty lecialy i mozna bylo sie nawet duzo dowiedziec a tak to pfff
|
<bumped up>
|
Lotar musze z tobą pogadać..
|
To już chyba koniec. Feawyn zaczął płakać na forum. Niedługo update, może nowe światy i chłopaki zapewne tam pójdą. Swoją drogą pierwszy raz widze Feawyna wytrąconego z równowagi. Zniknął mu już uśmiech z twarzy. Teraz poczekamy se na następną wojne.
|
tak btw, co go wytraciło z rownowagi ? xD
|
Feawyn myslał że tylko on może robić w ch**a ludzi, ale tym razem to jego wycyckali.
|
@up
A jak go wyhujali? Wczoraj w Carlin Samtoz 64 MS Z Kieble 45 MS Klepali jakiegos 36EK zapewne czyjegos noobchara meczyli sie chyba z 5min. dopuki samtoz nie wpadl na pomysl UE @edit Napisalem 300 post w tym temacie XD |
Cytuj:
Sprawdz prv.... |
Cytuj:
Zresztą za bardzo mnie już Thoria nie interesuje. |
Wojna sie zaczeła:
Project Mayhem vs Sharingham Reason?Chęci sharingham w walce przeciw Project Mayhem. Oficialne fragi na pierwszej stronie tematu. Zapowiada sie ciekawie. |
Znowu wszystko zaczyna sie od nowa powstała Twi czyli ludzie z AoTP i kilka z Sharingham vs Project Mayhem.
Bardzo się ździwiłem jak do Twi przeszedł Slaanesh (prawie z krzesła nie spadłem ;p). Według mine robi źle ale może ma jakieś swoje powody o których niewiem. Hmm.... ciekawie jak się to potoczy. |
Mam nadzieje ze Poject Mayhem wygra wojne i Sharingam dostanie wysokie paymenty ; ) Bo za Sharingam zabardzo nie przepadam poniewaz to tylko banda Power Gamerów ; )
Good Luck Project Mayhem |
Jakby całe Sharingam by walczyło to mieli by duże szanse na wygranie wojny ale gilda się podzieliła na tych co chcą wojne i na tych co niechcą.
Teraz jest wojna między Twi i Poject Mayhem. Twi to chyba całe AoTP i kilku ludzi z Sharingam. |
Cytuj:
Edit. Walczyć będziemy. Powodem jest zabicie Matronesa przez PM. Wladimix zaoferował pomoc i powstała nowa gildia. Nie ma co się narazie podniecać. Chciałbym tylko wiedzieć który kozak z PM zainicjował to wszystko. |
Muhaha
Nawet jeśli Sharingam to PG [choć to nie prawda(z jednym wyjątkiem)] B)
to PM to są j.e.b.a.n.e PA i to oni zaczeli tą wojne Co do tego ze Sharingam chcial zaatakowac ich tak jak to napisal podajże Burn~ Prawdziwym powodem rozpoczecie wojny bylo zabicie Matronesa a Sharingam mógl chciec zaatakować PM tylko dlatego ze oni caly czas robili na nich PA PS. Nie wszyscy Ci którzy sie bija są w wojnie są w Twi Your Avros |
A tak pozatym wynik to 0:0 bo dead Matronesa byl przed deklaracja wojny ;]
|
Teraz po Thais lata kilka kolesi z PM
Całe dp zapchane Aż sie zdziwilem ze mam rs'a a oni mnie nie bija :P Myśle ze na tej wojnie nie bendzie duzo fragów bo Sharingam bendzie siedzial chyba caly czas w pz jedyna szansa na fraga to jakis sneak atack :evul: |
Thoriosia
May 24 2006, 00:56:26 CET Killed at Level 85 by Gorthard |
2:0
Kylte
May 26 2006, 05:25:51 CET Killed at Level 116 by Leathal Bex |
Z tego co slyszałem biło go 3 ludzi.Airro Leathal i Drasen.Dziwne nieco ze knight mający 1,8k hp padł od przeciwników z sd power 600~,nie majać pz locka...
|
:(
Kolejna zła wiadomość dla mnie: :(
Lucifer Lucius May 27 2006, 19:01:41 CET Killed at Level 75 by Drasen and by Sikews |
Cwanish where the fucc are u?
Cos nam ten temat umiera bez master ****isha :D
|
Widze ze nikt nic nie pisze wiec...
Feawyn
May 29 2006, 15:55:17 CET Killed at Level 95 by Kama'ra and by Sikews Magnifiqus May 29 2006, 15:58:51 CET Killed at Level 85 by Leathal Bex and by Glay Orio A teraz coś gratis co otrzymalem za pomoc Twi: Avros May 29 2006, 14:48:50 CET Killed at Level 62 by Arnax Xane and by Airro Dzieki chlopaki :fuck: 2 ue plax |
@up
Chyba dostales 2 suprise ; / Ja wlasnie koncze z Thoria i czekam na nowy swiat of corz pacc juz nie dlugo wiec niec wyjdzie new serv : P |
Sikews
May 30 2006, 21:29:52 CET Killed at Level 126 by Nattha and by Uchiha Sasukej Neilz May 30 2006, 21:31:00 CET Killed at Level 127 by Spartibus and by Mundy La'Core Leathal bex May 30 2006, 21:29:37 CET Killed at Level 120 by Sophina and by Feawyn Destro'Devil May 30 2006, 21:30:03 CET Killed at Level 119 by Uchiha Sasukej and by Nattha |
Cytuj:
Ale i tak wole zeby wygralo PM |
No no no, wielki Sikews obalony :D Jestem ciekawy jak to wszystko sie potoczylo .. Jakis filmik ?
@EDIT Zauwazcie, ze wszyscy czterej padli w przeciagu 30s 0_o az dziwne :P trenowali AFK? :D |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 07:40. |