![]() |
aha czyli tylko dlatego ze wojna trwała na furorze to taifun nie expil? oswiec mnie kumaty pr0 gamerze :>
|
Panie skromny pacyfista.... nie nie logiczne!
Jakbys sledzil uwaznie tematy to bys zauwazyl ze taifun byl "semi-retaired" bo "poprawial oceny" czy cos w tym stylu... obie wojny byly PO tym jego oswiadczeniu na tibia.com . Taifun expi..... hmm mieszaneuczucia mam xD. |
Furora doczekała sie wkońcu 100 lvl druida a jest nim James Caros.
Wielkie gratulacje dla Ciebie i życzę Ci dużo większych osiągnięć w Tibii jak i poza nią. ;) Tym czasem już zbliża sie do tego "magicznego" 100 lvla kolejna osoba, a jest nią Rastaz. A tak pozatym to Taifun jakby nie było mimo iż był retired aktywnie uczestniczył w wojnie zaliczając przy tym wiele fragów. :P Troche wiadomości z Furory. =] |
mnie osobiscie zbytnio nie kreci to ze jakis gracz powrócił do gry - jednak od tego jest ten temat w koncu ;pp (taki mały off top).
btw. a co z petrem? ilu ich wrociło? ;S DODA NAJLEPSZY ZESPOL POP W POLSCE OH YEAH ; D (typowalem Ale i pauline (?) z blogu 27 ale cóż... ='( ) |
Kapucha pewnie wszyscy wrocili xD a co sobie beda zalowac!
OFFTOP: DODA! yeah xD co tam jakies niedorosniete blogi 27 :< Doda and she's body RoX:D |
Cytuj:
Cytuj:
|
No Taifuny wrocily:D 208 wbili chlopaki:P
@ offtop Dla magika pokoj;) |
Cos sadze ze zrobiłą rekord 7 dniowego expa ;>
offtop: wezcie mnie nie reportujcie ze off topy, bo znowu bana dostane = ' ( |
Cytuj:
|
Coś podumiera ten temat.
Taifun wrócił, znowu zacznie się PG i możliwa rywalizacja z Imargamem, Czipsu i Katrilą w zdobywanym expie. Zdaje mi się, że przez długi, długi czas nic nie będzie się działo na Furorce, a szkoda... Bo zaczynało się robić bardzo ciekawie podczas wojny Sunblade Legends vs Duskiness. |
Nie bedzie sie dzialo bo nie ma sie co dziac... po odejsciu katrili, pastuchow sunblade nie mialo szans na wojnie i furora zostanie na zawsze nudnym, zapomnianym serverem rzadzonym przez Duskiness...
|
moim zdaniem Taifun uzywa cave botaB) B)
Last login: Jun 05 2006, 08:09:20 CET wtedy jest restrat i od tamtej pory jest on-line cały czas do kolejnego restartu serwera:) |
hehe dobre :D
|
Cytuj:
Sharuje-ok, ale nie wymyslajcie juz takich bzdur bo zygac sie chce |
Cytuj:
|
Cytuj:
nawiązując do tematu to nikt niewie na 100% czy Taifun uzywa cave bota ale napewno nosi kilka bp uh to dlaczego nie może go używać? ;) |
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~~
|
Cytuj:
|
wyjdzie nowy świat a jak tak to kiedy?? plz odp. bardzo się niecierpliwie8o ;)
|
Cytuj:
@lord Asmor nom kilkadziesiąt bp uhow sdkow manasow itp bo przeciez sork ma DUZO capa! :| |
Cytuj:
pozdro 4 all |
Pomylony!
asmor napisal ze nosi KILKADZIESIAT BP UH ale o manasach i sdkach nic nie mowil nie smiej sie z niego a z reszta on chodzi w lekkim eq więc,ma duzo capa na runki:baby:
|
Hahahahahahahahahahahahhahahahahahahahahahahahhaha hahahhahahahaha
Normalnie zajebiste, tak tak karzdy rozsadny czarodziej niezaleznie od lvlu musi KONIECZNIE miec przy sobie kilkadziesiac bp uh , w sumie po co dla czarodzieja manasy i sdki/hmmy skoro moze sobie spokojnie bic potwory skul staffem. Pozdro8o |
Ehh Skończmy ten temat ^^ bo troszku zanobowałem :o
xDDD |
omg...
Cytuj:
fane tylko ze nawet mag od 30 lvla powinien chodzic z tymi uhami a w taifuna przypadku to juz niewspomne manasow tez ma huj ale dobra.... |
zapomniałem...;/
macie moze link z tego filmiku wmv. początki furory czy cos takiego ??plz dajcie:>
|
@up
...............Poszukaj pare stron wczesniej leniu!! a na 100% jest bo sam rehostowalem ... masz leniu jeden.... >.< http://forum.tibia.pl/showpost.php?p...&postcount=255 |
^ najs movie. Spooxter to widze bez run chyba chodzil ;P
Ktos go juz dawno sklejal czy teraz ? -,- nie sciagna mi sie do konca shit ;} ^ ^Sa jeszcze jakies akcje oprocz ank~ ? |
Cytuj:
Miałem "przyjemnosc" grac jednym z members Dusk~~ wiec wiem ze 3/4 z tey gildi to sharerzy ale niech sobie grają 8o w niekiedy po 4 na jednym acc no-PVP ROX !! jak dla mnie :p |
Ale ja nie mowilem o sharowaniu tylko ktos mowil ze taifun z cave botem expi... smieszne? zalosne? nie wiem...
|
Cytuj:
no chyba oczywiste ze KAZDY szanujacy sie sorc nosi ze soba kilkadzisiat bp uhow :D ahahahhahaaahhahahahhahahha pozdro |
A tak na powaznie to po co dla czarodzieja kilkadziesiat bp uhow??
To prawda ze dobrze jest miec 1-2 bp(na wszelki wypadek), ale bez przesady. Obecnie najwazniejsze sa manasy(potwory bijesz z exori vis/mort a leczysz sie srednim leczeniem)i to ich nalerzy brac jak najwiecej |
Cytuj:
|
podejmujesz walkę albo padasz.... wszystko zalezy od Ciebie :)
czasami wystarczy 2 bp uhs, a czasami nie ;p |
Zalezy kto by wpadl:D:D:D
|
Nareszcie ! :d
Wreszcie od dłuższego czasu coś się stało na Furorze...... :)
Dziś o godzinie 14:00 Thais zaatakowały orki :D :D :D <małe wtrącenie w te wasze kłótnie> 8o |
Jakie klotnie?;>
To sie nazywa dyskusja;) |
od tego właśnie jest forum aby dyskutować...
mały offtop: jaki dzis wynik meczu Polaków typujecie?;P ja na 2/3-0 |
lol, 210lvl (czy ktory on tam ma) z 2bp uh? wy widzicie co piszecie?
offtop: nvm jaki wynik =] w tym mundialu nie wyjdziemy z grupy ;s w 2002 mielismy szanse, ale teraz to ni chuja : / |
Polska Ekwador 0:2... Wiedzialem, ze Polska przegra i zycze jej 0 punktow w tegorocznym mundialu:)
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 12:02. |