![]() |
Cytuj:
|
:]
Zjarany Olek:Jun 07 2006, 23:09:51 CET Killed at Level 62 by Nareli
a no sie wzieli :] biją dużo 8o biją wszystkich bez powodów |
Powiem wa mszczerze , jestem tymi walkami i zabijaniem juz lekko zmeczony.
Porpostu dojdzie do tego ze oni pzueni j aie juz nawzajem powybijajom :( Ja tam bede gral sobi ciho i nieszukal spraeczek a am nadziej dojscc do 40+ lvl bez zadnego paymentu. |
Na Pandorii nigdy się to nie zmieni, całe życie będziecie padać, ludzie, którzy giną na tym serwerze tygodniowo tracą tyle expa, ile posiada 100lvl+ postać, mogą się tylko zmieniać wasi oprawcy, przestańcie tam grać, póki jeszcze macie taką możliwość.
Btw. WORLD TRADE>>>>MINE PANDORIA, REFUGIA<<<<YOUR MORGANA!! Btw 2 Widziałem, jak padł Rebek Master Cafe, to było przed sklepem w Venore, a potem Dragua się do mnie przyczepił: Dragua: you blocked me -.- Mithgar: what? Dragua: pay legs Bump! |
@up
Taaa... Ja pamiętam jak na mnie była akcja;) Chociaż im się nie udało to po tej akcji skuplowałem się z Rhaldusem,ale potem zauważyłem co się dzieje na Pandori-Zauważyłem to już wcześniej to zdecydowałem, że wrócę do Old Chara:) |
Będę tu dodawał listę zgonów ludzi, którzy padli zabici przez oprawców wymienionych wyżej oraz kilku innych.
Arlinka: Jun 11 2006, 21:22:53 CET Killed at Level 73 by Decoy Kalluce and by Nareli |
lol...
no nie źle.... czyżby zaczynają wybijać Tala Khan :(
|
Cytuj:
btw. mam urlopik to sobie troche pogram kolega pozyczył mi na kilka tygodni postac ;) wiec moze troche pogram :evul: |
xDD
a po co chcesz tracić czas pograj se lepiej na innym świecie niź pandoria ;p jaki kolega ma nick ?? ;>
|
Cytuj:
Cholera, erig.net się zepsuło, więc będę musiał ręcznie sprawdzać listę zgonów... //Pozdro! |
Cytuj:
|
@/\
Bądź pewien, że ci uwierzę na słowo. |
|
Czy mógłby mi ktoś pomóc? Utknołem na zachód od Venore na wysepce pośrodku bagna można tu wejść/myjść małym podziemnym tunelem. Niestety zapomniałem szpadla i nie mogę rozkopać otworu HELP!:baby:
P.S. Jak chcesz mi pomóc to powiedz na forum kiedy to się zaloguję Proszę mnie nie zabijać - dopiero wyszedłem z rooka i nie mam nic cennego;( |
Robi się coraz ciekawiej.
|
Devil Pandoria: Jun 11 2006, 12:09:40 CET Killed at Level 52 by Dragua
Hans Shake: Jun 12 2006, 18:19:06 CET Killed at Level 84 by Dragua and by Huggarn @up Zaczniesz oceniać, jak zginiesz. |
lol..
MItghar po co wklejasz ded każdego noobka?? co nas obchodzi jakiś Devil Pandoria?? zastanów sie co piszesz :(
|
Ja Ci pomoge tylko najpierw musisz mi wytlumaczyc gdzie to jest :P bo nie bardzo wiem. ps. chodzi Ci o picka?
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Taka wysepka pośrodku bagna
|
Takie sprawy to załatwiajcie na PRIV albo GG...
Btw Dragua wbił(?) rsa! |
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
|
Cytuj:
Nie wiem, czemu też w ogóle próbowali mnie ubić we dwóch, jak potem na forum powiedzieli, że nie mieli szans mnie zabić. Skoro nie mogli, to po co w ogóle próbowali? |
;(
Dzitka jakie ty masz dobre serduszko gzgzgzg for youuuu =***
Dark'Conqueror też jest nubem i nikogo nie interesuje :(:(:( <płacze> a Draguą obecnie gra nie jaki były owner <Master> Sir Doll :S:S:S:S:S |
Sir Doll to obczaił i zna passy do wszystkich charów na serwie.
@Fragi Combat Soldier: Jun 13 2006, 12:28:25 CET Killed at Level 63 by Huggarn and by Draco Faur |
Stop!!
Niby co obczaił ?? .. weś przestań takie głupoty pierdolić że zna pasy do wszyskich na serwie ... i po raz kolejny raz ci mówie że za nim coś masz zamiar pisać to sie zastanów.. :(
|
No walsnie popieram freeda .Btw , dojdzie do tego ze ci co teraz wymuszajom characze kiedys sami sie pozabijajom.
|
Tuath to buraki same
Te debile niepotrafia chyba wogule grac gonia tylko za jakimis 30lvlowymi knightami i kazuja i placic (to nic ze okolo 60 knight z druidem cos okolo 60 lvla niepotrafia nawet zabic knighta na 30lvlu z 3 uhami który przebiegl z nimi cale ank i dotarl spokojnie do dp)
Logowalem sie na dwa knighty na pandori okolo 30lvl i obydwa dostaly niby hunta od nobow z tuath kolega gra knightem terz okolo 30lvl i terz dostal hunta od nich ....rany i nawet moj drutdostal wlasnie hunta a ma 24lvl no smiech na sali LOL wkarzdym przypadku kazuja placic 10k za free dodam jeszcze ze te moje hary niesa ze soba praktycznie niczym powiazane i nikt ich niezna poza moze 10 osobami a loguje sie nanie raz na miesiac ....jesli o mnie chodzi to mam z tego niezly polew .jak sie chce przejmowac wladze na serwie to wydaje sie mi ze sie to robi w trohe inny sposob niz bicie fragow na nobkach ale ja sie tam nieznam... |
Cytuj:
:D:D Dragontis :P Nigdy nie powiedzialem ze nie jestem PA, zrobilem bana bo wyjechalem do Irlandii i nie bede gral przez jakis czas ;> |
Cytuj:
Zacznijmy od tego, że nie jesteście już w Tuath. I co, nie macie zamiaru grać przez miesiąc, dwa? Doszły mnie słuchy, że już nigdy nie powrócicie i parę osób byłoby z tego względu zadowolona. @EDIT Sazo Staba: Jun 16 2006, 01:16:57 CET Killed at Level 56 by Nareli |
ehh
z tego co wiem to Tie jest hunted :P
16:54 Dark'Conqueror: Hello i'm hunted ? ;> 16:55 Nareli: no 16:55 Nareli: im sorry for your death ehh ;] straciłem 225k expa i usłyszałem tylko przepraszam chociaż coś :S:S:S:S:S:S:S::S |
Cytuj:
00:00 Mithgar: hello, I am hunted? 00:00 Nareli: nah xD 11:11 Mithgar: hello, man, you hunting me? xD 11:11 Dragua: nooo, xD 11:11 Mithgar: ( na ) really? 11:11 Dragua: yes, u not hunting by us Po jednym dniu chyba zmienili zdanie ( chociaż Nareli nie atakował mnie, bo był offline xD ). Dark'Conqueror, jeżeli myślisz, że znowu zaczniesz sobie spokojnie expić, to mylisz się. Nie wiesz o tym? :>? Co do huntowania Ti to skąd masz takie informacje? |
ehh
czy ja wiem czy chce mi się wracać na to bagno =/
nie ma sensu chyba tu grać Co do Tie-to podobno ma hunta za bicie ludzi którzy zapłacili Trio |
Cytuj:
|
@up
nie nie nie no kolejny jezus głąbie THaldus nie sprzedał chara... po prostu osiągnoł w tibi co miał osiągnać i mu sie nie chce obecnie grać.. (podobno ma wrócić po wakacjach) :p
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Odświeżenie tematu +dodanie świeżych zgonów (biją kogo popadnie?).
Clastor: Jun 18 2006, 14:27:54 CET Killed at Level 75 by Thaldus Bonden Saturnus: Jun 19 2006, 00:52:32 CET Killed at Level 65 by Drotter |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 23:06. |