Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Obsidia (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=190)
-   -   Obsidia .... (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=80574)

Sol 11-07-2006 14:56

hahaha no no faktycznie mile i romantyczne.. a skad znasz te miejsca.. czyzbys tez uciekal z jakas mila niewiasta??? i ja nic nie wiem ;p

^Awolver^ 11-07-2006 14:57

Raczej nie mile niewiasty i nie mili panowie mnie gonili :D

Szaryy 11-07-2006 14:58

To juz jest przesada
14:19 You lose 58 hitpoints due to an attack by a slime.

MONK PLXOR

Sol 11-07-2006 14:58

lol tez mozna pod romantyzm dodac ;]

a kiedy to bylo i co to za niedobrzy ludzie cie gonili. znow cos przeskrobales??? nie trzymales zamknietej buzki ;) ??

szary.
noco ty dasz rade ;] badz twardy nie mietki ;p

^Awolver^ 11-07-2006 15:00

MNie ktos gania co tydzien :D

ale widac ze moja lsita deadow jest czysciutka wiec uciekac to umiem :>

Sol 11-07-2006 15:01

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez ^Awolver^
MNie ktos gania co tydzien :D

właśnie.... ale przynajmniej czasami mam rozyrwke... ratowania czyjegos T....

^Awolver^ 11-07-2006 15:02

oj tam ... ostatnio mnie Meraz nie gonil :)

Kuan Ti 11-07-2006 15:04

Sol Why ja mam cie zabijać. Nie zabijam prawidziwych kobiet, niechce cie zabic bo ciebie bardzo lubie;]. ja mowilem ze bede zabijal ludzi ktorzy tylko pekuja. np tworza po 2 Fe i zaczynaja zabijac. Teraz wiem ze jak przezprzydaek ciebie przepchne to moge pasc:(

Sol 11-07-2006 15:05

Cytuj:

oj tam ... ostatnio mnie Meraz nie gonil :)

no miales to szczescie ;] mowilam ze mila z niego osobka... to mi wierzyc nie chcecie

a tak przy okazji przypomnialo mi sie. nie musimy glosowac kto jest najwiekszym miekkim siusiakiem na obsidi... widze ze ktos sie po wczorajszym przestraszyl.. albo bal sie pasc z reki dziewczyny ;p
Nivy masz u mnie pierwsze miejsce w konkursie najwiekszego kurczaka i miekkiego siusiaka. dwa pierwsze miejsca mrau....

@vylk
ty nie padniesz bo ciebie znam i wiem ze specjalnie tego nie zrobisz itp. poza tym niektorzy czasami lubia mnie pacnac z exori itp podobno "lubia mi dawac klapsa w pupcie" ;)

Kuan Ti 11-07-2006 15:06

srry double post

Misterio 11-07-2006 15:07

@Sol
Dzisiaj wieczorem mi by pasowalo bo malowanie w pokoju mam i nie mam dostepu do kompa popoludniu ; ). Jakie miejsce by Ci bardziej pasowalo Pacc czy Facc? i zeby bylo latwo doniesc speary bez zadnych nieprzyjemnosci ; P
@edit down
Awo jesli mowisz ze Ghoul na 25-40 discie na full def. pada to nie ma problemu wg. na monka bo kaski troche na manasy mam ; ) Jezeli nie bedzie to przeszkadzac Sol w straceniu kilku cennych sek. na manasowanie i wpisanie utevo res...

^Awolver^ 11-07-2006 15:08

i to trzbea bylo powtorzyc az dwa razy ?:) , za pewne to przez przypadek bo tak stronka chodzi-.-

a Nirwy pokazal przeciez ze jest odwazny mowiac o mnie i o suvie merazowi ^^

Sol 11-07-2006 15:10

Cytuj:

i to trzbea bylo powtorzyc az dwa razy ?:) , za pewne to przez przypadek bo tak stronka chodzi-.-

a Nirwy pokazal przeciez ze jest odwazny mowiac o mnie i o suvie merazowi ^^

a widzisz.. nie byl to on, czasami zagladaja tu inni ludzie. nie wiem kto bo nie do konca mnie tojuz obchodzilo, wiem ze polski bro meraza...

@Misterio
ja w domq kolo 20 bede pacca mam mozna pod moim domkiem nudno ale spokojnie ;p

Misterio 11-07-2006 15:13

Mi tam obojetnie gdzie tylko zebys pomogla mi doprowadzic speary ; P bo rozni ludzie sie kreca a Ja mam za slabe skille i lvl aby cos zdzialac przy obronie moich spearów
@edit
Spojrzalem gdzie masz domek to nie bedzie problemu z doprowadzeniem rotów na shielda ; P

Kuan Ti 11-07-2006 15:14

Trzeba uwazac bo jeszcze ktos zostanie zabity bo pisze cos na forum bauahahahahahahahahaahhaah

^Awolver^ 11-07-2006 15:15

i malo by brakowalo a to by sie wcozrja stalo -.-

Sol 11-07-2006 15:25

@ Misterio

spoko oko jak cos to wezme, ale na edron nie ma noobow ;p

@Kuan Ti

nie do konca, jak sie kogos "obraza" to sie nie dziwie.

@Kuan Ti i Awo i reszta ;]

jesli ktos by cos takiego napisal na mnie zrobila bym to samo co meraz. na szczescie "wysmiewaczy" jest na tylko ok, ze nie bedzie sie za takie bzdury mscil. poza tym jesli ktos uzywa botow i innych bzdur to jego sprawa. po cos one sa tworzone. ;]

Kuan Ti 11-07-2006 15:26

Sol ja wiem. tak tylko powiedzialem sobie. Chociarz gdy mnie obrazal Don Augustus to ja nie moglem go zchuncic:(

^Awolver^ 11-07-2006 15:29

@sol
Moja reka i Suv'a Noga sprawiedliwosci nie dosiegnela Meraza ;d <zartuje oczywiscie> ale jak bedzie uzywac bota to w koncu to sie zakonczy banem ;P

Misterio 11-07-2006 15:31

Dobra Sol Ja narazie spadam to dogadamy sie jeszcze wieczorem na Tibii

Kuan Ti 11-07-2006 15:32

WKoncu kiroy to tutor heheheeh<joke> ;D

Sol 11-07-2006 15:39

znow zaczynacie.... ale juz 2 raz nie pomoge a wrecz przeciwnie.... nie chce mi sie tlumaczcyc znow dlaczego.

albo mozna powiedziec inaczej.. po prostu lubie ludzie, ktorzy sa "zli" przeciez tak samo z erusem bylo. ja za chlopakiem w ogien bym wskoczyla a inni go nienawidzili (i mysle ze jest tak az do dzis)

ale tego sie zminic nie da jak i jednego i 2giego szanuje i bardzo lubie.

Misterio 11-07-2006 15:39

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Kuan Ti
WKoncu kiroy to tutor heheheeh<joke> ;D

Nie chcem Cie obrazac w zaden sposób, ale Kiroy juz troche go posiada ; P
Wiem kazdy moze nie zauwazyc ; )

Kuan Ti 11-07-2006 15:52

Sol ty wiesz czemu ja nie lubie Erusa. Dostalem hunta bo wygralem chatke na poczatku serva. wiec sie nie dziwcie ze go nie lubie. Jezeli chodzi o NG to lubie tam prawie kazdego:D najbardziej ze Swe lubie Waldka i Azareda;D

Sol 11-07-2006 16:04

ja sie nie dziwie. ja po prostu mialam takie szczescie, ze nikomu nie podpadlam. sama kiedys nienawidzialam ng. ale zdanie o nich zmienilo sie w momencie gdy gralam coraz dluzej. poznalam-polubilam. tak ja z erusem- chlopak mi pomogl jak nikt inny na tym serverze. wiec zawsze bedzie stal u mnie na 1wszym miejscu. nie powiem, ze bylam zla bo mnie tez zabil ;] w dosc perfidny spoob- ale bylam mloda, glupia i naiwna. (w sumie teraz zostala mi nadal mlodosc [kto sie zasmieje ten oberwie] gupota [ale mniejsza] i naiwnosc [zawsze ta sama])
jednak moja upartosc przewaznie wygrywa i to nie tylko z erusem mi sie udalo ;)

co tu duzo mowic KOBITY SA NAJLEPSZE I WIEDZA JAK SOBIE USTAWIć INNY. DLATEGO TO ONE POWINNY RZADZIć

Nirvy 11-07-2006 16:32

xd

Sol te rzeczy o mnie pisze aja sie tylko brecham z kolegami z was XD:D

Sol 11-07-2006 16:53

myslisz, ze mnie to urazilo?? POMYLKA

mnie miekkie siusiaki nie interesuja.. a ty nim jestes

ps. ty pasz kolegów lol a skad wiesz ze z nas a nie z ciebie....
nie jeden mi tu tak na mnie pisal. i wybacz lata mi to kolo mojego pieknego tylka co ty sobie o mnie myslisz, ja juz o tobie zdanie i tak mam wyrobione... na szczescie nie grasz juz na obsidi i o jednego WIELKIEGO nooba mniej

Nirvy 11-07-2006 18:13

xd

Dokładnie tak samo myśle mówcie co chcecie ja się i tak tym nie przejmuje:p

Sol 11-07-2006 18:26

to moze tak jak server opuscisz tez to forum ;p

bylo by nam wszystkim przyjemniej

Kuan Ti 11-07-2006 18:33

Sol rozumiem ciebie bo mnie tez Waldorio zabil:] ale go lubie. Waldek i Azared mi imponuja. Zaraz pewnie zaczna pisac ze oni Pa itp. Ale gdybym mial taki lvl jak oni i bylbym w gildi zadzacej robilbym chyba to samo;] Jezeli chodzi o Erusa to koleszka jest bardzo dobrym graczem. Wkurzaja mnie te jego hieny zwane Boneschardy czy cos takiego. Chodzi to jak w stadzie po 15 osob i ku... tak jakby podgryzali kazdego szukaja tylko zaczepki do jakiejs wojenki.

^Awolver^ 11-07-2006 18:40

1. Chcialbym tylko dodac ze Azared to skull hunter ;)

Kuan Ti 11-07-2006 18:43

Mialem tyle razy skulla i ani razu mnie zabil. czesto sie ze mna bawi testuje hity itp;]

Sol 11-07-2006 18:50

takie zycie ;p;p ale co tam narzekac... mi juz jest tu dobrze.. minal okres kiedy kazdy mogl mnie zabic za to ze jestem lol

ale doszlam do czegos i jestem z siebie dumna... jedni sadza, ze wlazilam kiroyowi w dupe inni raczej tez..... ale czy to wazne jak ma fajna to czemu nie ;)

co do tego ze beda pisac ze azared i waldorio to pa to na pewno sie zacznie bo ludzie sensacji szukaja. zreszta juz widze posty typu ze jakies nooby chary sa kogos z ng i ich leja nawet jesli to co? malo tu takich? nie tylko ng ma noob chary, wiec czemu sie tylko ich czepiaja?

Kuan Ti 11-07-2006 18:55

hauahhaah na temat dupci Kiroya to ja nie wiem nie widzialem jej;] ale tobie gratuluje Sol ze do czegos doszlas pamietam gdy cie kuzyn waldka zabil i nic nie moglismy zrobic ale teraz to sie juz nei powtorzy. powiem tylko gratz ze tobie sie udalo:)^^

Sol 11-07-2006 18:57

sama z siebie jestem dumna, a dlatego tez, ze wlasnie tylko takie osoby jak cfaniki z rodziny waldka i innych mnie zabijaly. ale nigdy ng...

Kuan Ti 11-07-2006 19:04

jezeli chodzi o Kiroya to jest dosc dziwna historia naipierw go lubilem potem chcialem zabic potem znow go lubilem potem znow chcialem zabic a teraz go znow lubie i mam nadzieje ze tak zostanie. Moze kiedys razem z Kiroyem bedziemy brac udzial w wojnie po tej samej stronie;D

Sol 11-07-2006 19:15

haha ja go tylko raz nielubilam a teraz..... hihi juz niedlugo znow pic razem bedzie ;)

no i news moj maz szaleje
18:28 You advanced from Level 117 to Level 118.
gz dla niego :*:*

^Awolver^ 11-07-2006 19:20

a mi twoj maz oczywiscie nie odpisal :)

Kuan Ti 11-07-2006 19:22

gratz dla niego ale jeszcze nie wiem dla kogo Gal?

Sol 11-07-2006 19:22

Cytuj:

a mi twoj maz oczywiscie nie odpisal :)

omg gey party ..... :dance: :dance:

czy tylko ja z galem to normlana para??? ?<lol>

uwaga uwaga!!!
za 15 minut ide do domq!!!! KONIEC PRACY NA DZIS:cup:

edit:
ano dla gala ;]

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 18:14.