Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Galana (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=183)
-   -   Wydarzenia z Galany (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=80742)

Satan666 09-07-2006 15:07

Dzisij Bubkez zakonczyl swoja gre na tym charze, zabil rl frienda Gain Tiny i ma placic 200k, albo bye bye... Jednak nie chce placic, napisal ze predzej da delete char niz zaplaci im kase

btw ten Bubkez to ... nie umie po ang w ogole gadac

Rybzor 09-07-2006 17:03

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Xulorin
Vana shackował Mopsmaster :) który teraz gra na Lord Tiriusie. Chwalił się tym odrazu po hacku Vana, co było głupie bo przez to będzie miał napewno problemy na servie. Skąd to wiem?!? Sam widziałem jak się chwalił Grudging kim jest i jak to zrobił :). Grał wtedy na Tirius Wife czy jakimś innym low lvlu.

LOL, mops taki jest, to była pewnie ironia, ja tez moge lognac na 6 lvla powiedziec kim jestem i ze haknalem vana i co tez bys uwierzyl? Znam juz go troche i jakos mi sie tym nie chwalil, wiem tylko ze odinstalowal Tibie wczoraj ;P, nie sadze aby on haknal vana...

Harry Xin 09-07-2006 18:09

Jak oni to robia?

Jak to mozliwe, że hakują ludzi z innych krajów bo ja tego nie rozumiem. Wiem, iż w kafejce internetowej można podrzucić keyloggera. Ale to trzeba być na miejscu. A tu jak?

Xulorin 09-07-2006 18:15

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Harry Xin
Jak to mozliwe, że hakują ludzi z innych krajów bo ja tego nie rozumiem. Wiem, iż w kafejce internetowej można podrzucić keyloggera. Ale to trzeba być na miejscu. A tu jak?

Podać się za gorącą blondynke i wysłać plik? Naprzykład zdjęcie, ale z tego co jeszcze mówił Hacker (ponieważ no fakt że to nie musi być Mops) keylogger był w formacie mdf. A dokładnie jak to zrobił to nie wiem. Może za pomocą strony internetowej jest dużo możliwości.

@ Ryba
No możliwe że to nie on. Btw czym Mops się załamał że jest retired?

Rybzor 09-07-2006 18:38

Cytuj:

@ Ryba
No możliwe że to nie on. Btw czym Mops się załamał że jest retired?
Nie wiem.. ale on byl juz 50 razy retired pewnie wroci po 2 dniach

Mopsmaster 09-07-2006 18:40

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Xulorin
Vana shackował Mopsmaster :) który teraz gra na Lord Tiriusie. Chwalił się tym odrazu po hacku Vana, co było głupie bo przez to będzie miał napewno problemy na servie. Skąd to wiem?!? Sam widziałem jak się chwalił Grudging kim jest i jak to zrobił :). Grał wtedy na Tirius Wife czy jakimś innym low lvlu.

Tirius Wige to nie moj char i zostal zhakowany >.<

Korzen_82 10-07-2006 02:24

Dawno nie gralem i widze że troche sie zmieniło. Ktoś mi powie dlaczego kilka osób jak Rumcio czy najwiekszy lizus kondy Skopo de'tag i anevarix itd. ( z majestic i Academy) nagle zwiało i zapłaciło ??? Czy Polacy zawsze w oczaich innych bedą takimi leszczami i tchórzami?? żałosne..... 0 szacunku do nich

Mlecziii 11-07-2006 00:27

Przybył kolejny 100 na galanie a jest nim master slatan :cup: :cup: :cup:

Crusader'Phoenix 11-07-2006 02:04

11 lipca ok godziny 2 w nocy Demodras buszuje przed venore i rozwala każdego po kolei.

Rybzor 11-07-2006 02:52

http://www.youtube.com/watch?v=dR2Rn7XfsTk

FIlmik jak sie zarabia na galanie! xD made by mopsmaster

Bilbag 11-07-2006 08:20

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Ryba
http://www.youtube.com/watch?v=dR2Rn7XfsTk

FIlmik jak sie zarabia na galanie! xD made by mopsmaster

hahah dobre :)
właśnie co tam na galanie i co z tym pseudo Demodrasem?

dressu 11-07-2006 09:52

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Crusader'Phoenix
11 lipca ok godziny 2 w nocy Demodras buszuje przed venore i rozwala każdego po kolei.

demodrasa zlurowalo hwl , chyba veccia , a demodras juz "buszowal" kolo venore okolo godziny 00:00, czyli ponad 2h+

Niezaciekawa sytuacja na galanie jest teraz , nic sie nie dzieje, atakowalo kogos hwl bez powodu ?

jastr 11-07-2006 10:13

Galana jak galana :P Za wiele się nie dzieje wakacje teraz mamy :D Swoją drogą też mieliście wczoraj takie lagi :/ wogóle nie dało się grać pytałem się kilku ludzi i mieli to samo nie wiem może problemy neo lub tpsa :/. Hwl jak na razie dzierży władzę czy jest dobrze czy źle ?? no cuż jak dla mnie mid lvla raczej bez zmian. Nie można nikogo trącać (przykład bubkeza) nawet jakiś noobków z niskim lvlem bo zaraz rl friend kogoś z HWL (ale podobnie było i wcześniej tylko wtedy z dominion ).

Bartol1 11-07-2006 13:22

Ta mialem tez lagi ledwo doszedlem z Thais do Venore na piechote.....

Tyraael 11-07-2006 14:08

Same here. Lagi od wczoraj wieczora mi sie zaczely. Ale to chyba problemy jakies z 'tepsa'. Az sie dziwie ze udalo nam sie z navkiem dzis ornamenta bez zgonow wyczyscic ;p

Harry Xin 11-07-2006 18:57

hwl

HWL jednak atakuje... Padł Dzumior Dela'Vega (obecnie 74 ED).
Oto dowód:
Jul 10 2006, 18:36:12 CET Killed at Level 75 by Camuh
and by Rivenn
Jeog comment jest jednoznaczny:
"13:09 Camuh: your hunted forever"

Setza 11-07-2006 22:27

Cytuj:

HWL jednak atakuje... Padł Dzumior Dela'Vega (obecnie 74 ED).
Oto dowód:
Jul 10 2006, 18:36:12 CET Killed at Level 75 by Camuh
and by Rivenn
Jeog comment jest jednoznaczny:
"13:09 Camuh: your hunted forever"

Trzeba także dodac ze w ten sam dzien (albo dzien wczesniej) Dzumior zaplacil HWL za swoja wolnosc (wykupil sobie wyjscie z wojny) , po czym padl i jest polowany.. kocham takie sytuacje :D

p.s. Dzumior byl pierwszym sorcem/druidem (o ile sie nie myle) ktory sie wykupil i jako pierwszy padl z tych "wolnych" , wydaje mi sie ze HWL bedzie zabijac kazdego sorca/druta ktory sie wykupi , zeby wyeliminowac wrgow na przyszlosc.. wkoncu to oni sa najwiekszym zagrozeniem.. i najlatwiejszym celem :)

Fabolous 11-07-2006 22:35

Taka sama sytuacja miala miejsce, gdy Patsi po wygranej wojnie zabili Zarize ktory wczesniej zaplacil 100k.

Ajron 88 12-07-2006 12:40

Wo ho , kolejny ban mi sie skonczyl :D (na forum , nie w grze)

sarm 12-07-2006 19:56

Kolejny Polak z 100 lvl Sir-Inek
Big Gratz!!!

Kurier 12-07-2006 21:07

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez sarm
Kolejny Polak z 100 lvl Sir-Inek
Big Gratz!!!

Nawet go nie znam a gram juz dlugo... cicha woda?-.^

Co do dzuma to wiem tyle- mial walczyc do smierci, a jednak placil...
Za to czekala go niespodzianka i tak czy inaczej padl..
Czul sie pewnie, odwaznie... a teraz placze na forum ze go ubili...
Kolejny polski dzieciak ktory myslal ze lvl i gildia rzadzaca da mu wszystko..- oby sie reszta o tym przekonala:evul:

Rybzor 12-07-2006 21:37

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Kurier
Nawet go nie znam a gram juz dlugo... cicha woda?-.^

Poprostu bezkonfliktowy czlowiek w bezkonfliktowej gildii ;P, no i czesto retired. Gratki dla Inka, że potrafi tak szybko przyexpic po dlugiej przerwie ;).

Pawio 13-07-2006 11:44

Przez ostatnie 2 dni ja też mam straszne lagi:P

Bilbag 13-07-2006 21:44

mam pytanie
co to ma byc?
nowy owner?
Cytuj:

Name: Lord angel of fires
Sex: male
Profession: Elite Knight
Level: 132
World: Galana
Residence: Venore
Guild membership: Private of the How We Livin
Last login: Jul 13 2006, 17:32:02 CET
Comment: Playing in memory of Donkihote :P
Bloodbrother: Rivenn

I marrie with grudging yeah xD
21:01 Rivenn: Lord angel of fires will u take grudging as husband?
21:02 Lord angel of fires: yes
21:02 Rivenn: do you take lord angel of fires as lovely husband.... yes/ yes?
21:02 GRUDGING: YES
21:02 Rivenn: now kiss the bride
21:02 Lord angel of fires: =**
21:03 Grudging: :*
Account Status: Premium Account
Cytuj:

Account Information
Real name: Nguyen Van Hoai
Created: Sep 12 2004, 04:13:18 CET

Rybzor 14-07-2006 05:27

Ta Bo hacker nie mial nic innego do roboty tylko pisac jakis durny wierszyk z ceremoni slubnej lol ;d

Bilbag 14-07-2006 07:49

poza tym
Cytuj:

Character Information
Name: Rivenn
Sex: male
Profession: Master Sorcerer
Level: 92
World: Galana
Residence: Venore
House: Wood Avenue 7 (Edron) is paid until Jul 17 2006
Guild membership: Warlord of the How We Livin
Last login: Jul 13 2006, 22:14:11 CET
Comment: Bloodbro to: Lord angel of fires

Ready to die.

Rest in peace to Farren Nandur
That's right, it's goin on
Right here, Super Smash Brothers
God bless the dead

When they turn out the lights, I'll be down in the dark

Better an enemy that you can trust than a friend who you can't.
Account Status: Premium Account
ktos chyba kupil tego chara :P

Ajron 88 14-07-2006 09:43

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Bilbag
poza tym

ktos chyba kupil tego chara :P

Watpie zeby sie tak afiszowali z tym ze postac zostala kupiona , Rivenn nie jest tak wielkim idiota zeby oznajmiac to na forum.. w tymjest jakis chaczyk.

Pawio 14-07-2006 11:21

Grudging

Inhabitant of Galana
Level: 100

Legend of the How We Livin (Man Eater)

Angry GRRRRRRRRRR

Welcome to the guild lord, But I am NOT your wife. It was not Right of Certain people to Sell me. GRRRRRR

ProCZOP 14-07-2006 12:42

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Ryba
Ta Bo hacker nie mial nic innego do roboty tylko pisac jakis durny wierszyk z ceremoni slubnej lol ;d

Czyli uważasz że Lord sam to sobie wpisał, czy sprzedał chara ? lol

Ajron 88 14-07-2006 14:40

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Pawio
Grudging

Inhabitant of Galana
Level: 100

Legend of the How We Livin (Man Eater)

Angry GRRRRRRRRRR

Welcome to the guild lord, But I am NOT your wife. It was not Right of Certain people to Sell me. GRRRRRR

Oni odstawiaja tutaj jakis teatrzyk.. moze poznamy wkoncu odpowiedź na pytanie , o co tutaj chodzi ?

Wydaje mi sie ze trzeba czekac, albo wypytywac znajomych w HWL.

Harry Xin 14-07-2006 15:01

Pułapka

Moim zdaniem to zawarli jakiś pakt i chcą na siebie zwrócić uwagę, podczas gdy ich kumple odwalą jakiś numer... :p
Tu może chodzić nawet o zwykły trapp. ;)

Lord Hybrid 15-07-2006 15:20

Hehe... dawno mnie na tej grze nie było i widze że troche sie pozmieniało no ale wkońcu mamy wakacje =) co do Lorda Angel~~ to Vidente jego RL napisał że opchnął chara po tym jak poraz kolejny miał hacka i stracił kolejny raz eqp w tym sova (mi by też sie odechciało). Więc mamy nowego ownera który wybrał strone HWL patrząc jedynie na fragi.... - no jakoś trzeba zacząć i to odrazu w war :)

btw. mam nadzieje że nie wszyscy tracą czas tylko i wyłącznie na tibie skoro są wakacje. :* Ja sam może za jakieś 2 miechy wróce do gry

Mayer 15-07-2006 16:44

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Lord Hybrid
Hehe... dawno mnie na tej grze nie było i widze że troche sie pozmieniało no ale wkońcu mamy wakacje =) co do Lorda Angel~~ to Vidente jego RL napisał że opchnął chara po tym jak poraz kolejny miał hacka i stracił kolejny raz eqp w tym sova (mi by też sie odechciało). Więc mamy nowego ownera który wybrał strone HWL patrząc jedynie na fragi.... - no jakoś trzeba zacząć i to odrazu w war :)

btw. mam nadzieje że nie wszyscy tracą czas tylko i wyłącznie na tibie skoro są wakacje. :* Ja sam może za jakieś 2 miechy wróce do gry

Mam nadzieje ze jak juz wszyscy wrocicie to wygracie ta wojne ale wtedy bede mial polewke z jeffreyow rumciow itd. xD wciaz sie zastanawiam na cholere oni sie splacali hmmm moze bez tibii zyc nie moga ? xDDDDD

Fixi 17-07-2006 00:23

Grudging
Character Deaths
Jul 16 2006, 22:08:09 CET Killed at Level 100 by Rivenn

Rivenn
Character Deaths
Jul 16 2006, 22:01:52 CET Killed at Level 92 by Grudging

Camuh
Character Deaths
Jul 16 2006, 22:01:52 CET Killed at Level 80 by Grudging
Jul 14 2006, 03:22:42 CET Killed at Level 80 by Grudging

Brawa dla nich:cup: Dominion nie musi walczyc z Hwl oni sami sie pozabijaja:D
A jesli chodzi o galane to poprostu zeszla na psy i szkoda nerwow marnowac zeby grac na tym servieX(

Pawio 17-07-2006 10:54

Hwl coś kręci bo to za głupie jest. Nowy owner i zmienia strone? :confused: i od razu ma bloodbro rivenn

Fixi 17-07-2006 14:06

No to podejzliwie wyglada.Nowy owner i odrazu bloodbro to rivenn.Hwl cos szykuje :confused:

dressu 17-07-2006 15:01

hah Dominion nie musza wcale walczyc , hwl sami sie wybijaja miedzy soba hahah

Harry Xin 17-07-2006 15:51

Będzie się działo

Mnie się tam wydaje, że to Rivenn odegra tu znaczącą rolę. I pewnie będą chcieli zająć się najpierw najgroźniejszym przeciwnikiem-Kondą. Pewnie znowu coś wykombinował. Raz ją ubił. A po pewnym czasie przyjęła go do gildii (wtedy Patriots). :p

Pawio 17-07-2006 15:57

Cytuj:

Mnie się tam wydaje, że to Rivenn odegra tu znaczącą rolę. I pewnie będą chcieli zająć się najpierw najgroźniejszym przeciwnikiem-Kondą. Pewnie znowu coś wykombinował. Raz ją ubił. A po pewnym czasie przyjęła go do gildii (wtedy Patriots). :p

Wtedy Rivenn ubił Kondę, a potem konda go przyjął ale to do All Saints :D

Harry Xin 17-07-2006 16:09

All Saints?

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Pawio
Wtedy Rivenn ubił Kondę, a potem konda go przyjął ale to do All Saints :D

Nic mi o tym nie wiadomo. Ale na pewno w zeszłe wakacje w lipcu po ubiciu Konda Rivenn był w Patriotach!!

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 20:48.