![]() |
Cytuj:
jak wymyślałeś nick, też byłeś pijany panie "Darknes" Xd? |
Ja z Illi Danem wszytko sobie wyjaśniliśmy i chyba już jest po sprawie. Dziękuje wszystkim którzy sie przejeli choć troszke tym wszystkim. Pozdrawiam wszystkich. Cya in the game:)
|
wcale nie jest po sprawie. darknes byku wciaz zyje ;[
|
Cytuj:
Darknes Byku to mój ziomek TACZ END DAJ ! |
biedny byku nikt go niekocha
|
Cytuj:
Name: Darknes Krowka Sex: female Profession: None Level: 1 World: Kyra |
Zakladamy rodzinke :D
Darknes <zwierze> trzeba wspierac tego ktory walczy! |
LoL
14:46 You see Darknes Matka Byczusia (Level 1). She has no vocation.
14:46 You see Darknes Starszy Byk (Level 1). He has no vocation. 14:46 You see Darknes Krowka (Level 1). She has no vocation. Mnożą sie jak króliki żeby opanować Kyre :P I anwet wybrali jużlidera swojego :P 14:46 Darknes Krowka: byku 14:46 Darknes Krowka: jest najlepszy 14:46 Darknes Starszy Byk: ta 14:46 Darknes Matka Byczusia: wlasnie 8o 8o 8o 8o 8o 8o 8o 8o 8o 8o 8o 8o |
Darknes Byku has been invited.
witamy w Last Stand! |
Cytuj:
|
lol >.>
Niezłe pośmiewisko będzie teraz. |
Darknes Prosiaczek Hail _/
|
Lol?:p
Gedd to żart :> :P
|
GO Go byczq fraguj Xd
twoja chwila prawdy :p =) znajac zycie znowu bedzie na forum "spamowal" tibi com ofc i beda debilne tematy :( :creature: |
2 banuta quest na kyrze skonczony ;]
|
gz :P ;* !!
<10 znakow> |
Jak sie dowiedzialem
00:50 Unusual numerous Quara fin have been sighted in the seas around Liberty Bay. my sie balismy isc do wody ;p to woda przyszla donas ;] |
Witam
Nie wiem czy jestem w temacie ,bo nie czytalem postow.Poprostu chcem powiedziec ze kyra zeszla na psy,a prawie wszyscy posprzedawali swoje postacie.Np. moj kolega z rl kupil Tetro Aurelius ... Nie wiem czym tu sie podniecac jesli Juffs,Abo~, itd Graja nimi nowi ownerzy.Ja zapraszam na nowy server,mam nadzieje ze wyjdzie ;PNie pisze z "Defroy" bo na forum za nic dostalem bana :D PS: Jesli macie film jak pada z checia ogladne ;> |
kyra
lol grlame na kyrze znudzil mi sie ten server tetro 3 uzytkowikow wogule ceny tam byly takie ze praktycznier lootow nie oplacalo sie zbierc ;/
|
Koniec wojny. Myrm~ chyba w calosci sie wyplacilo. Juffs, Baljong, Geo itd. Hehe w sumie co to byla za wojna :p Zal w dupie sciska ;] Hm co tu jeszcze.. no tak; Członkowie Last Stand robią PA. ;)
Pen~ |
jeszcze nie all ;d
ale wiekszosc juz zaplacila, zdecydowana wiekszosc |
Ja właśnie zaczynam z ziomkami mini-przygodę z Kyrą, zobaczymy jak to będzie ;)
|
Powodzenia =D
|
aff
Pierw Sila Dahn sella chara
http://allegro.pl/item119939310_kyra...te_knight.html a tera Koxyl http://allegro.pl/item120984243_kyra...l_paladyn.html ;[ |
watpie czy ktos kupi koxa za 2 bomby
|
jeba ć wygraliscmy 2 pierwsze wojny :p 3cia przegralismy i e ten oto sposob zakonczyla sie moja przygoda <lol>
|
Cytuj:
|
Cytuj:
btw. zmień avatar z tego śmiesznego tatułaża bo wygląda jakby osoba która na której spoczywa ;p ma troche grubą ręke i troche krzywo wygląda albo taki krzywy ktoś zrobił :P |
Cytuj:
loool od*******a ci penero ;] przedramie nie moze byc "grube" a na foto troszke krzywo wyszlo ;] a po 2 to wiecej wychodzilem z pz niz ty (cioto) |
|
najfajniejsze jest to ze jezeli listy nie bedziesz przestrzegal jestes hunted :)
|
e tam nie jestes odrazu hunted tylko na poczatku dadza ci upomnienie
wedlug mnie price list jest wporzadku, trzeba troche poprawic ekonomie |
wiec wedlug ciebie osoby ktore nie beda sluchac sie h lvli nawet po umpomnieniu to powinny byc hunted?
|
z jednej strony tak z jednej strony nie, mozna to potrakotowac jako pa no, ale to ratuje gospodarke. niechodzi o to ze "za niesluchanie hlvli ma ktos byc hunted" tylko to poprostu poprawia sama gre i napewno nie jest to rzecz zla
|
dzisiaj byl najazd piratow na liberty ;o
|
Cytuj:
|
zrób coś z Nonixem...
|
Zmiany w LS
Widzę że Nonix liderem LS
Why taka zmiana? No i Glaxu był chwile w gildi i nagle lol za co wywalony jak mozna wiedziec :D No cóż, mozecie mnie wziaść na jego miejsce :D Niezezłoszcze sie xD |
Cytuj:
ok z Nonixem zalatwione , jest naszym leaderem i ma sie zmienic i niezabijac ludzi :D haha a co do glaxu to secret ;p |
Szkoda ze to takie ścisle tajne ;p
Ale to że Nonix liderem naprawde mnie zdziwiło ;p |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 21:55. |