![]() |
6:2 dzis dla nas:P
Rom uciekał szkoda gadać :P, chcieli gyxa zabić to zabili tylko że do końca im nie wyszło. |
Cytuj:
moze powiesz cos wiecej jak to dokladnie wygladalo, i dlaczego tylko 6 cial? |
@ up
Jak widzisz RoM uciekal dlatego tylko 6 cial... Pewnie juz jest gdzies filmik mozesz obejrzec =] _/ Dm , RoT , Suave |
aka
@ kidler
chodzilo mi o to czy bedzie gral ([CHAR]Liam Darkcrosser[/CHAR]) na aurea. Bo nudno jest bez Liama ;-). Takto wojna byla ciekawsza :P. @topic Hehe dobrze ze wojna nie stoji w miejscu . pr0stYle |
@up
A ktory owner chcesz zeby gral? bo watpie ze Mandus by kierowal romem tak jak wczoraj Isaris ktory prawdopodobnie na nim gral. |
@Raks~
Prawdopodobnie to wiesz... jeszcze rosniesz. Jak nie masz sprawdzonych informacji, to sie nie udzielaj. |
Cytuj:
Anyway, 1xx do 9x wyglada ciekawie, od kiedy liczone sa fragi? |
@Gimli
Fragi liczone sa, jesli dobrze pamietam, od razpadu starego skladu RoMu i powstania 'teoretycznie' wojny miedzy szwedami, a polakami, tzn; FAG - ROM. Tj, ok. 9-10 miesiecy. Obecie FAG podzielil sie na 3(?) mniejsze guildie, ktorych jednak cel jest ten sam. |
ups, zosatłem uprzedzony
@kidler: tak, są to 3 mniejsze gildie, Pirates jest oddzielne (i prawidłowo!) |
@kidler
A to nie przypadkiem od Stycznia? Edited: @Gimlos A jak chlopaki sobie radza tez jest podobnie ze tylko jedna strona expi? |
przepraszam że się wtrącam, ale chyba nie.
|
Cytuj:
|
To samo co na Aurei, ale zmiany są rzadkie i na dość długo. I też bez końca. ;)
Edit: najczęściej (jeśli nie jedynie) występuje to przy zmianie stron. /Kosher |
Najsmutniejsze jest to ze nikt nie dazy to pokoju, do zaprzestania walk, nikt nawet nie probuje:P jakichkolwiek negocjacji xD.
Moze raz byla mowa ale nie o wsyzstkich a takie cos oczywiscie nie wchodzi w gre.. |
jedna i druga strona chcą 100% władzy, min. aby protować kumpli i umożliwiać im PA.
Mimo wszystko szkoda, że nikomu nie zależy na pokoju. /Kosher. |
Mysle ze polowa, conajmniej polowa ludzi biaracy udzial w wojnie ma juz jej dosyc i wolalaby w spokoju cieszyc sie gra...
|
niestety jest też druga połowa, która chce się lać... oni najprawdopodobniej wciągną w to tych spokojniejszych (grożąc im huntem, oskarżając o nielojalność itp). Tak więc, jakieś wojny będą zawsze. A szkoda.
/Kosher Pig |
Osobiscie nie mam nic przeciwko wojnie, ale wojna musi sie kiedys skonczyc:P. nie wiem sa servery gdzie odbywa sie to normalnie, a sa takie na ktorych pokoj wydaje sie niemozliwy:S
|
Nie wiem jak wy sobie wyobrażacie pokój. Bo Liam i Fast w zgodzie nie będą potrafili żyć, po za tym ciągle by były jakiś spięcia bo ktoś z Fagu zabił jakiegoś znajomego od kogoś z Romu albo odwrotnie.
|
No wlasnie, a najlepiej by bylo, kiedy nastapil by pokoj, a ja moglbym sie cieszyc tym, czym kiedy RoM byl w przewadze... ;)
_./ |
gdybys robił to co robiłeś (tj. skullhunt) to pokój długo by sie nie utrzymał. I wogóle to do d**py z takim pokojem.
Edit: to już 300 post w temacie! /Kosher |
Czy Yakuza jest oficjalnie chroniona przez DM, Suave, RoT ??
Pytam sie o oficjalne stanowiska tych gildii. Nie wiem dlaczego, ale na wiekszosci serverow wlasnie takie przecietniaki najbardziej kozacza, gdyz maja "plecy" ... [Ja nawet przecietniakiem nie bylem :P] ~EnyTheNoob |
Nie Yakuza nie ma pleców w DM w sensie takim że jak Yakuzie nie wyjdzie to DM przyjdzie pomóc. z tego co wiem załorzenie tej gildi mialo na celu bicie "romowców"ale ze wzg na to że rom ich bic nie moze bo wpadnie dm a dm ma to jak na razie w dupie to yakuza jest w sumie nie tykalna.... i tyle.. teraz zamiast romowcow bija kazdego kto sie krzywo spojrzy albo powie nie odpowiednie słowo
|
Aurea jest naprawdę "fajna". Nie można pójść expic na 50 lv, bo ubije cie banda 60 lvli... W sumie wszelkie PAerskie gildie mogły by tu zakładać swoje akademie 'jak robic skuteczne PA'
no i macie, hail dm, masowe pady przez asslickerów! @down: nie moge oprzeć się porówaniu yakuzy/dm do mw/lpr: młodzieżówka krzyczy głośniej i robi rzeczy na które głowna gildia (partia) sobie nie może pozwolić. No offence, jeśli ktoś jest w mw/lpr. /Kosher Pig |
Taka typowa młodzieżówka...
|
I macie teraz swoje 'Hail FAG _./' 'Hail DM _./' 'Hail Yakuza _./'. RoM byl taki zly nie? Hehe... typowi polacy, i tak zle i tak jeszcze gorzej.
@down Nie? Hmmz, to zalujcie, bo to wiele frajdy... ;) |
Sorry ale chyba nikt z fagu nie biega po kopalniach i nie kroi nikogo z butow jak to robil Valhiru czy inni.
|
Sep 01 2006, 00:58:40 CEST Killed at Level 40 by Vanhalo
-.-' nie wiem co to oznacza -.-' |
Cytuj:
b) Vanhalo chciał zrobić to co ja miałem, tylko nie pozwalała mi na to obecnośc twoich guilmatesów. c) ja też tak potrafie: -.-' -.-' -.-' @Raks: jak dalej będziecie rozdawać prot gównie w stylu jakuzy, to ani sie obejrzycie a wyrośnie wam nowe pokolenie PA. Bo to że ktoś nie nazywa się Misima czy Xerkan nie oznacza że nie jest niedorozwinięty. /Kosher Pig. |
Cytuj:
Cromak , Berusenwin ( nie wiem czy on byl w tym czasie w fagu) i sedux eleandril ( czy jak to sie pisze, ten na pewno nie byl w fagu) chodzili po kopalniach^^. trafil sie jakies 60 lvl to klep i "hunted". |
Cytuj:
No ale przyczyna może być inna, ja stwierdzam jedną z nich ^^ ~Yours Jojo |
Wczoraj jeszcze na dodatek czail sie na mnie Deeco i Buti ;]
Dzis tesz -.-' |
Cytuj:
Moze niech ktos opisze ze dostal hita od butiego/zevsa/fasta/izmoksa/ czy kogo tam jescze i udalo mu sie uciec ze szpon fagu >.< naprawde _/ Ja niestety musze skonczyc z tibia narazie ;/ LO sux ;/ Ale jescze o mnie uslyszycie :> |
Cytuj:
b) Myślisz że oni nie mają nic lepszego do roboty tylko czekac na jakiegos 40 sorca którego kazdy z nich na 90% by załatwil solo? Musiałeś sie czymś narazić. c) A niech cię zabiją. Mi zostanie tylko dokończenie. c1) będziesz miał hail dm |
Prosze was niedorozwiniete dzieci, abyscie nie narzekali, ze ktos z DM, Yakuza, czy z innej guildi was bije. Przez 300 postow wszyscy tylko potrafiliscie mnie wyzywac i chwalic waszych wszechzajebistych polakow ktorzy jak wygraja wojne nigdy nie beda robic PA, i wogole jaki to RoM byl zly.
Tak wiec cieszcie sie, ze DM i ich przydupasy Yakuza teraz rzadza na serverze, a ja niech bede potepiony na wieki. Hahahaha, dzieci... _./ RoM @Doniu ;* |
Cytuj:
|
Cytuj:
a Ty to co ?? Matka Boska Cierpiąca?? Myslisz ze ci ktos racje przyzna?? "wole polskie gowno w polu niz fiolki od brazolow " >.< |
@up
Ja cierpiacy?! To wy tu narzekacie! A jesli nie potrafisz zrozumiec tak prostych zdan, to sie ciesz, ze szkola sie zaczyna, moze cie naucza w tym twoim LO. PS: Wole polskie gowno w polu niz fiolki w Neapolu. (fiolki od brazolow - own3d) |
Nie narzekam ze mnie ktoś z fagu dm rom ble ble ble bije. to jest aurea i to jest normalne. jedyne co to mówie że raks mija się z prawdą. jest władza lvl i plecy na servie to jest i pa. niezależnie czy to polak brazylijczyk czy jakiś inny wynalazek. ps. co sądzicie o temacie założonym przez folariego? namawia by zgłaszać do niego objawy pa w jego gildii i tak dalej. jak dla mnie pic na wode a dowód : butibof z miejsca zarzuca komuś w temacie kłamstwo na temat jego pa^^ i żeby było śmieszniej to za coś takiego grozi huntem :D
|
Ja zawsze bylem za DM, ale jak Folariemu sie uda to bedzie cud. Tyle ze najpierw musieliby zrobic porzadek z samymi soba a w szczegolnosci z Butibofem, Zevsem bla bla (Nie zebym spotkal sie z ktoryms, jednak watpie zeby co drugi post na forum klamal).
@Kidlex Ale Ty chyba wogle nie pojmujesz sprawy! Nie wpadles na to, ze wiekszosci nie zalezalo na wygranej FAGu tylko na przegranej RoMu? Bardzo duzo osob chcialo aby RoM opuscil server, bo a noz nowa gildia bedzie lepsza. I tak - mamy nasz ukochany DM! Tak na marginesie obojetnie co sie stanie wazne ze chociaz probuja. ~EnyTheNoob. |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 16:56. |