![]() |
Cytuj:
No wiesz pewnie się wkur*** jak stracił te 250 k expy bitego na minoskach:D |
Niektórych może ta wiadomość a niektórych nie :) Więc Chris'Ronaldo powrócił po dłuższej przerwie na Iridie ;) Życze ci Chris powodzenia w dalszej grze ;)
|
Cytuj:
|
@UP: A spróbuj sie odezwać do niego i niech CI odpowie :) Ja próbowałem nie raz i nic z tego :< Cave bot i wiele osób może to potwierdzić... Pozatym to że wpisał na stronie że jego postać zostanie usunięta, nic nie znaczy. Wiele osób już tak robiło i cofało swoją decyzję.
|
Massior - zabawny jestes, napisz np. do Sir Slaviaxa ciekawe czy jest bociażem..
Jeżeli wychodzisz z założenia, że każdy kto odpisuje nie jest bociażem to jesteś w dużym błędzie i na odwrót. Każdy ma takie chwile w ktorych nie ma ochoty na rozmowe..nie wspominajac juz o czasie expu i huntu. Rozmawiałem sporo na ten temat z Austinem i jestem pewien ze nie citował na tej postaci. |
Ja dziennie sie odzywam do Slaviaxa i zawsze odpowiada wiec nie wiem o czym gadasz;p
|
Cytuj:
@Mistik Vannesa: co ma Sir Slaviax do Austina? pozatym nie raz go złapano przed updatem na bocie. Otoczyli go parcelkami i nawet sie nie ruszył. To są suche fakty i zdania nie zmienie... Pozatym poczytaj oficjalne forum gdzie leader Zenów (Nolin~) powiedzial kilka mądrych zdań na jego temat. Btw. Wiem że jestem zabawny :D hhyhyhyhyh =* |
@up up
Jinikao :D Co jak do kogo, mi też zasze odpisuje wooof..;pp Jinikao dlaczego nie grasz juz w tibie :> Brakuje nam Ciebie :( ;( ;( @up pierwsze slysze ze obtoczyli go parcelami, moze nie był szczery w stosunku do mnie --.-- drapne go na rl i pogadam;p |
Cytuj:
bez sensu tyle się męczył raz padł i usuwa, co ma powiedziec EO jak padnie ? wiem ze kolo gral na rooku i tam cięzko expic ale po huj sie poddwać ? |
@Mistik Gram ale malo:)
|
Tydzień mnie nie było a Wy prawie nic nie napisaliście, mięczaki ;p powodzenia dla Chrisa w dalszej grze :)
|
Cytuj:
|
Hehe, jak się oburzył :p
|
Ktoś musiał B)
|
Temat spada
Temat zaczał spadac wiec odswiezam. Nic ciekawego na iridi sie nie dzieje?
Nikt nie dostal free hunta albo cos? Moze jakas wojenka? Swoja droga iridia jest chyba jednym z najbardziej Nieprzyjaznych serweró do gry. Mam na mysli : Isare,Valorie,Pandorie,Azure no i naszą Iridie. Pozdro Massior :P |
Isara fajna jest xD Iridia w porównaniu do Isary, to przyjemny serv.
|
Mam newsa!! Zwirek kręci z Muchomorkiem,,,,,, bedzie afera!!!
|
15:20 There is an evil presence at the volcano of Goroma.
15:26 Evil Cultists have called an ancient evil into the volcano on Goroma. Beware of its power mortals. huhu? jakis screeny |
Morgaroth na iridi !!!!!!!!!!!!!!!!!!
|
hello. Nie wiedzialem ze do tego dojdzie... ale wrocilem narazie rekreacyjnie po trochu, ale zawsze to cos. Jak tylko zrobie net moze bede wiecej niz 1h dziennie.
Mam nadzieje ze wszyscy sa happy:D narazie robie tylko uhy ale juz dolaczylem do ethical. |
Cytuj:
|
Na Iridii ostatnio bossów nie brakuje :P
|
Welcome back Berger :) No ale co do tego Morgarotha to miła niespodzianka :p
|
nie ma to jak stary,dobry temat na tibia.pl :))
|
O.o
Ostatnio cos sie zwiększa aktywnosć Danthorka. Sam nie wiem czy to dobrze czy źle |
Danthooooorra?... hehe
|
Danth sprzedal posatc
|
I nawiedziły naszą Iridie Orki :D co prawda nie było mnie tam ale Scotty pisał ze było wiecej ludzkich ciał niż orków 8o. Helun dodał że został lootniety nowy rare item... hmm być może jedna z części amazon seta ;) bardziej doinformowani pisaćććB)
|
Lol a mnie nie bylo;/;/;/;/ Czekalem na to pol roku i nic;/ ech zycie jest brutalne
|
Nie wiem jaki to byl atak, ale z postów na tibia.com wynika ze na Thais. Jeśli tak, nie było i nie mogło byc czesci amazon setu, bo te wypadają tylko z orkow warlordów na szczycie wieży na Femor Hills (i to nie każdemu). Może się myle, ale przy ataku na Thais orkowie nie zrzucają zadnych rarów...
|
@Jini~
przez ostatnie pół roku uczestniczyłem w trzech najazdach na Femour Hills (zero rare) Coś rzadko grosz ;) |
wiecie cos o ataku piratow na Liberty Bay ?
mam kilka sskow z samego konca, nie bylo mnie w domu kiedy sie zaczelo, tyle ze zdazylem zadzwonic do brata zeby lecial... |
Bezok PE KA! Ubil Thunder'Storma aka Royal Dragon Heart i teraz kilka osób ma do niego pretensje... Ale powód miał i zapewne REVENGEEEEEEEEEE BYŁO SŁODKIEEEEEEEEEE =* na jego miejscu też bym się zrewanzował :D
|
nice one ^^ swoja droga wczoraj tez padl towrzysz shandul za adedina ;<
|
Ale lipa, znowu będzie wojna :p
|
kto na kogo??? triada ???
|
Narazie jest - w8ing for bezok statement xD
Nie bedzie war chyba, a nawet jak cos to powiem wam ze bede za arc bo triada to jedno wielkie Pa. Nie panosza sie bo narazie nie maja wladzy... Checie starej Iridi serwa Pa? bo wg ta aktualna jest lepsza. Co prawda mam tylko 1xbipi UH ale zawsze to cos na rozpoczecie gry na nowo... PS mam czysta liste na priv i gram na Sir Grodku xD |
Cytuj:
@ berger: Welcome back :> |
Nic nie bedzie;] Byl powod do ubicia to ubili
|
yyy czy owas tez niedziala tibia??? se dzisiaj gralem laga mialem wylogowlalem sie po 30 min hcialem sie zalogowac i lol niedziala X( moze ktos wie co sie dziej??? bo nawet strona nieche dzialac :(
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 20:01. |