![]() |
Cytuj:
@Martinesz Martinesz sam widzisz jak oni widza o all.....:< |
Cytuj:
@Topic: Latuz padl na BEHE. A co do Mority, Jakie mial szanse walczyc z banda okrahana? Na dobra sprawe mogl sie uhac do ss jak wam sie runy skoncza ^^ |
No to moze mala pomylka xd rzeczywiscie na beho byl ;]
dobra vilum nie chce sie klucic |
Cytuj:
|
afff no na Mority miejscu zrobił bym tak samo, tylko idiota by poszedł walczyć na 2/3 okhrany (czy ile ich tam było)
|
Cytuj:
Przepraszam Vilum za napisanie j wybaczysz? utevo gran mas vis! |
Cytuj:
nie martw sie nadejdzie czas na ciebie ;) btw. załosny jestes ;S |
Cytuj:
|
na behe na cyclo~
|
utevo gran mas vis Vilum moze zabijesz mnie swiatlem
|
;O;O VILUM ELO ELO ELO ELO KOCHAM CIE ELO ELO ELO CHODŹ PRZYTULE CIE ZA AKCJE a tak wogóle to grać nie umiesz i piepszysz jakieś głupoty. Raz do roku to i wąż sie zesra.......
Wbij na ts2 założyłem sie z SeQiem kto pierwszy cie zbanuje ;))) |
Cytuj:
Zobaczymy kto sie bedzie smial :) |
Cytuj:
W tej chwili wszyscy smieja sie z CIEBIE:D :D ;) |
8 minutowy pz lock I dalem loga Pro blz:>8o
|
dokładnie ;D
Vilum tak zastanawiamy sie z kumplami na ts2 czemu okradłeś seqa z hoty itp i doszliśmy do wniosku że matka cie chyba wałkiem do ciasta piepszneła i teraz cały czas widać tego objawy na tym forum :< Zbieramy datki na chorą głowe Viluma!!!! Nr konta wysyłam na e-maila!! kto czuje sie na siłach finansowych niech sie do mnie zgłasza a może już niebawem nasz kochany i biedny Vilum zmądrzeje i wyzdrowieje :> |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
Cholera w co ja sie dobrego pakuje. Predzej zbankrutuje nizli on wyzdrowieje. ;( |
paranoja dno i wodorosty. Ej ludzie wy myślicie, że oni poprostu z siebie durni robią pisząc na temacie "unit..." o swoich prywatnych sprawach. Ludzie pogadajcie sobie na ts2 albo zrobcie oddzielny topic. A to, że ktoś kogoś okradł to chyba świadczy tylko o naiwności poszkodowanego.
Nie udawajcie, że nie jesteście głupi bo jestescie, a mocni tylko w gebie. :P ps. Jesli było coś obraźliwego do, niektórych osob to wieccie, że to sie do was tyczy a nie do Master Viluma. |
widzisz seq jaki przydatny jestes? poprawilem hotkeya i z ue zdjalem latuza. dzieki, buziaki :*
zaluje, ze czytam to forum. gorsze dno niz na forum.tibia.com |
Aew.. Vers gz fraga ^^
Movie Plis ! :( |
A da ktos filmik z akcji na Latuza?
|
Cytuj:
huh, niedługo ma powstać film wmv, to se obejrzysz xDD a tak podejrzewam, że nie dostaniesz filma ;p |
20:02 You lose 73 mana blocking an attack by Martinesz.
20:03 Martinesz [20]: next time u are die 20:03 Missy Loona [19]: U are provider of Unit haha ;] 20:06 Master Vilum [80]: =* 20:07 Master Vilum [80]: uwazaj na slowa na forum ^.- 20:09 Sir Lockhart [45]: Co ty ode mnie chcesz? 20:09 Master Vilum [80]: Hmm... Twojej smierci? Master Vilum heh mozesz dac mi spokuj w tibi jak cos to zapraszam na rl Fajna sprawa nie macie panujecie na servie a robicie PA poprostu zalosne Vilum przepraszam Cie za to ze Cie obrazilem. |
Majejij jedzie do rooka ...
|
Cytuj:
taki wlasnie jest ten wasz wspanialy unit. kolejna osobe od nas rookuja. zasrani looserzy! |
Cytuj:
|
Ale i tak wolałbym jakby Viluma zrokowali :<
|
szczuru i seq dwa warszawskie dup***********
wiecie myslicie ze teraz unitowi dupsko lizecie i jak bedzie im sie nastepnym razem nudzic nie padniecie ? hooho chyba sie mylicie ;) oni maja wszystkich gdzies tylko swoja gildie traktuja powaznie ;;> zobaczymy jak za pol roku was zhuntuja i bedziecie placic ciezko zarobione pieniazki wiem ze seq np kupuje pieniadze z tibi na rl ale to sie wytnie a co do viluma to na filmiku bylo jak wpisywa przy utani gran hurl "lece bo chce bo pk goni mnie" no to byl emzy na bank no doubt gdyby wszyscy polacy zrobili jedna gildie i sie zgrali unit wcale by nie byl taki cwany mam tyle do powiedzenia lepiej patrzec jak przyjaciele zostaja zabijani w/e reason i placic hehehe smart polish ass titania to jedyny serwer gdzie polacy same tchorze i jeszcze jada po sobie GZ :) a to unitowi dodaje na sile kasa jest - i wszyscy mysla ze sa jacys pro a to tylko dlatego iz maja przewage w lvlach a ich jedyna taktyka jest ue spam co juz wiele razy pokazali.. a tak naprawde to nie widzialem nic specjalnego porownujac ich do innych wojen poprostu kazdy byl przekonany ze unit jest wielki i konczyli z serwem.. albo im szkoda postaci HAHA a po co to jest tylko do expienia i wymadrzania sie na forum ? jak byscie pokonali unit razem byscie byli znani w calej tibi ale to jest wasz wybur aha i zgory wiem ze mnei zara pojedziecie ale w koncu.. to na waszym poziomie ;) P.S Latuz pr0 m@st3r d0st@L U3 i zrobil 3xur@ gr@n 7ha7s s0 sm@r7 d0st@l 2 i d3@d hiehie :* gota love this movie |
Powoli ludzie okdrywaja prawde co do Seqa i Widageya:-)
|
Cytuj:
2 pozery za klawiatura ... |
Obiecalem wam wmv kiedy LAtuz padl nie widac jak pada ale zobaczycie chociaz jak to bylo:
http://rapidshare.de/files/31571689/OkhranaVsLatuz***** |
Seq tesz jest dobry :D niemugł sobie trafic z gfb jak mnie huncił i ganiał po venore ;PP
|
Cytuj:
|
Cytuj:
No zajebisty jesteś, podziwiam twoje poglądy tylko musisz zauważyć że Unit też zaczynał od zera i zdobyli panowanie jako Fearless w wojnie z Heatem gdzie Widakey był między innymi ;) a to już coś znaczy. No nie wiem czy tylko potrafią walić ue...widziałeś jak dime zownowali przy dp Edron? Poszło jakies 12 sd w jedną sekunde z czego jakies 5 już poszło jak padł.... I każda otwarta bitwa z Kazadumem sorry z boską Okhraną to gra do jednej bramki więc przestań piepszyć głupoty.... Co do wspólnej patriotycznej gildi to ok ja popieram ale musielibyśmy sie zgrać w co niestety nie wierze znając polskich graczy na Titani (Master Vilum, Marrion and Czoło ;***) I nie pierdol o jakimś kupowaniu przez Seqa kasy w tibii na allegro bo Seq nigdy nikomu pasów nie dał ani nic nie kupił nie wiem skąd masz takie informacje... I ostatnia kwestia co do twojego poparcia dla Viluma...mowisz ze to nasza wina ze mu jezdzimy na każdym kroku?? a może spytalbyś sie go łaskawie kto okradł seqowi domek a potem siedział z nami na teamspeaku i gadał jakby nigdy nic...sory ale takiego frajera jeszcze nie widziałem i będe go tępił do końca mojej przygody z tibią i forum...Pozdro i nastepnym razem zanim coś napiszesz to przemyśł to kilka razy. :) Your Wida~ |
Mm podobno jestem zdrajca narodu x)
No wiec na poczatku wisialo mi to czy Okhrana wygra czy przegra, mialem poprostu w dupie. Kiedy Vilum ojebal mi domek (ale zawartosc zwrocil bo boski emzy mu kazal) chcialem go zajebac. Potem Vilum doszedl do Okhrana ale dalej mi wisialo czy wygraja czy nie. Potem napisal do mnie kobylek. Zaczolem z nim gadac a ten zaczal mi jechac. Potem napierdolil Emziemu glupot a ten pojeb w to wierzy. Nawet dowodow nie chce zobaczyc, coz takie jest zycie okhrany ^^. Vers~ wczoraj widzial i sam potwierdzil ze kobylek zaczal. Takim sposobem zaczelo sie moje "wojowanie" z okhrana. Niektorzy maja honor jak Sumer. Jego walka polega na zwyciestwie nad Unitem a nie huntowanie ludzi. Znajac zycie kiedy Okhrana wygra powstanie Monster PA na titani (Jak na morganie). |
Cytuj:
Normalka jest szukanie kozla ofiarnego. Moj char z morgany zostal ubity bez zadnego racjonalnego powodu (Powodu bardzo latwo sie domyslec(Jestem realem Moriego wiec jestem dla nich wrogiem)). Zwisa mi to. Dobzre ze musze ograniczyc kontakt z ta gra do minimum i bede mial swiety spokoj przez najblizszy rok szkolny(Maturka sie zbliza:P). Co do zwyciestwa Okrany nad Incinerate to jest to niemozliwe gdyz ta wojna sie nie skonczy nigdy. Dla ludzi z incinerate wojna to jedyna rorywka w tej grze wiec im sie to szybko nie znudzi, nigdy sie nei poddadza. |
Cytuj:
|
Cytuj:
LIER! |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 03:13. |