![]() |
Cytuj:
|
"Set ambient light: 100%"
Juz nie trzeba light hacka? :o:evul: |
Cytuj:
Btw, to i tak milego szukania i przewijania na pasku w battle :D |
Nie trzeba przewijać, no chyba że jest battle (battle to akcja w której 2 rywalizujące grupy sie spotykają wtedy jest strasznie dużo ludzi na ekranie)ale gdy jest "battle" to nie trzeba na liście battle celować przeciez i tak prawie nikt sie nie rusza bo cięzko w takim tłumie.
A zobacz sobie na solo, taki knight ucieka a ty go walisz na battle z sd. Ogólnie to te celowanie na battle list pomaga walczyć gdy ktos ucieka. |
Cytuj:
myślisz ze jakis knight pójdzie na hunta, aby tracic uh ? a shooter zabierze caly loot, exp i ledwo co na hunta kasy wyda ? w jakim ty świecie żyjesz...chyba w tibie grasz dopiero od tygodnia... |
Według mnie tą zagadką nie jest Ferumbras ale Apocalypse, było to chyba jakos nie dawno na tibianews.net
|
Cytuj:
lol? wiem ze nie pujdzie !!! pisze noobowi tamtemu tak jak on mysli!! |
@2up
Idz i go zblocz jak on wali po 3k. Cipsoft chyba nie jest taki glupi zeby wypuscic takie monstrum na wolnosc, najwyzej Ferumbras, ale to juz nie bedzie tylko 145 ms bo wtedy na tibi 80 lvl byl max, teraz bedzie cos kolo 200. Ja tylko tak mysle ;) Juz sie nie moge doczekac az zrobie questa na dodatek do outfita. TS plz X( X( X( X( |
Cytuj:
|
Screen z photobucket jednego pana pokazuje 2 runy uh z trzema uzyciami i jedna ruine uh z dwoma uzyciami , kolo siebie.. watpie zeby ten gosciu zalatwil 3 take runki i jednej znich urzyl raz , zeby zrobic tutaj kogos w jajo , czyli uh ma teras 3 uzycia , jesli cena run nie zmieni sie , a takze zrobienie jej bedzie wymagac tyle samo many.. knighci dostana takiego boosta ze bede wstanie im wybaczyc to strzelanie na battle...
|
Outfity - OMFG! Porazka! Totalna porazka!
Zagadka - Hitler?xDe |
hohoho moze teraz samemu bedzie sie wybieralo spodnie, bluzki, kolor oczu :D
|
@Cipsoft Customer
ty głupi jesteś czy co ? -.-' |
Cool
Super ,outfity za osiągnięcia-to własnie misię podoba ....fajnie by było jakby postacie 10 levelowe miały dostępne tylko ciuchy noobka...a ktos z większymi osiągnięciami miałby ładniejszy:)
|
zagadka
:p sadze że to zapowiadano Blog'a ale nie jestem pewien
|
Ojej, tibie psuja. Ale my sie przyzwyczailiśmy do tego, więc wszystko OK. ;)
Outfity - no, jeszcze nutka wymiocin kotka i będzie perfekt. Wszystko inne - patrz wyzej Wniosek - to jak? Papa tibi? |
Wszyscy ciesza sie na update ale polowa z nich nie ma PACCa to nie wiem po co sie ciesza bo jak zawsze dla FaCCy co roku prawie nic sie nie zmienia:( jestem za tym zeby szlo kupic PACCa przez kome placac np 20zl a otrzymujesz np 15 dni PACCa ale to tylko moje marzenia bo na PACCa nie wydan 90zl bo i tak w pelni to nie wykorzystam Pozdro dla wszystkich tibijczykow;)
|
NARAZIE i tak ten upade jest suxxxxx
ale zobaczymy co dalej..... |
Człowiek boi się tego co jest mu nie znane, obce. Tak samo jest z wami kochani :) Nawet nie wiecie dokładnie co będzie a już powstają jakieś petycje w sprawie odwołania tego rocznego ubtate. Ja osobiście cieszę sie z każdego nowego ubtate. Wole grać w grę która jednak zostaje modernizowania a nie porzucona i stworzona po to żeby trzebać na niej kase. Cip się stara chodz nie zawsze im wychodzi. Prosze o wyrozumiałość i cierpliwość! Serdecznie pozdrawiam :p
|
Użytkowników czytających ten temat: 137 (zarejestrowanych: 36, gości: 101)
Poprostu Pitbul+, kac, Luigi88, Skromny pacyfista, Voldus15, Tutivihi, Mistrz Harnas, Grzybicostopy, Lady Aricia, thornik, Predator myszy, Royal II, ..::QRAS::.., Hunter Of Mystery, PeTeRsOn, Segrrox, Vogee, Zuvido, MiCh@eL, Rezidew, Mastermind Toothy, Andrew32, Pani K., nepton, s1maciej, domin3x, Alien Wight, Glowa14, Rex'tor, TaH, Martha, Vulfae, Fire Necromacer, Szarik, Grab_iarz, Elexand :P A tak ogólnie to ja i tak nie będę grał. Może, jak będą nowe wyglądy postaci, troche stworków itp. |
Dobrze ze mam Outfit Pacca...ale zastanawiam się czy nie nabyc 2...UP mi sie podoba w sęsie Grafy,ale kto wie co się tam jeszcze kryje.
|
Nowe questy ;)... fajnie, fajnie :)
|
Wydaje mi sie że to Apocalypse kryje się za tą zagadką. Puścili go na Test Server wiec może puszczą go w tym update? Może otworzą drogę do Pits of Inferno? Kto wie? :)
|
Ferumbas back !, ciekawe czy gral nim bedzie player (jak kiedys) czy bedzie to normalny potwor.
|
Czemu tak zle mowicie o outfitach? To tylko wyglad postaci, dzieki niemu chyba nie bedzie postac silniejsza. Hotkeye z runami to troche zly pomysl, teraz beda mieli latwiej robic jakies combo, jak ofiara bedzie uciekac to i tak bedzie dostawac, no ale tez te uhy to plus ( dla knightow?) na swiatach non-pvp to chyba tylko knighty sie beda mogli sie cieszyc z hotkeyow. Ja i tak ich pewnie nie bede uzywac (chyba...)
Potwory, no nie jest zle, gratuluje tym co maja pacca ;] ja tylko moge wyslac 1 smsa na konkurs sms, no ale moje szanse sa jak w totka czyli 50% wygram albo nie ;> Zmiany w grafikach i dodane przedmioty [manasy, bronie (skull staff), plecaki itp] to tez nie tak zle. Cip'y z roku na rok coraz bardziej dziwne zeczy wymyslaja. P.S. Sory za wszystkie bledy w pisowni o ile sie takie znajda. P.S.2. Ta zagadka, to chodzi moze o potwora, wyglada jak niebieski demon, screen jest na jednej z Polskich stron o tibii ( na forum). |
Cytuj:
|
Cytuj:
ubtate ?? hehe w jakim to jest jezyku ? po angielsku jesli oto ci chodzilo jest podobne slowo "update" - unowoczesnic, ulepszyc |
ale cipowie robia te update jak cos sprza to inn fajjnie zrobia to zquestami i outfiutami spox ale celowanie na battle i stamina porazka-.-
|
Uh 3x?? Jak dla mnie bomba bo knightem gram :P
|
Zagadka
Te zmęczenie to porażka....
A w Zagadce chodzi chyba O ferumbrassa |
edited edited
|
I jeszcze taka mała zagadka, o kogo chodzi w tej nieoficjalnej zapowiedzi:
Zabity, jednak nie pokonany, wraca, a świat będzie jęczał pod jego krokami. Niebiosa załkają, a śmiertelni zadrżą Śmierć i agonia to jego towarzysze, terror i destrukcja to jego prawica i lewica. Ponownie wyzwie tych, którzy odwarzą się stanąć z nim w szranki, i najlepsi Tibijczycy padną przed jego gniewem. Czy ktokolwiek będzie w stanie zmierzyć się z tym złem z przeszłości? Bądź gotów... On powraca... Tego lata, na twoim PC. czyz by to byla tibia?? |
Cytuj:
a mi sie nie podoba ten cylinder dla PACCowego outfitu paladyna...chociaż teraz wygląda jak z klasy arystokratycznej ;p |
Cytuj:
|
@Guido on tibia.pl
koles przestań bo żal ;s |
Guido on tibia.pl - bana mu na 99,9% to keyloger ....
NIE WCHODZCIE ! |
Tibia dla n00bów??
Tibia robi sie gra dla n00bow:
1,bicie ludzi przez battle list lol 2.stamina lol 3 robienie updatow co pol roku ja bym wiekszy update zrobil za darmo przez te pol roku sam... 4.Cipy chca loic kase na kazdym kroku wiec...sami sobie dokonczcie:confused: |
Chodzi pewnie o Orshaballa, a z tymi outfitami to dowalili...
|
Oj 1 wielka klapa..
|
Nowe Outfity
Dowiedzialem sie od kolegi ze te nowe outfity beda tylko dla PACCow a podobno my bedziemy mieli ubranka jeszcze obecnych paccow :)
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 17:44. |