![]() |
Cytuj:
true true xDD fosa sie cieszyl jak male dziecko :P a chyba sam zapomnial jak padl by 38 ms (xDDDDD) kiedy to jemu wyjebalo neta :P szkoda ze mial za ciezki bp ;l |
Cytuj:
|
;p
ciacho to jedziemy go ;d
|
Cytuj:
Ale co tam swieta czas spelniania marzen <lol2> |
Cytuj:
Tanivupo: Dla ciebie wszystko tylko daj mi chara:P |
Cytuj:
|
Re:
Panowo panowie ja wroce i znow wprowadze zamieszanie i haos xD bedzie troche smiechu nubostwa i kolejne dziwne wojny bez walk lecz wojny ;]
A Sk juz nie lize dupy fosfikowi :D? |
a kiedykolwiek lizało?
|
Cytuj:
Mam takie nurtujace pytanie??!! hmmm... Czy aata zrobil dzis przerwe na wigilie czy stwierdzil ze za rok nadrobi:D:D:D:D:D:D:D |
PFF wigilia jest raz w roku a tibia moze przestac istniec w kazdej chwili;]wiec zgadnij co wybral^^ ewentualnie zjadl pieroga zagryzl karpiem i dalej exp^^
|
Cytuj:
|
btw, swoją drogą mogły by być opłatki na tibi 8o
|
Cytuj:
|
hehehehe... taaa 8o – ale zawsze sobie mogę sam zoo w tibi zrobić :D
|
;p
oplatki co jeszcze katess;d? moze samochody ;d autostrady cos jeszcze;d?
|
i Fiat 126p.
|
Ej wescie piszcie jakies wydarzenia z Arcani a nie gadanie o jakis oplatkach :P
|
Na Arcani same nudy :D
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
alunir chce wbic 200 lvl potem nie wiem :P
|
Jest jeszcze inne ciekawe wydarzenie ze świata arcani jak jest inwazja goblinów to są ku#(@ mać takie lagi ze !@#$%^ nie da się grać... nie wiem jak z innymi światami, ale na arcani to jest przesada... (10 min) prawie dead na smokach -.- :evul: :evul: :evul: :evul:
|
Nie ty jeden prawie padłeś przez te inwazję, lagi są wtedy jak Sku***syn
|
;\
Juz po swietach! a te ataki dalej sa-.- niech cos z tym zrobia... bo bede musial im wjazd zrobic;l
|
No to chyba tylko na Arcanii, bo na Askarze wszystko jest ok.
|
@up
nie, nie tylko na Arcani.. Na większości servó od tych inwazji hu***o laguje. Raczej wyłączą te inwazje po nowym roku ;/ Mogą one być ale nie aż tak często.. |
Zeby jeszcze tylko podczas najazdow gobo~ byly lagi -,- ale laggy porzadne caly czas sa juz od 3-5 dni~ -,- sux0r3d.
|
Te @#@#%^ gobliny kradną mi towar! jeszcze troche i mój narkobiznes w Thais upadnie!X(
|
Ta i te przez te gobliny moje dziwki maja mniejsze wziecie:(
Signed Dumny Alfons z Thais |
Jak widzisz, gangsterka to ciężki kawałek chleba :kat:
|
Pall_Mall Ta i te przez te gobliny moje dziwki maja mniejsze wziecie
e no to ja bym chcial jakis numerek do nich albo adresik :P << koniecznie moja postac ma potrzeby ! |
niom z tymi boblinami to bame broblemy
nie najdalej jak tydzien temu walnolem z mort hura w bande goblinow a przy okazji w allunira oddal mi tylko boltem ale potem i tak mnie pare nobkow gonilo :S |
Wkur*ia mnie to jak nooby piszą o pierdołach zamiast coś podrzucić jakis nowy wątek na temat arcani. Słyszałem że Keno i Nocta pekują B) jakies filmy by porobili a nie ;|. Aha i że Bedurion z Perrymonem chcą sie mścić na dpft, bo i ch wyyebali z gildi po tym jak kupili te chary, ale tez cos nic nieslychac, a przeciez sami by niebyli B) . Medivh podkręć temat bo ty tu najwięcej wiesz jeżeli chodzi o Arcanie widze ;o..............
|
Cytuj:
Co do wydarzen nie bylo wspomniane ze Arcash 128rp jest hunted by Ares i Leszczu poniewaz nie oddal gosciowi 190k...Ale to sie wyjasni do jutra ma oddac kase i bedzie miec luz... Ja czekam na obudzenie sie fosy bo dawno PA nie robil^^ |
@Da Brax
A mnie wk@@#$iaja tacy ludzie( hmm..) jak ty. Ostatnie posty jakos nikomu nie przeszkadzały. A poza tym nie mozna nic pisać o nowych wydarzeniach, z tego powodu,że nic się nie dzieje. Kilku account buyers próbuje pkować - i co z tego? |
"Po co Piszesz bajki jak niewiesz nic co sie dzieje... Nocta, Keno i Shyan Probuja pk ale jakos im nie wychodzi "
Tak ciacho tylko od czasu kiedy Nocta i Keno maja hunta padli Thesik i dzisiaj w nocy Maly gruby Knight wiec nie strugaj madrej glowy bo to raczej tobie _nie wychodzi_ poprawne myslenie. |
Cytuj:
Bo widze ze ty tez jestes master PK i Pekujesz na trolach w ab <lol> |
Może sobie kupią blessy, nie wiesz przecież czy mają jakąś kase i możliwości.
Apropo wydarzen z servera powstala nowa silna gildia hiszpańska HellGate;) |
o.o
noo niezla ekipe zebral Tompa Ruffs, mocna ta gildia;p Hellgate
|
Nocta i Keno zabijaj tyko polakow z dfpt albo polakow z wysokim lvl , co do beduriona i perymona , obaja maja hunta ale tylko od fosfika i paru jego ziomkow co mu liza dupe.
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 10:06. |