Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Xerena (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=198)
-   -   Wydarzenia z Xereny (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=92979)

Mispex 05-03-2007 20:19

Skramciu co ci da czekanie?
Ultimatum? Oni cie wysmieja z tego co slyszalem za pare dni ma byc jeszcze gorzej i bic nie beda tylko Elite Sephila i Dzingiego reszta(50+ lvl'e Polacy beda hunceni za nic)

SarenDiabel 05-03-2007 20:25

Elo elo, patrze ze rozkminiacie cos o wojnie :) Moim zdaniem niech znajdzie sie jedna odpowiedzialna osoba i zbierze chetnych ludzi lvl 80+. Wtedy zastanowcie sie Jak bedzie ta wojna wyglądała, Cy bedziecie wychodzic na open battle? czy tesh bedziecie sie dobierac pokolei to szwedow. Ci co maja zamaiar brac udział w wojnie musza posiadac TS. Szczerze to watpie ze Wojne mozna wygrac, jedyne co mozna tu zrobic to zniszczyc ten serwer, tak jak to sie dzieje na Furora. NIszczyc go az szwedzi dadza nam wolnosc.
Pozdro

Mispex 05-03-2007 20:28

jakie 80+ lvle liczy sie kazdy kazda osoba tylko na przewage liczebna mozemy liczyc..

SarenDiabel 05-03-2007 20:31

Jak Kazdy sie chce bic to niech powstana 2 gildie, jedna bedzie od 30 lvl a druga od 80+. Nie mozna tracic fragow podczas wojny przez 40 lvli

Skramer 05-03-2007 20:32

Gadać z noobami z xereny żeby zrobić wojne.. Rotfl. Oni nic nie kumaja.. Czemu ma być gorzej? Kto ci to powiedzial? co ma sie dziac?

Im so scared:confused: :confused:

Mispex 05-03-2007 20:35

Niewazne kto ale chyba nie zmyslal,jezeli nie masz zamiaru isc to sie tu nie wypowiadaj.

SarenDiabel 05-03-2007 20:38

[quote=Skramer;1302464]Gadać z noobami z xereny żeby zrobić wojne.. Rotfl. Oni nic nie kumaja..

Skad wiesz ze nie kumaja? moze jednak czaja co sie tu dzieje

wr00n 05-03-2007 20:43

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Skramer (Post 1302415)
@wr00n
Jak już zapewne czytałeś, gildia ma nie być do wojny tylko do szacunku, bym wprowadził kilka ultimatum, pierw trzeba pogadać a dopiero potem użyć siły.

Jeśli możecie i macie czas to napiszcie mi tutaj liste osób którzy chcą pomóc wraz z ich lvlami, i ile grają w tibie.

Kinda Skramer 8o

A ja ci mowie jaki szacunek ? Masz 2 razy mniejszy level jestes dla nich smieciem. Po co robic gildie zobacza : " o ta gildia expi moze byc zagrozeniem zrobmy z nimi to co z atomic "power" " I bedzie koniec twojej gildi a tak jak bediemy mieli serwer ventrillo lub teamspeak to mozna sie tam dobrze poznac wymieniac poglady podczas expa ustalac taktyki umawiac sie na walki na otsach itp.

Ja chce pomoc 37 ms lvl. Gram z kolega gramy od 5h w tygodniu do 15 w weekend zaczelsimy w tamtym tygodniu. Przydalby sie bloker na hydry.

SarenDiabel 05-03-2007 20:49

Ja dzisiaj pacc zamowilem i jutro gdzies dojdzie to moge ci pobloczyc

Mispex 05-03-2007 20:52

Wroon jakbys mogl msg to me na gg(8283655) sprawke mala mam

wr00n 05-03-2007 21:18

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez SarenDiabel (Post 1302509)
Ja dzisiaj pacc zamowilem i jutro gdzies dojdzie to moge ci pobloczyc

Nie chce nic z loota chce tylko pokrycie kosztow mfow. Jak ci to odpowiada to mozemy huncic poki nas nie wyjebia. A i przydalby sie jeszcze driud bez "duzych wymagan" niekotrzy powinni sie zorientowac ocb.

SarenDiabel 06-03-2007 00:28

Jaki masz nick?

enderty 06-03-2007 14:35

ej tak w ogole to widzieliscie ten thread z odejsciem gamio? falcon w nim zaszantazowal PTD ze ujawni ich sekrety i juz mitzum zrobil threada aby falcon sie z xuva skontaktowal lol
widac ze tylko szantazu sie boja PTD
ciekawe co chcial falcon ujawnic :p moze to ze PTD botuja i ujawnic ich noobchary? :p moze ze sharuja? :p lol

wr00n 06-03-2007 15:18

raczej nie to bo tego by sie tak nie obawiali bo ciezko jest udowodnic ze ktos sharuje. Sare moj name masz na priv.

SarenDiabel 07-03-2007 00:51

Co tak cicho :P ? i jak macie jakis plan zwiazany z wojna??

Mispex 07-03-2007 09:09

Co sie tak wojna interesujesz jak i tak nie masz zamiaru isc..

Skramer 07-03-2007 23:00

Sarendial ciesz sie ze jestes free.. znajac zycie pograsz z miesiac i cie uwala za cos. Co do Berserker Ostrzy, pozdrowienia dla Ciebie za PA z Mitzumem na koledze z Guild. I btw. Nigdy nie poznałaś/eś (zależy który owner) naszej guild. A jeśli uwazales/as ze jestesmy "ciotami i debilami" to czemu jak cie wyjebalem tak bardzo chciales/as wrocic? Prawda boli. Zawsze to powtarzalismy i zawsze bedziemy to powtarzac.. dla nas Inferno to była grupa około 10 osób.. Ciebie tak naprawde w niej nie bylo.. tak jak wielu osób..

@sarendial
Uważaj na swe bo nigdy nie wiadomo czy beda chcieli ci wsadzic noz w plecy.. Padles na hydrach za nic.. uwazaj lepiej na nich..

SarenDiabel 07-03-2007 23:33

NIech mnie tylko rusza to dla mitzum taka wojne odpierdole ze do siostry bedzie mowil ,, Prosze pani jak ja sie nazywam". Pozdro

wr00n 08-03-2007 00:13

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Skramer (Post 1305923)
Sarendial ciesz sie ze jestes free.. znajac zycie pograsz z miesiac i cie uwala za cos. Co do Berserker Ostrzy, pozdrowienia dla Ciebie za PA z Mitzumem na koledze z Guild. I btw. Nigdy nie poznałaś/eś (zależy który owner) naszej guild. A jeśli uwazales/as ze jestesmy "ciotami i debilami" to czemu jak cie wyjebalem tak bardzo chciales/as wrocic? Prawda boli. Zawsze to powtarzalismy i zawsze bedziemy to powtarzac.. dla nas Inferno to była grupa około 10 osób.. Ciebie tak naprawde w niej nie bylo.. tak jak wielu osób..

@sarendial
Uważaj na swe bo nigdy nie wiadomo czy beda chcieli ci wsadzic noz w plecy.. Padles na hydrach za nic.. uwazaj lepiej na nich..

Co ty jestes pojebany? Ile raz mam kurwa powtarzac ze zerkiem graly 3 osoby ? Paulina
pawel i ja (wbilem moze 2-3 mln expa) . To nie ja robilem pa ani pawel tylko paulina i miedzy innymi za to nie sharuje z nas nikt juz z nia. Ja nie pisalem ze chcialem wrocic moze pawel pisal albo paulina ale nie ja bo ja juz wtedy nie gralem ani na krotko przed pa tez nie gralem. Gdzie napisalem ze wszyscy z inferno to cioty? Napisalem ze wiekszosc to cioty bo to prawda tak samo jak jest teraz. Z inferno lubilem i dalej lubie tylko kongrusa dzingiego(choc go prawie nie znalem) zokosow demolitiusa bonczka (choc go prawie nie znalem) azunitha elenrosa (choc go prawie nie znalem) jezeli o kims zapomnialem to przepraszam wyedytuje . To jest prawda a wiec sie kurwa zamknij chcialem pomoc w wojnie i zrobic chara ale kogos takiego jak ty to predzej bym pomogl zabic niz wyzwolic. Zawsze bede lojalny wobec tych ktorych szanuje ty do tego grona nie nalezysz. Mnie zadna prawda nie boli bo gram tak zeby nie wstydzic sie potem swoich zachowan, a ty idz zrob gildie dla 80 leveli na pewno bedziesz swietnym liderem.

Mispex 08-03-2007 10:49

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Skramer (Post 1305923)

@sarendial

Ja poznalem Inferno w pelni:) zgodze sie na poczatku byla bardzo dobra pomocna gildia potem to sie zmienilo...na szczescie szybko opuscilem ta spolecznosc:)

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez SarenDiabel (Post 1305995)
NIech mnie tylko rusza to dla mitzum taka wojne odpierdole ze do siostry bedzie mowil ,, Prosze pani jak ja sie nazywam". Pozdro

mam nadzieje ze fast cie uwala:P

Votam 08-03-2007 16:44

Xerena noobs

Huahuahsuahsuahsuahsuahsuahaaa !!! Co za nOOby!!! omg
Chcieliscie zaczac wojne z PTD, ale ja wiedzialem ze takim ludziom niemoze sie to udac, a teraz sami chcecie sie pozabijac. Nawet niezrobiliscie kroku w kierunku jej zorganizowania a juz sie zaczynacie klucic. Zaczynacie. A co bedzie potem.
Naabki jestescie i tyle.

Wasz kochający
Votam :]

Mispex 08-03-2007 19:02

Nasz Drogi Kochający Votam'ie bardzo cie prosze dowiedz sie najpierw co to znaczy nOOb wiem ze to bardzo trudno no ale niestety...
Co do klotni to jest klotnia 2 osob ktorzy mieli juz konflikt dawno:P

Sephil 08-03-2007 20:27

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Votam (Post 1306653)
Huahuahsuahsuahsuahsuahsuahaaa !!! Co za nOOby!!! omg
Chcieliscie zaczac wojne z PTD, ale ja wiedzialem ze takim ludziom niemoze sie to udac, a teraz sami chcecie sie pozabijac. Nawet niezrobiliscie kroku w kierunku jej zorganizowania a juz sie zaczynacie klucic. Zaczynacie. A co bedzie potem.
Naabki jestescie i tyle.

Wasz kochający
Votam :]

hail Siedlce _/

hehe [;
i tak wiadomo ze nie bedzie zadnej wojny czy nawet walki nie wiem po co wszyscy to tak przeżywaja lol :~)

Pavvulonik 08-03-2007 21:47

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Sephil (Post 1307072)
hail Siedlce _/

hehe [;
i tak wiadomo ze nie bedzie zadnej wojny czy nawet walki nie wiem po co wszyscy to tak przeżywaja lol :~)

Kto wie z tego co wiem niejeden polak jest wqurwiony na swe wiec albo konczy gre albo idze na inny swiat czym tu ryzykowac? niczym mozna pasc i tak nic sie niestanie a jak sie zabije swe to satysfakcja jest i co najwarzniejsze WOJNA TO SWIETNA ZABAWA NAWET JAK SIE W DUPE DOSTAJE WKONCU TO TYLKO GRA.B)

ASHAli 09-03-2007 00:44

omg

Pierdolenie o Shopenie szzwedy wygraja bo sie trzymja razem a polak polaka klepie :evul: :evul: :evul: :evul:

Mispex 09-03-2007 09:20

I nastepny Polak padl (Kamlag) i juz ma inne zdanie na temat wojny...nie wiem czy Polacy kiedys zrozumieja ze Szwedzi przestali calkowicie nas szanowac..Zauwazcie ze teraz nie ma ani jednego Polaka w PTD! Polacy ktorzy kiedys byli ze Szwedami kumplowali sie itd. sa jakos w cieniu...dlaczego? najprawdopodobniej nie sa juz potrzebni...

wr00n 09-03-2007 11:50

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Mispex (Post 1307745)
I nastepny Polak padl (Kamlag) i juz ma inne zdanie na temat wojny...nie wiem czy Polacy kiedys zrozumieja ze Szwedzi przestali calkowicie nas szanowac..Zauwazcie ze teraz nie ma ani jednego Polaka w PTD! Polacy ktorzy kiedys byli ze Szwedami kumplowali sie itd. sa jakos w cieniu...dlaczego? najprawdopodobniej nie sa juz potrzebni...

Masz calkowita racje, tylko ze jak chcemy walczyc to musimy w krotkim czasie odjebac niesamowite pg a potem to juz tylko trzeba ich na*******ac. Na 1 szweda przypada z 7 Polakow wiec to oni nie maja szans a nie my.

Axarus 09-03-2007 12:01

poprostu nie jestesmy zgrani kurwa mac ale wy jestescie sami siebie lejecie a powinnnismy razem sie trzymac a jak nei ejstesmy razem to wychodzi to co wychodzi-.-

Sephil 09-03-2007 14:10

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez wr00n (Post 1307828)
Masz calkowita racje, tylko ze jak chcemy walczyc to musimy w krotkim czasie odjebac niesamowite pg a potem to juz tylko trzeba ich na*******ac. Na 1 szweda przypada z 7 Polakow wiec to oni nie maja szans a nie my.

ciekawe kto za Tobą pójdzie :D 10 osób ? Mniej ? [; Wogóle nie wiem o co Ty chcesz walczyć przecież na Xerenie jestes pariasem nie masz tutaj nawet chara konkretnego tylko ciągniesz ludzi na śmierc i dajesz złudne nadzieje :P

wr00n 09-03-2007 15:17

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Sephil (Post 1307930)
ciekawe kto za Tobą pójdzie :D 10 osób ? Mniej ? [; Wogóle nie wiem o co Ty chcesz walczyć przecież na Xerenie jestes pariasem nie masz tutaj nawet chara konkretnego tylko ciągniesz ludzi na śmierc i dajesz złudne nadzieje :P

Na razie nikogo nie ciagne tylko expie i mowie zeby ludzie tez expili. Chce walczyc o to bym mogl expic gdzie chce i kiedy chce i abym nie musial ustepowac szwedom z expa. Jak wbije konkretny lvl to pociagne ludzi. Ty krytykujesz mnie ale co ty robisz? Ja juz dostalem msg od 3 osob jeszcze kilka n00b charow i bedziemy mogli pognebic protegowanych swe. A ty co? Patrzysz jak twoi starzy koledzy z inferno odchodza? Patrzysz jak koledzy z one blood odchodza? Rzeczywiscie dzialanie godne prawdziwego przywodcy...
Odnosnie tego co zauwayzl Votam ja nie chce sie z wami klucic ale skoro wy mnie atakujecie to sie po prostu bronie.

Mispex 09-03-2007 16:13

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez wr00n (Post 1308026)
Na razie nikogo nie ciagne tylko expie i mowie zeby ludzie tez expili. Chce walczyc o to bym mogl expic gdzie chce i kiedy chce i abym nie musial ustepowac szwedom z expa. Jak wbije konkretny lvl to pociagne ludzi. Ty krytykujesz mnie ale co ty robisz? Ja juz dostalem msg od 3 osob jeszcze kilka n00b charow i bedziemy mogli pognebic protegowanych swe. A ty co? Patrzysz jak twoi starzy koledzy z inferno odchodza? Patrzysz jak koledzy z one blood odchodza? Rzeczywiscie dzialanie godne prawdziwego przywodcy...
Odnosnie tego co zauwayzl Votam ja nie chce sie z wami klucic ale skoro wy mnie atakujecie to sie po prostu bronie.

Zgadzam sie w 100%

Sephil 09-03-2007 16:55

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez wr00n (Post 1308026)

Piękna przemowa jak bym był random noobem z Xereny pewnie bym i Ci uwierzył. Z jednym się jednak zgadzam mianowicie nie ma co się kłócić. Ja z Tobą ramię w ramię nie mam zamiaru walczyć bo co tam ukrywać po prostu Cię nie lubię. I nie licz na to że jakiś obecny h lvl się przyłączy do Twojego powstania no może z wyjątkiem kliku osób. Przeciwko Tobie też nie będę walczyć żeby nie było niedomówień. I nie chodzi o to że ja namawiam ludzi do poddania się czy tam nie podjęcia walki po prostu w przeciwieństwie do Ciebie ja znam wszystkich h lvl Polaków z Xereny i wiem jak będzie.

Mispex i Ty Brutusie hehe ;)

wr00n 09-03-2007 17:13

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Sephil (Post 1308211)
Piękna przemowa jak bym był random noobem z Xereny pewnie bym i Ci uwierzył. Z jednym się jednak zgadzam mianowicie nie ma co się kłócić. Ja z Tobą ramię w ramię nie mam zamiaru walczyć bo co tam ukrywać po prostu Cię nie lubię. I nie licz na to że jakiś obecny h lvl się przyłączy do Twojego powstania no może z wyjątkiem kliku osób. Przeciwko Tobie też nie będę walczyć żeby nie było niedomówień. I nie chodzi o to że ja namawiam ludzi do poddania się czy tam nie podjęcia walki po prostu w przeciwieństwie do Ciebie ja znam wszystkich h lvl Polaków z Xereny i wiem jak będzie.

Jak bedzie to sie zobaczy. Na razie expmy to dotyczy takze ciebie. Ja tez cie nie lubie ale nie mam zamiaru sie klocic bo i tak kazdy z nas ma juz dosc wiele swoich wlasnych problemow. Co do przylaczania sie do rebeli to oprocz charyzmy liczy sie level a lvl wbije niebawem. Ja rowniez nie bede walczyl przeciwko wam bo potepiam akcje w stylu Pauliny ( czytaj abusowanie kolegi z gildi). Nie lubie po prostu gdy ktos mnie bezpodstawnie obraza a jako taka obraze odebralem post skramera. A ludzie w pozniejszym czasie sie przylacza albo sami cos stworza bo w tym tepie to niedlugo 1/2 wolnych teraz polakow bedzie hunted.

Mispex 09-03-2007 17:34

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Sephil (Post 1308211)

hehe i teraz masz Chunteta!

Rzeszow 09-03-2007 17:35

kamglag kur** typek juz zmienil zdanie na temat wojny bo padl od mitzuma haahhaha tak to by dalej im pewnie dupke lizal a szkoda mi takich ludzi bo dzis probowal ujebac mojego kumpla 40+knighta nic by nie bylo w tym glupiego tylko ze to POLAK a wiec polak polaka dalej bedzie napier**** gdy wojna wisi w powietrzu

Axarus 09-03-2007 17:49

poprostu nie wwiem o co tu chodiz ale mam to gdzies i ... a kit z tym...

Rzeszow 09-03-2007 21:45

kamglag kur** typek juz zmienil zdanie na temat wojny bo padl od mitzuma haahhaha tak to by dalej im pewnie dupke lizal a szkoda mi takich ludzi bo dzis probowal ujebac mojego kumpla 40+knighta nic by nie bylo w tym glupiego tylko ze to POLAK a wiec polak polaka dalej bedzie napier**** gdy wojna wisi w powietrzu

Rzeszow 09-03-2007 21:47

@up
jak masz to gdzies to sie nie wypowiadaj ;-)

wr00n 10-03-2007 01:02

Oto kolejny dowod na potwierdzenie mojej teorii:
http://forum.tibia.com/forum/?action...readid=1573601

Ciekawe kiedy liczba grajacych polakow powyzej 70 przewyzszy liczbe niegrajacych? :p

Rzeszow 10-03-2007 01:28

dlatego wojna powinna zaczac sie na dniach a nie jeb**** polacy samych swoich tluka hunca etc.

Trza sie zgadac w tibi lub lepiej tutaj co do wojny. A liczac ludzi mamy 50% szansy na wygrana

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 20:38.