![]() |
No no wysiliłes się chłopie :) Powinieneś go teraz przerobic na 8.31 bo nieźle Ci to wychodzi :] Dodałbym do Twojego poradnika nowe rody. Moja ocena 9/10 :evul:
I jeszcze (troche stare ale coż): Cytuj:
|
Co do EQ to jestes pojebany
|
Cytuj:
btw, poradnik nie jest ściągnięty, jest w całości napisany przez Emoka... Gz :) @up Why? Wg mnie takie eq jest adekwatne do lvl'a. |
super poradnik, pewnie wielu osobom się przyda, bo wydaje mi się że druid jest niedoceniany przez innych graczy po update, wtedy było dobrze bo druid na uhah zbijał pełno kasy i mlvl mu leciał, a teraz niema uhow ale za to drag to łatwizna nawet bez summonow moim zdaniem, wystarczy (na faccu) frigo + hailstorm ;] ale dla satysfakcji że umiesz i że sie znasz można dsa postawić a nawet dwa xD
|
Poradnik całkiem niezły daje 9,5/10 ;) ale czegoś mi zabrakło
|
przyda sie ! dzieki
|
Świetny poradnik wszytko dobrze napisane przyszyjcie dla ciebie wielki :cup:+
|
Najlepszy poradnik dla Druida jaki widzialem, poza tym jeden z nielicznych godnych uwagii na tym forum.. Ale wiadomo.. poradnik napisany w 06' oczywiście był zmieniany, ale imo. przydało by sie go "napisać od nowa".
|
Bardzo ciekawe nie raz mi się przydało:cup:
|
Poradniczek cudeńko! Jetsem całkowicie za przeniesieniem! Pomogłeś mi bo nie wiedziałem na kim expić pozdro 4 u
|
Cytuj:
|
Poradniczek cudeńko! Jetsem całkowicie za przeniesieniem! Pomogłeś mi bo nie wiedziałem na kim expić pozdro 4 u
|
Bardzo fajny poradnik.
9/10, za brak mapki do expienia z pacc . |
No,cóż ja tam błędów nie znalazłem(Uhym,może dlatego że nie szukałem.)ale na oko, poradnik ok. Emok rox
|
Tylko, ze jak on juz bedzie mial te 10k z ihow to kupi se runki i poleci na exp duzo lepszy od twojego. Proste ;]
|
No,no niezły poradnik ale troche malo wysililes sie nad exp ... kilka linijek tylko widze tez ze bardziej skupiles sie na poszczegolnych potworach dragon,hydra
8/10 ;) |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 22:20. |