Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Iridia (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=194)
-   -   Iridia part 2 (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=97454)

maddie 25-10-2006 16:42

panowie, chcialbym tylko zauwazyc ze nieco odbiegamy od tematu przewodniego i znowu ktos to skasuje ;s

@Danth
wporzo jest na Iridii xD
btw nie mamy pewnosci ze Ty to Ty, zwlaszcza po incydencie z Viffarnem / Dexusah'em :P

ripper 25-10-2006 18:23

Danth to istotnie Danthorr. Chyba, że to niewiarygodny zbieg okoliczności i ew. kłamca mówi to samo, co mówił mi Danthorr we własnej osobie.

Lovah 25-10-2006 19:49

Prawdziwy Viffarn to ofc Dexusah, a co do Danth'a to nie wiem x)

Arthas The Keeper 25-10-2006 23:38

...

Jeśli viffarn to Dexusah to chłopie uważaj kogo pkujesz razem z Cypanem B)
Bo jak jeszcze raz któryś z moich kumpli od was oberwie to nie będę w tak dobrym humorze jak dziś

signed: Usar

Arthas The Keeper 26-10-2006 15:41

^^

Hehe nie wiem po co to było "usar husar qwa guwnousar"...
Teraz przynajmniej wiem że masz bardzo ograniczony słownik B)
a twoja reakcja na to jest dziwna, bo ja ci nie groże tylko ostrzegam ;)
no ale jak widać umiejętność czytania ze zrozumieniem jest dla ciebie za trudna :)
ps. taka mała rada na przyszłość nie będź zbyt pewny siebie bo kiedyś (prędzej czy później) cię to zgubi.

signed: Usar

Lovah 26-10-2006 17:25

Forumowy Viffarn, to nie Irydyjski Viffarn, panie "usar"...

berger 27-10-2006 16:10

Bump... no nie moze tak byc ze 2ga strona xD

matias88 27-10-2006 20:50

Nie gram długo na iridi to moj pierwszy PVP serwer przeniosłem sie z Non-Pvp ze wzgledy na looterow , problemy ze spokojnym expieniem i graniem bez zbędnych nerwów. Ale ku memu zdziweniu serwery pvp sa o wiele gorsze. Gralem tu niedlugo charem ktorego mam od kolegi, zaczolem nim robic PG i niestety nie udalo mi sie osiagnac tutaj nic... Na poczatku zostalem wyrzucony z gildi poniewaz wg niektorych jej czlownkow szpiegowalem ich gildie dla MM o czym mi powiedzieli , kilka dni pozniej wpadl po mnie jeden z hlvli Arc (Chealino) i zabroil mi expic powniewaz powiedzial ze mam zakaz robienia PG i ze jestem polakiem ("Chealini : We dont wang polisg PG here"). Zdenerwowalo mnie to bardzo pozniej jednak dolaczylem do innej gildi i jej lider zalatwil mi wolnosc , moglem znowu grac pelnia gry. Jednak dzis zostalem zabity przez Chealino i jego RLow. Powodem prawdopodobnie bylo to ze nadmiernie expilem, a kiedy go sie zapytalem o powod powiedzial mi ze jednym z powodow jest to ze PGuje a drugiego powodu nie moze mi powiedziec teraz a powie mi po wojnie. Ludzie czy tu na iridi kazdy PGer jest potencjalnym wrogiem i ma cos wspolnego z wojna?? Nie! . Ja tu sobie chcialem tylko spokojnie pograc i miło spędzic czas. Nie weim co teraz zrobic ale dzieki kilku osoba stracilem mase czasu.... wielkie thx

P.S. Śledze to forum bo lubie byc w temacie i wiedziec co sie dzieje... Wydaje mi sie ze wojne wywolali Szwedzi przeciwko tym polakom co wtedy expili najwiecej (kash bezok itp). Zastanawiam sie teraz jesli oni przegraja war ktorzy polacy beda nastepni.....?? choc wystarczy popartzec po erigu hlvlowych polakow co nie uczestnicza w war i wszystko bedzie jasne. Ja sie nie znam na war ale jesli sie nie zjednoczycie wasza kolej niedlugo nadejdzie...

Lovah 27-10-2006 21:40

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez matias88 (Post 1050324)
Nie gram długo na iridi to moj pierwszy PVP serwer przeniosłem sie z Non-Pvp ze wzgledy na looterow , problemy ze spokojnym expieniem i graniem bez zbędnych nerwów. Ale ku memu zdziweniu serwery pvp sa o wiele gorsze. Gralem tu niedlugo charem ktorego mam od kolegi, zaczolem nim robic PG i niestety nie udalo mi sie osiagnac tutaj nic... Na poczatku zostalem wyrzucony z gildi poniewaz wg niektorych jej czlownkow szpiegowalem ich gildie dla MM o czym mi powiedzieli , kilka dni pozniej wpadl po mnie jeden z hlvli Arc (Chealino) i zabroil mi expic powniewaz powiedzial ze mam zakaz robienia PG i ze jestem polakiem ("Chealini : We dont wang polisg PG here"). Zdenerwowalo mnie to bardzo pozniej jednak dolaczylem do innej gildi i jej lider zalatwil mi wolnosc , moglem znowu grac pelnia gry. Jednak dzis zostalem zabity przez Chealino i jego RLow. Powodem prawdopodobnie bylo to ze nadmiernie expilem, a kiedy go sie zapytalem o powod powiedzial mi ze jednym z powodow jest to ze PGuje a drugiego powodu nie moze mi powiedziec teraz a powie mi po wojnie. Ludzie czy tu na iridi kazdy PGer jest potencjalnym wrogiem i ma cos wspolnego z wojna?? Nie! . Ja tu sobie chcialem tylko spokojnie pograc i miło spędzic czas. Nie weim co teraz zrobic ale dzieki kilku osoba stracilem mase czasu.... wielkie thx

P.S. Śledze to forum bo lubie byc w temacie i wiedziec co sie dzieje... Wydaje mi sie ze wojne wywolali Szwedzi przeciwko tym polakom co wtedy expili najwiecej (kash bezok itp). Zastanawiam sie teraz jesli oni przegraja war ktorzy polacy beda nastepni.....?? choc wystarczy popartzec po erigu hlvlowych polakow co nie uczestnicza w war i wszystko bedzie jasne. Ja sie nie znam na war ale jesli sie nie zjednoczycie wasza kolej niedlugo nadejdzie...

Robią tak, bo nie chcą mieć powtórki z MM i wcale im się nie dziwie, bo jakby stworzyła się ekipa 30 Polaków z lvlami 80+ to nawet słabe zgranie mogłoby zostać przyćmione ogromną siłą rażenia.

Bandzioch 28-10-2006 00:27

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Lovah (Post 1050410)
Robią tak, bo nie chcą mieć powtórki z MM i wcale im się nie dziwie, bo jakby stworzyła się ekipa 30 Polaków z lvlami 80+ to nawet słabe zgranie mogłoby zostać przyćmione ogromną siłą rażenia.

Tylko powiedz polakom zeby sie zjednoczyli i po patrz co sie bedzie działo...
Ja szczerze sie nie dziwie, ze polscy gracze sa tak traktowani jak sa... Bo jak mozna traktowac zdrajców. Widzial ktos kiedyś zeby swe zdradził swe?? Ja sobie nie przypominam... I wlasnie przez takich ludzi nasz kraj jest postrzegany tak jak jest. Sad but true...

Mimo tego wszystkiego go go go MM!!

ps.
Łyyyychaaaaa dla Bergera

Lovah 28-10-2006 00:38

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Bandzioch (Post 1050674)
Tylko powiedz polakom zeby sie zjednoczyli i po patrz co sie bedzie działo...
Ja szczerze sie nie dziwie, ze polscy gracze sa tak traktowani jak sa... Bo jak mozna traktowac zdrajców. Widzial ktos kiedyś zeby swe zdradził swe?? Ja sobie nie przypominam... I wlasnie przez takich ludzi nasz kraj jest postrzegany tak jak jest. Sad but true...

Mimo tego wszystkiego go go go MM!!

ps.
Łyyyychaaaaa dla Bergera

Przykłady serverów na których polskie bunty uczynily server polskim (nie zawsze wyszlo to na dobre, no ale to pominmy):
~ Nebula
~ Azura
~ Aldora
~ Danubia
etc. etc.

Jak widać - da się.

berger 28-10-2006 01:33

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez matias88 (Post 1050324)

Skontaktuj sie ze mna, chetnie bym sie dowiedzial dokladnie co i jak. Ale z tego co slyszalem nie jestes jedyny dzis pojawil sie poza toba jakis inny polski soc na erigu i tez padl od tych samych osob ;/.

Masz troche racji, skoro jzu teraz tepia polakow co lubia sobie expic ciekawe co ebdzie po war jesli wygraja te wojne.... Skoro kasuja kazdego kto tylko sobie expi... Nie chce atakowac innych, ale mysle ze do Chrisa, Slaviaxa i do reszty tez sie doczepia....

Lovah 28-10-2006 01:45

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez berger (Post 1050704)
Skontaktuj sie ze mna, chetnie bym sie dowiedzial dokladnie co i jak. Ale z tego co slyszalem nie jestes jedyny dzis pojawil sie poza toba jakis inny polski soc na erigu i tez padl od tych samych osob ;/.

Masz troche racji, skoro jzu teraz tepia polakow co lubia sobie expic ciekawe co ebdzie po war jesli wygraja te wojne.... Skoro kasuja kazdego kto tylko sobie expi... Nie chce atakowac innych, ale mysle ze do Chrisa, Slaviaxa i do reszty tez sie doczepia....

Sorry berger, ale wojne juz przegraliscie. Frytki - po wojnie, a najlepsze przespaliscie =P

Dexusah 28-10-2006 02:10

@Patrikoz
wojna to sie zacznie dopiero zaniedlugo , o calkowita wladze na servie

Lovah 28-10-2006 12:50

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Dexusah (Post 1050714)
@Patrikoz
wojna to sie zacznie dopiero zaniedlugo , o calkowita wladze na servie

Ciekawe miedzy kim, skoro MM juz pokazalo ze jest zbyt słabe i za mało zorganizowane zeby dzialac?

maddie 28-10-2006 12:58

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Lovah (Post 1051175)
Ciekawe miedzy kim, skoro MM juz pokazalo ze jest zbyt słabe i za mało zorganizowane zeby dzialac?

a te 10 fragow to co to bylo ?
wypadek przy pracy ?

ktos tam pisal ze chce tylko spokojnie expic, nie brac udzialu w wojnach etc
otoz, jest to niemozliwe, zwlaszcza na Iridii, wiem z autopsji ;s
w tym serwery non-pvp sa o niebo lepsze...

berger 28-10-2006 12:58

@Lovah - Lolek jestes Tak przegralismy wojne masz racje przegralismy ty ze:
- Arc nie expi juz tak jak kiedys a my juz zaczynamy
- Jak expia to na goromie lub wyspach gdzie trzeba miec porobione specyficzne questy(ostatnio huncili na serpent spawnah lol)
- Ostatnie 4ry fragi zdobylismy my a nie oni
- Oni nie wylaza z PZa podobnie jak my
- Przestali expic na pohu
- Bali sie juz 4 razy przyjsc po nas na hunta(nie bede mowic szczegolow bo mam ku temu powody)
- Nie podjeli walki kiedy to przedwczoraj zrobilismy na nich PZta
- Ubijaja kazdego polaka co expi jest polakiem i wskakuje na erig i I NIE UBIJAJA ICH MAIN CHARAMI!!

Nie wiesz nic nie odzywaj sie a co do matiasa wczoraj jeszcze ubili innego kolesia Laciazor Duros reason? pojawil sie na erigu... Wiec zastanocie sie jesli macie lvle 50-60 co sie z wami bedzie dzialo jak wskoczycie na erig jesli kibicujecie ARc.

Lovah 28-10-2006 14:07

Cytuj:

a te 10 fragow to co to bylo ?
wypadek przy pracy ?
Nie, zaden tam wypadek, po prostu sneaki. Jednak to Arc~ expi i ma 15 fragów.

Cytuj:

- Arc nie expi juz tak jak kiedys a my juz zaczynamy
Zrobią z 2-3 sneaki i sie wam odechce, znajac was.

Cytuj:

Jak expia to na goromie lub wyspach gdzie trzeba miec porobione specyficzne questy(ostatnio huncili na serpent spawnah lol)
Tak, tak, ale expią - Chea juz prawie Kasha dogonil.

Cytuj:

- Oni nie wylaza z PZa podobnie jak my
PWN3DDDDDDDDDDD

Cytuj:

- Przestali expic - na pohu
Bo na PoHu wbrew pozorom latwo jest zrobic snejka - wystarczy wylogowac tam 3 sorców, ktorzy potrafia UE.

Cytuj:

- Bali sie juz 4 razy przyjsc po nas na hunta(nie bede mowic szczegolow bo mam ku temu powody)
Bo sie bali pułapki, takiej jak z Chealino...

Cytuj:

- Nie podjeli walki kiedy to przedwczoraj zrobilismy na nich PZta
Ile razy wyście nie podjeli walki, tylko czekali w jakims waskim korytarzu zeby loga dac?

Cytuj:

Ubijaja kazdego polaka co expi jest polakiem i wskakuje na erig i I NIE UBIJAJA ICH MAIN CHARAMI!!
Waste unjustów - dlatego bija noobcharami, a dlaczego bija? Bo nie chca zeby bylo wiecej polskich h-lv (czyli ludzi ktorzy chetnie sie zbuntuja)

Banditos 28-10-2006 14:11

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Lovah (Post 1051302)
Nie, zaden tam wypadek, po prostu sneaki. Jednak to Arc~ expi i ma 15 fragów.

Zrobią z 2-3 sneaki i sie wam odechce, znajac was.

Tak, tak, ale expią - Chea juz prawie Kasha dogonil.

PWN3DDDDDDDDDDD

Bo na PoHu wbrew pozorom latwo jest zrobic snejka - wystarczy wylogowac tam 3 sorców, ktorzy potrafia UE.

Bo sie bali pułapki, takiej jak z Chealino...

Ile razy wyście nie podjeli walki, tylko czekali w jakims waskim korytarzu zeby loga dac?

Waste unjustów - dlatego bija noobcharami, a dlaczego bija? Bo nie chca zeby bylo wiecej polskich h-lv (czyli ludzi ktorzy chetnie sie zbuntuja)

naab no plx
chealino:
28 Oct 2006 +1,507 2 151 55,253,147
kash:
28 Oct 2006 +200,208 1 153 58,487,770 Gratz lvl kash

berger 28-10-2006 14:24

@Lovah Wiesz co to jest Elokwencja, i umiejetnosc prowadzenia dyskusji z przyjmowaniem argumentow? nie! jej brak u ciebie nakazuje mi brak quotowania twoich postow. Jak jestes taki madry walcz! A nie tu mi farmazony na forum piszesz...

Lovah 28-10-2006 14:32

Cytuj:

@Lovah Wiesz co to jest Elokwencja, i umiejetnosc prowadzenia dyskusji z przyjmowaniem argumentow? nie! jej brak u ciebie nakazuje mi brak quotowania twoich postow. Jak jestes taki madry walcz! A nie tu mi farmazony na forum piszesz...
W sumie rzeczywiscie ta dyskusja do niczego by nie prowadzila, bo kazdy ma swoje zdanie.

@Banditos

Jesli chodzi o dane z eriga to w ostatnim miesiacu dni w ktorych kash wbil wiecej niz 20k expa było 2, a dni w ktorych chea wbił wiecej niz 20k expa było 8.

Banditos 28-10-2006 14:41

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Lovah (Post 1051334)
Jesli chodzi o dane z eriga to w ostatnim miesiacu dni w ktorych kash wbil wiecej niz 20k expa było 2, a dni w ktorych chea wbił wiecej niz 20k expa było 8.

Kash ma Total +418,103
chealino Total +403,325

Naro 28-10-2006 16:24

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez berger (Post 1051325)

Jak czytam tego super mądrego kolesia o nicku Lovach to mi sie odechciewa w ogóle włazic na to forum... Mam wrażenie że jakby ktos tu napisal że słońce jest gwaizdą to pan Lovah od razu by quotowal tą wypowiedz (dzieląc to na kilka części) i przedstwaiłby swoja (absolutnie najmądrzejszą) wizję tego problemu, oczywiscie zupelnie sprzeczną z wizją przedmowcy.
Masz racje Beger to strata żeby w ogole z nim polemizowac bo ten czlowiek potrafi prowadzic tylko swoje egoistyczne monologi i wywody, w ktorych jest absolutnie nieomylny... Serio Lovah, jeśli Berger sie czasem wymądrza ( bo posiada odpowiednie informacje) to Ty go po prostu bijesz na glowe w zadufaniu w sobie...nawet nei wiem czy jest jakies slowo w jezyku polskim, ktorym mozna by Cie okreslic... Lovah, zrob nam wszystkim dobrze w ten weekend i zniknij z tego forum na zawsze albo podnies troche poziom swoich wypowiedzi....

Lovah 28-10-2006 16:47

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Banditos (Post 1051351)
Kash ma Total +418,103
chealino Total +403,325

Bo kash sie zlożył ponad miesiac temu, a chea 2 tygodnie (?) temu.

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez naro
Jak czytam tego super mądrego kolesia o nicku Lovach to mi sie odechciewa w ogóle włazic na to forum... Mam wrażenie że jakby ktos tu napisal że słońce jest gwaizdą to pan Lovah od razu by quotowal tą wypowiedz (dzieląc to na kilka części) i przedstwaiłby swoja (absolutnie najmądrzejszą) wizję tego problemu, oczywiscie zupelnie sprzeczną z wizją przedmowcy.

Z bólem serca musze przyznac Ci racje ;)

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez naro
Lovah, zrob nam wszystkim dobrze w ten weekend

Gejclub pietro nizej.

maddie 29-10-2006 00:15

@uzytkownicy neo

czy wy tez ostatnio macie dziwne kicki ?
dostaje kicka, probuje sie zalogowac, pisze 'disconnected from server' i dopiero po restarcie kompa i routera moge wejsc do gry ;s

dopoki ktos czegos z tym nie zrobi jestem semi-retired, szkoda ryzykowac ...

:<

berger 29-10-2006 02:26

Oct 29 2006, 01:58:39 CEST Killed at Level 95 by Dous Elwor

Jinikao 29-10-2006 02:35

O.o czyzby Arc zaczynalo zabijac dawnych sojusznikow?? ;o Albo poprostu zabijaja polakow z Ethicala??

USooray 29-10-2006 03:05

Hehe jak wiecie zawsze bylem sojusznikiem arc no i sie doczekałem XD
Na każdego z polakow przyjdzie pora :D Chris mowie to gl. do ciebie zebys sobie uswiadomil pare rzeczy ;p Pogadamy jutro na tibi
se ya

Naro 29-10-2006 08:13

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Lovah (Post 1051549)

Gejclub pietro nizej.

hmmm jak widze wlasnie z niego wrociles bo ja nawet nie bylem swiadom ze gejclub pietro nizej - ehh Ty to jednak masz informacje!!!!

co wiecej "zrob nam dobrze" uzylem w zupelnie innym znaczeniu co zrozumial kazdy oprocz Ciebie no ale coz glodnemu chleb na mysli co? please wracaj do swoich przyjaciol homo, ok?

berger 29-10-2006 12:03

Chris nie dojdzie do war jestem tego pewien na 100% ,chyba ze to bedzie ostatecznosc. Widzicie sami ,ubijaja all pokakow sorcow, taka jest prawda. Undeada ubili mimo iz walczyl przeciwko nam ,dzien wczesniej ubili 3ch sorcow polakow co wskoczyli na erig why? nie wiem;p . Madra taktyka robic sobie wrogow czy poprostu wiedza ze chris nie dojdzie. Znam go troche i mysle ze dojdzie dopiero wtedy gdy nie bedzie juz mial innej opcji. A po war jak bedzie? Kazdy widzi ze juz nie boja sie ubijac polakow i robc sobie nowych wrogow pomimo wojny.... albo poprostu sa glupi i zadufani?

Mocny Smok 29-10-2006 12:15

chlip a mnie nie chca zabic ;/ nawet jak ich wyzywam co sie dzieje ? A z tym lizaniem dupy swe to bylo wiadome od poczatku ;]. Pomyslcie przecie wy jestescie polakami a oni swe czy nie dzieli was inna mentalnosc itp? Mowie to do tych co jeszcze liza dupke swe lub lizali [ Yama itp ] Nie boje sie podawac nikow bo i tak yama juz mial w huj watow do mnie :) ale to dawna historia :P

A do lovaha to bez komentarza co ten czlowiek pisze :) Smiech na sali :)
A ty co lovah taki wielki sie zrobiles? Masz powod to sie pochwal ;]

Danyth Knight 29-10-2006 12:41

Hmmmm... jestem bardzo ciekawy jak ta wojna sie zakonczy!! Chris tak samo jak ja dolonczyl do wojny przeciwko Arc i na dobre mu to nie wyszlo :P!! hehe!

Btw. I ja niedlugo mam zamiar wejsc na Eriga ciekawe czy mnie ubija ;/

berger 29-10-2006 12:57

@Danyth - Nie wiem jakie masz teraz znajomosci, ale jestes albo z nimi albo przeciwko. Sooray byl ich sojusznikiem... Padl. Pomimo ,ze byl w gildi chrisa co ma podobno dobre uklady z Arc , nie przedyskutowali z nim problemu jednego z jego "członków". Myslisz ze Yama ci pomoze lepiej? poki co to patrzylem na gildie waszai widze tam jednego z waszych sorcow , na ktorego Arc nie skapilo Sdkow ;)...

Paco88 29-10-2006 13:02

elo,

Wszyscy twierdza ze powodem zabicia undeada byl rau, ale wy MM wiecie ze to nie prawda ;) De fakto undead nic konkretnego nie zrobil, ale arc mialo powody by podejrzewac go o uklady z MM. Nie dzielcie tej wojny na Swe vs PL, to nie tak i wszyscy o tym wiecie... Oni tez huntuja swoich rodakow, wiec to nie do konca tak. Undead od kilku dni sie dziwnie zachowywal, nie bede pisac jak, msuze z nim o tym najpierw sam pogadac.

A poza tym, rau~ i tak padnie x]

Berger, napisales mi dzis, ze gdy zaatakowalem rau ostatnio to arcanium po mnie przylecialo, to nie prawda. Nikt nie przyszedl pomimo ze polowa arc byla online. Nie wiem skad ci to przyszlo do glowy ze po mnie przyszli;p

Danyth Knight 29-10-2006 13:12

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez berger (Post 1053268)
@Danyth - Nie wiem jakie masz teraz znajomosci, ale jestes albo z nimi albo przeciwko. Sooray byl ich sojusznikiem... Padl. Pomimo ,ze byl w gildi chrisa co ma podobno dobre uklady z Arc , nie przedyskutowali z nim problemu jednego z jego "członków". Myslisz ze Yama ci pomoze lepiej? poki co to patrzylem na gildie waszai widze tam jednego z waszych sorcow , na ktorego Arc nie skapilo Sdkow ;)...

Co do pomocy Yamy to nie wiem czy on bendzie mi mógl pomuc jak oni benda chcieli mnie zabic. Nom wlasnie tez widze tego sorca i dlatego sie zastanawiam czy i na mnie nie benda skapic SD :D hehe!! Ale to sie okaze jak wejde na eriga.

Karolek98 29-10-2006 14:04

falevius, wy udzielaj sie na tym forum :P bo tutaj jest z 10 osob ktore czytaja i donosza arc a wiadomo ze yama nie stanie w twojej obronie. :) nie kluc sie ze mna niech tak zostanie. a dolaczanie sie do mm to obecnie glupota :)

wan zen 29-10-2006 14:29

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez USooray (Post 1052728)
Hehe jak wiecie zawsze bylem sojusznikiem arc no i sie doczekałem XD
Na każdego z polakow przyjdzie pora :D Chris mowie to gl. do ciebie zebys sobie uswiadomil pare rzeczy ;p Pogadamy jutro na tibi
se ya

Hhah myślisz, że cie ubili dlatego, że jesteś polakiem??:P A może jest jakiś inny powód 8o? POMYŚL ^^ ja tam widze przynajmniej jeszcze jeden powód np. okradanie ludzi (nie widzisz związku z moim domkiem i itemami - jak mnie okradłeś? i nie chcesz oddac itemów a o domku juz nie wspomne)

berger 29-10-2006 14:51

@ Chris , Van zan - Tak mieli racje wogole wszystko co robia ma sens, nie ma podloza PA i jest to zmyslne i zamierzone dzialanie. Chowajcie glowe w piach... ale pamietajcie ze dupsko wam wystaje i oni was w nie kiedys kopna.

Paco88 29-10-2006 14:54

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez berger (Post 1053550)
@ Chris , Van zan - Tak mieli racje wogole wszystko co robia ma sens, nie ma podloza PA i jest to zmyslne i zamierzone dzialanie. Chowajcie glowe w piach... ale pamietajcie ze dupsko wam wystaje i oni was w nie kiedys kopna.

bla bla bla... mowicie mi to od ponad roku. Kazdy kiedys potrzebuje dostac kopa ;)

wan zen 29-10-2006 15:05

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez berger (Post 1053550)

Po pierwsze to Wan Zen*:P a nie Van Zan
A po drugie to chyba normalne, że nie płacze z powodu, że zabili kogoś kto mnie okradł nie?

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 23:00.