![]() |
Kattzushiko (118ek z Ls) padł... to już 3 - 1 dla Ruin
Jak Ls będzie tak padać to nie wytrzymają tej wojny ekonomicznie (trzeba pamiętać że Ruin ma o wiele więcej siana niż ich przeciwnicy). |
co prawda to prawda...
:baby: lecz spojrzeć od drugiej strony... lifestyle z tego co widze ma przewage liczebna a levelem gigantycznie tez nie odstępuja... i co teraz robic? Mass Logi juz nie mozliwe... trzeba czekac, czas pokaze, chociaz juz 3 fragi to nie miłe zapoczatkowanie...;) 8o :D :o |
Sercem jestem z Rizzlaa i nikim wiecej ale wiem ze wygra Ruin :)
|
Dzisiejszej nocy 5ciu członków Ruin zostało zabitych przez graczy z Ls...
Orihimme Nov 12 2006, 05:05:27 CET Killed at Level 93 by Rizzlaa and by Poncek Ca'Pone Ghostdoog Nov 12 2006, 04:43:27 CET Killed at Level 93 by Torazur and by Aga Balin barbol Nov 12 2006, 04:44:53 CET Killed at Level 93 by Rizzlaa and by Torazur Xemegon Nov 12 2006, 04:44:56 CET Killed at Level 99 by Torazur Dani Ice Nov 12 2006, 04:58:13 CET Killed at Level 71 by Torazur and by Rizzlaa Jak widać Torazur zdobył 4 fragi (2x unjustified) i aktualnie jest na pierwszym miejscu jeśli chodzi o ilość zdobytych fragów. Lifestyle vs Ruin / 6 - 3 |
Pieknie _/
10:25 Mirso [120]: 10:17 Warning! The murder of Sucho was not justified. 6-4 |
Cytuj:
Jakby na to popatrzec to od nas padaja narazie same low lvle ( nieliczac katta ktory jak noob wylogowal sie na behemotach i po wlogowaniu dednol ... ) |
Cytuj:
|
Nom frag jest frag;p. LS spac po nocach nieumi;p
|
Sucho już nie jest w LS, padł 2 razy i koniec wojny dla niego ?
|
Cytuj:
|
Cytuj:
Tul - zavil spytal sie go czy moze zrobic ue testa , tul sie zgodzil wyszedl dostal ue combo od 2 osób czy jakos tak i padl ... wiec ^%@#@^%#$ Sucho - no commet , niewiem jak on to robil ... brak ostroznosci :P |
Douglas flush
Nov 12 2006, 14:21:51 CET Killed at Level 15 by Aradna XD |
Btw ma ktoś jakie recki z battle?^^
|
18:55 You see a dead human (Vol:10).
You recognize Ednalex Shidou. He was killed by Cyrzah. Lifestyle poraz kolejny udowodniło, że jedyne co potrafi to robic masslogi, ponieważ jak można zauważyc na bijają fragi tylko o 4 nad ranem. A jak KH chciało open battle to lifestyle w pz siedziało lub dało logi. Poczym weszli na swoje noobchary i próbowali ubić kilku memberów z KH co oczywiście powieść się nie mogło. Zauważając, iż nie potrafią nikogo zabić , próbowali ubijać 50 lvli , iż to również im nie wypaliło. Na koniec wszystkie ich noobchary popadały. |
Corso czy masz jakieś recki z tych ostatnich walk?
|
Cytuj:
|
heh.. co do tego ze ls gdy kh proponuje open battle siedzi w pz bo sie boja isc na wojne to nie jest do konca prawda.. :D:D:D:D:D
pamiętajmy ze to ls kiedys był lepsza gildia niz kh i open battle równiez wygrywali... wiec nie ma o czym gadac ze ls sie boi bic w open battle -.-... a co to mass logów to teraz to juz jest niemozliwa sztuka fragowania i mysle ze tearz wojna stanie sie ciekawsza i bardziej "równa" :D:D:D:D:D:D PozDrAwIaM yOuR kLoTnEz....B) B) B) |
Cytuj:
|
@Klucio
Jak to nie jest prawda z tymi Open battle? Widziałem dziś przecież było cos koło 30+ z KH i czekali koło wolftower Lifestyle bylo cos koło 25+, poczym all dali logi i tylko rizzlaa onnline pozostał |
moze zawazy moze nie usuniecie buga bylo niedawno i nie bylo szansy wypróbowac skutków ubocznych lub pozytywnych ale hmm.. skutki beda tylko w jakim stopniu?:D :D :D :D :D :D :D
pOzDrAwIaM..... |
@Corso
no bardzo mozliwe, moze zeczywiscie sie przestraszyli, kh (ruin) wyskoczylo z wiekszyli lvlami na open battle to moze przewidzieli jaki bedzie efekt bitwy... moze nie chcieli stawac przezd skutkiem dokonanym?;p nie wiem nie doszukujmy sie, lepiej wprost zapytac kogos z ls :D pozdrowionka....:D :) ;) :p :] B) |
Bez sensu jest walczyc open battle z kh ktore posiada combo sd "z"
|
Kattzushiko
Banished: until deletion because of excessive unjustified player killing O jednego mniej :) |
Jeśli Lifestyle przegra większego battle to się już raczej nie pozbiera (więc ich leaderzy nie ryzykują)...
Kattzushiko (117ek z Ls) Banished: until deletion because of excessive unjustified player killing Ednalex Shidou (ek z Ls) Nov 12 2006, 18:54:05 CET Killed at Level 96 by Maxymo and by Cyrzah Chyba nie miał na blessings (-977,956k exa). Iutrin (ms z Ruin) Nov 12 2006, 20:14:39 CET Killed at Level 84 by Rizzlaa |
Cytuj:
btw corso a ty juz doprosiles sie blackd ? :D \/ LOL |
@Rev'ico
Nie doprosiłem się o blackd bo nie prosiłem oto. Nie potrzebne mi i tak botów nie używam. Btw. Jonzz obsraniec loga dal na hero cave xd later 09:48 You lose 476 hitpoints due to an attack by Rizzlaa. zaaaaal takiego hita , jego ue jak mój 1 uh .... hahhaa :baby: :baby: :baby: :baby: :baby: :baby: |
Cytuj:
*Oni maja bota z funkja Z. *U was w gildi biegaja 15 lvl. *Oni sa więcej online. *Na dodatek Kire Pride was nie lubi. Czyli only mass login + granie po nocach tak jak do tej pory. |
Cytuj:
Poza tym nie martw sie i na ciebie przyjdzie czas ;) Chyba że zamiast "Hail Zavil!" bedzie "Hail Rizzlaa!11one111!!!11!1!!" |
Ogólnie 1 post
Piszze pod takim nickiem bo jakis frajer juz mam moj prawdziwy ogolnie ludzie ktorxy mnie znaja skapna sie kim jestem mama jedyny full warrior addon na beryli xD I szczerze Przyznam racjje Vatarielowi gdyz zeby wygrac wojne powinniscie grac zespolowo a nie szewdzi uzywaja Polakow jak pionkow po drugie zero zgrania ale zycze powodzenia
|
@Corso
hmm... wiemy ze czary spontaniczne i runiczne sa róznej (losowej) siły ataku... Ja np. jakis czas temu wyłapałem ue od Excaila jego ue nie bylo równiez bardzo potezne... dostałem raz za 435 a drugi za 432... Wiec jak widac hity moga byc róznej mocy, nawet od 120+ sorca... Wiec nie ma o czym gadac... pOzDrO dLa eXcAiLa... :D :D :D :D :D :D :D |
a tak ogolnie jak wstawic to co macie po bokach przy nazwiskach xD np ss xD??
|
Cytuj:
|
jesli nie wiezysz spytaj mnie podczas gry
|
CZyli patrząc na to wszystko Gratulacje dla Carmage Eternala Vatariela i innych, którzy sie nie mieszają w tą posrana wojne....
|
Cytuj:
|
Cytuj:
Solo wątpie zeby mnie zabił jego ue to moj 1 uh , jego 2 sd to moj 1 uh :baby: On max z 5 bp sd ma a ja uhuw dużo więcej , więc zamknij pysk i spadaj na Askare tam wojny są najlepsze , 2 dniowe :baby: @WaszStary Ty to jesteś Ywis Akak? |
no raczej a jakis frajre kiedys sie za mnie podawal i moiwl ze ywis jest z gdanska
debilizm ywis od 0 lv jest z pily i ten sam |
Cytuj:
/WaszStary oO a ja myślałem że to ty sie podrabiasz pod niego :p |
oj misiek jestem online jak nie wierzysz to zapytaj :)
|
juz wiesz all xD
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 05:39. |