Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Wydarzenia ze światów (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=117)
-   -   Wydarzenia z Neptery (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=99928)

elphain 12-12-2006 16:19

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Aiven (Post 1124331)
Było jakies 15 fragów, to że ich nie dostrzegasz to twój problem

+Nepzina zabiliśmy w 4 osoby
+Shiane zabiłem ja bo inni chyba nie doszli ^^

@maincaf

ja ide do tyłu? hmm
szkoda że nie gram na nepterze od y... bardzooooo dawna

na filmie widzialem trapa.... chcesz wmowic ze sam ja trapnales ?

Ko$a 12-12-2006 16:21

Kuczyn nie mowie o wszystkich pl -.-

I kto tu nei slucha ?
Sa normalni ludzie -.- a w 90-95% pl to chamy chuje i zlodzieje i podtrzumuje swoja decyzje ... juz wielu pl padlo , jak to elph powiedzial Czyscimy serwer :P -.-

Aiven 12-12-2006 16:25

dobra, widze że niektórzy ludzie są niereformowalni..

nie ma co pisać

gl & hf

Maincaf 12-12-2006 16:26

trzeba dodac ze Nepzina zabiliscie jak on mial lv 50-60? czy jeszcze mniej?
filmik z shiana na otsie to poprostu byl hit gz pomyslowosci
bylo moze tych fragow troche ale nie uwazajcie sie za bog wie kogo bo nikogo z wysokim lv nie zajebaliscie.
czy szkoda ze nie grasz dluzej? mhm to byl twoj wybor i wylacznie twoj blad jesli ci teraz to nie pasuje:p

Aiven 12-12-2006 16:29

btw, po co grać z br'ami którzy jak mają zły dzień to wpadną ci na kopę i cie
albo zabiją albo płacić musisz.. jak to xupinek kiedyś wpadł po mnie z teamkiem na kope.. pech chciał że sam sie później odciął m-wallem

Ko$a 12-12-2006 16:32

Skonczcie tą nudna duskusje : Edoce - nie graja juz na Neptera wiec mi bardzo przykro , nie graja wiec niech nie pierdola glupot , jesli chca zabic Valrasiana ,Poncza to niech napisza na tibii i niech nie kozacza tutaj bo na mordzie sa dobrzi :P , aiven nie przejmiesz sie moja wypowiedzia , przypuszczam ze oodpiszesz ze mam male doswiadczenie etc.. -.-
Wejdz na tibii umow sie z valrasianem czy tez tam z ponczem i sie przekonasz kto ma lepsze pvp , chodz to wiadome -.-

jesli uwazacie ze pokazaliscie br ze umiecie walczyc etc to sie myliliscie bo tylko pogorszyliscie nasza sytuacje i opinie wsrod br -.-

Aiven 12-12-2006 16:34

tak pogorszyliśmy opinie.. hoho trudniej sie tera liże dupe br'om ?

Maincaf 12-12-2006 16:34

:p nie wszyscy br sa "zli" znam wielu brazylijczykow ktorych bardzo luBIE (of kors lubie xD literowka byla buahu).. wogole nie ma co patrzec pl czy br bez sensu , wy akurat moze trafiliscie na zly moment na serverze :p ale mieliscie okazje i apropate zeby wrocic no ale nie wrociliscie bywa;]

i Aiven ja jeszcze ani razu dupy brom nie lizalem wiec nie mow ogolnikowo o wszystkich O.o

elphain 12-12-2006 16:37

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Aiven (Post 1124423)
tak pogorszyliśmy opinie.. hoho trudniej sie tera liże dupe br'om ?

nie trzeba lizac tylko rozmawiac... bo to tez ludzie

Ko$a 12-12-2006 16:42

16:36 Server is going down in 5 minutes.
Please log out.

Propodobly uptade ? O tej porze RS? hmmm

Aiven 12-12-2006 17:11

Update..

Servy wyłączone do 20~ , znając życie gdzieś 22

Maincaf 17-12-2006 11:30

Suxx za daleko z zolwi xD prawie bym zdazyl no ale bywa ^^' moze next time ^^'

ValrasiaN 17-12-2006 11:32

Pff jeszcze jakiś noob się pojawił po restarcie z 2 fd i myślał, że jest boski..

11:15 You see a dead human (Vol:10).
You recognize Cougarr. He was killed by Dark Valrasian.

lakusny 17-12-2006 18:27

elphain nie uwaza sie za boga, przynajmniej zaden post na to nie wskazuje, a poza tym istnieje tylko 1 Bóg.
glowe kazdy ma swoja i sam bedzie decydowal keidy i czy potrzebuje leczenia.
wsiubździu masz ty.
WSZYSTKIE twoje posty obrazaja moich kolegow z neptery, wiec jesli mozesz nie wypowiadaj sie tutaj, tylko zaloz forum dla silow i tam sobie dyskutujcie kto ma wsiubździu z neptery, albo pisz coś rozsadnego.
Zakonczylem sprawe z kosa.

Tal'rasha 17-12-2006 18:31

;]

No wlasnie co do tego wsiubidzu troche przesadziles i do tego fuj a tak poaztaym to faktycznie fuj jestescie .. aha Lasuny wejdz na gg poweim ci blad jaki popelniles

vaviec 07-01-2007 14:30

Ok bando pierdolnietych idiotow.
Swieta sie skonczyly to i humor mi sie popsul.
Po pierwsze
Pocalujcie mnie w dupe.
Po drugie.
Powrocmy do naszego pojedynku.
Wybierzcie byle jaki OT i jedziem 4 vs 4.
Po trzecie
Pocalujcie mnie w dupe.

lakusny 10-01-2007 15:54

Tabi, Vaviec, Hythe dajcie już spokój z tym przekonywaniem nas, o tym, że serw jest beznadziejny. Już raz to napisał, każdy z Was, nic to nie dało i nie da.
I jeżeli, Neptera już Was nie interesuje, gracie na innym serwerze, lub wogóle nie gracie, to dajcie nam podyskutować na inne tematy niż zły nick Maincafa, ten to noobek, a ten abuser. Piszcie o milszych sprawach, możecie się pochwalić, że wbiłeś 50lev w miesiąc, etc.
Co do nicku Maincafa, to jego sprawa, czy on się Ciebie czepia, że dałeś sobie Tabi~?

Dla nas Neptera wiąże się z dalszymi planami w tej grze, jeżeli faktycznie zaistnieje taka sytuacja jak wbije 40lev, to Was poprę. Na razie chcę to poczuć na własnej skórze, może robie źle, a może dobrze. Nie mówię ani nie mówiłem, że jestem idealny, każdy uczy się na własnych błedach.

Pozdrawiam!

Dark Deni 11-01-2007 14:50

hahahah Nekromanta do nas wpadł tak jak mówiłem maincaf, hythe, tabi, vavi cos czuje ze posypią sie bany hahahaha :D :D :D Kto wyjdze z tego pojedynku cało deni juz wie cos na temat banów złapał ich tu pare :P hahaha jedyny Hythe ocalał z tego pojedynku :P

Ashlon 11-01-2007 15:06

No panowie, 112 postow pelnych klotni i bluzgow nierzadko sie spotyka ^^

Dark Deni 11-01-2007 15:11

Buaeuhaeuhauehauheuah Neptera Potrawi o wiele więcej :D

A tak Dotego Spójżcie na tom Fotke :D

http://img442.imageshack.us/img442/9913/cipsoftxf0.jpg

Hythe 11-01-2007 16:53

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Nekromanta (Post 1189973)

Goń sie :)

Tzw. inteligentny bluzg :D

To byl bluzg?

Vojtass 12-01-2007 19:38

Mhm

MHm jak sie tak dobrze zastanowić :kilof: Zork Maclaud ma około 20 lat i jego <współzawodnicy> xP 18+ ale kiedyś oni mają isc na studia co nie? Albo so pracy to cały czas nie będą pykali w Tibię Tak więc teraz jak dobijemy te 50+ levele nawet 94+(Dark Valarsian,Sir Poncz-najlepsi Polacy) to może za rok dwa trzy nie b.edzie juz tak dużo BR :))

Hythe 12-01-2007 22:31

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Vojtass (Post 1192503)
MHm jak sie tak dobrze zastanowić :kilof: Zork Maclaud ma około 20 lat i jego <współzawodnicy> xP 18+ ale kiedyś oni mają isc na studia co nie? Albo so pracy to cały czas nie będą pykali w Tibię Tak więc teraz jak dobijemy te 50+ levele nawet 94+(Dark Valarsian,Sir Poncz-najlepsi Polacy) to może za rok dwa trzy nie b.edzie juz tak dużo BR :))

Oni i studia? hahahahaah beda zrzneli w tibie, az ktoregos dnia w wieku 30+ lat obudza sie z reka w nocniku i pojda zarabiac kase na "plantacjach bananow".

Dark Deni 14-01-2007 11:56

też tak sondze pozatym jak dobijemy te 50 lv .... następny robi se nadzeje że jak wbije 50 lv brazole go zostawią oh nie mylisz się wtedy to sie dopiero zacznie zaczepianie :)

Vojtass 15-01-2007 15:02

=d

No ale już powinnniśmy bić te levele a nie "uciekać" z Neptery. Niektórzy uciekli albo po prostu poszli na inne światy zostawiając tu Polaków ale to ich sprawa. Tak więc moja rada "Bij levele póki pada) tzn sporadycznie lepiej bić mlevel.I czekać jak "lepsi" Br pójdą harować :)

Dark Deni 15-01-2007 15:40

ale ty tego nierozumierz szybciej nabije lv gdze indzej i zaczne tam grać niż tu ja chciałem wam pomuc bo miałem cel denim zdobyc 1000 hp i go oddać komuś z neptery niepowiem komu ale co z tego jak tylko dobilem skile po 81 i lv 52 zaczeli znowu mnie nawalać lv spadl na 49 dotego gs i bohy + skile ... pamietaj ze na małym 20 lv spadnie ci zaledwie pare % a od 40, 50 + spada po 2 lv ....

ValrasiaN 25-01-2007 21:32

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Nekromanta (Post 1189973)

Za dużo postów wyczyściłeś, niektóre zostały usunięte dosyć bezpodstawnie.. Nie można było bardziej wybiurczo? Teraz cześć postów wygląda trochę bezsensownie... noob please ;)

Mistrz'Obciagania 03-02-2007 15:10

Nodra Zaos

Chciałbym tutaj opowiedzieć prawdziwą historię z życia wziętą.
Otóż na pewno wiekszosc zna takie gracza jak nodra zaos. Jest to totalny kozak internetowy kompletne zero! Na necie potrafi cwaniakować ale gdy chcialem sie z nim spotkac to po prostu wypenial! mowil ze na pewno przyjedzie jednak ja czekalem 50minut i nic!! Najprawdopodobniej wymysli jakis wykret ale po prostu wymiekl jak panienka! Ciag druta frajerzeX( (staralem sie nie przeklinac)

Azazello 03-02-2007 23:15

Mistrz'Obciagania

TY nooooooob jestes... Nie wierze by Nodra nie przyszedl... Ty juz masz hunt po co Ci wiecej problemow? Lepiej by bylo gdybys sie nie odzywal na forum.

Pozdro

marcel. 04-02-2007 03:12

01:27 You advanced from Level 50 to Level 51.

;o

Bercio123 04-02-2007 12:33

Azazello powiem tyle ... lizej NODRZE DUPE, a jak nie wierzysz, to kur... uwierz, bo go nie bylo. Nodra wielki koks 16lat pokonuje, UWAGA pokonuje 23latki hanysy, zawodowy koksiarz <lol2>, poprostu jednym slowem <DZIECKO NEOSTRADY>, wymiekl jak tchorz, mowil ze przyjdzie zleje w kilka sekund i dowidzenia, a tu... no coz nie przyszedl, powiem tyle "jest gownem i nigdy tego nie zmieni..." (wyrazilem swoja opinie)(bez przeklenstw)

Czarny19911 04-02-2007 20:12

Wiadomość dla Mistrza'Obciagania ^^

Słuchaj koleś !! Nie chce się denerwować, a już mnie bardzo wkurzyłeś !!
Nie pieprz mi głupot, że mnie nie było, bo ja jestem prawie co tydzień na łyżwach i w ta sobotę też byłem !! Ponieważ, że Ty jesteś niedodupconym dzieckiem to możesz iść do matki i ją poprosić o to żeby Ci strzeliła palcówe.. Może wtedy poczujesz się lepiej !!^^ :D Moja wina, że Cię zabiłem na Tibi i zachowujesz się jak dziecko wojny, chociaż już nim jesteś B) Weź się chłopie uspokój, a jak coś Ci nie pasi to przyjedź na lodowisko w sobotę dokładnie o 11,00 bo nie mam zamiaru czekać dłużej na takiego idiotę jak TY !!:baby: Ta gra jest dla normalnych ludzi a nie dla jakiś cipek, które przeżywają ze padły..
(raczej nie używałem wulgarnych słów, a jeśli tak to sorry)
PoOozdroOo for all :) :)

Bercio123 04-02-2007 21:06

Hahaa dziecko wojny, UMOWLES SIE TO MOGLES PRZYJSC ... ZAL, BRAK SLOW !! JUZ NIE ODPISUJ PLX

Grzesiek414141 04-02-2007 21:44

ehm...

To ze nodra was zabil i "kozaczy" gowno was powinno interesowac, :) jeszcze jakies durne umawianie sie na rl klepanie, to calkiem bezsensu, sam jestem zdziwiony ze nodra w ogole gada z takimi noobami jak wy, ale to jego interes, myslisz ze on przyjedzie do jaworzna tylko dlatego, zeby naje*** jakiemus noobkowi z tibii(ktory i tak pewnie nie przyjdzie), czasami niektorzy w ogole nie mysla:]

Dark Deni 06-02-2007 19:59

tylko nooby i kompletne debile nalogowce itp. jakim idiota trzeba byc aby bic sie za tibie w rl patologia i tyle to jest to samo co ziomek krzeslem starej po mordze przelecial nic dodac nic ujac a norda to i tak jest noob i leszcz :) pamietam jego duela zemna mówie do niego ok jedzemy solo on ok dalismy se party a zachwile on dodaje yellowa i 2 fe fe zeszly na hity i jeszcze bym dokopal i nordzie i yellow tylko hlv sie wtracili :S

lakusny 17-02-2007 18:17

Wypadało by pogratulować 100lev Dark Valrasian'owi. 1st polak z takim lev na tym serwie ;p Byle do drugiej setki.
cya

Aduska 18-02-2007 00:21

Gz

Gratz Dark ale juz Ci gratulowalem jak to wbiles ;]
Jedziesz dalej....
Ty rokendlorowy tez zasuwaj Panie D.D. :P
Noi co tu duzo mowic zycze kolejnych sukcesow :P

Dark Deni 20-02-2007 23:38

jest i 2 polak z 100 lv wielkie gratulacie Sir Poncz od wszystkich grajacych :) na nepteze aha i Gz Darek wkoncu bardzej ci sie nalezy bo jako 1 to ci sie udalo

Flan1315 10-03-2007 01:22

Elo, wkoncu zawitalem na forum ;]

Na poczatek znalazlem fotke jeszcze jak mialem cos kolo 28 levela i mialem bohy ktorych nie nosilem bo sie balem =P Jest to przed gh od imperial rangers, przed save serverem jak lalismy brow :p

http://img231.imageshack.us/my.php?image=wojnabj6.jpg

a tu jak wbilem 2 razy 50 lev i 1 kk expa ;]

http://img59.imageshack.us/my.php?im...000expayc6.jpg

http://img59.imageshack.us/my.php?image=50leviv9.jpg
http://img85.imageshack.us/my.php?image=level50ug6.jpg

Jeszcze czegos poczukam B)

Vojtass 15-05-2007 16:06

temat stanał więcej więcej ! mi się to podoba :p

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 14:37.