![]() |
@Veliss
A niby w czym on kłamie? |
|
ej dlaczego mnie nigdzie niema ?;///
|
Judash, polowa jest klamstwem/polowa prawda...
pierdole nie pisze o tym chcesz to sluchaj tego retard'a niech ci tam swoje smutki popierdoli... wogole po co sie odzywasz do br/pl retarda? szkoda ze to tak zakonczyles @edit misiumieszkawlesieinawetniewiezestaragonielubistar asmalecprodukujeastarygopakujesrajciesienaryjzasra neszwedywdupejebane Plz no i pay? |
@ Johnny: old times ;*
10:06 Clarr Sheny [45]: [sell]<SELL SERPENT SWORDS><Q RODS><LIGHTING BOOTS><LIGHTING LEGS><WOIS><BOH><DRAGONHAMMER><DRAGONBONE STAFF><WARRIOR HELMET><HAILSTROM ROD><DICES><GLACIER KILT><HEROIC AXE><BLESSED WOODEN STAKE>[msg with offerts] |
@Dzony ;]
Heeh spox sski ;p az cchailoby sie wrocic na Saph i do gry w ogole :D |
@trit jestes ;]
@costam up moj text z tibia.com; co on tutaj robi? |
Cytuj:
wogole fajna pompa na forum pierdole ja juz nie gram xD |
;-] ejjj gdzie moge drutem powiedzmy 30 lvl bocic zeby lvl spx szedl; \\ o facc ofc chodzi
|
roty fibula? :D nigdy tam nie bylem ale slyszalem ze tam po huju botterow.
|
a ja gram na lunarce i pocałujcie misia w dupe xddd
moze kiedys wroce jka narazie to 3 dni i 18 lvl jest hehehe facc ofc |
21:19 Lootarkungen [150]: is back
21:19 Lootarkungen [150]: ;;; co to do chuja ; |
Zrobie WT daje na : Candia , Luminera za tutaj (saphira)
|
ty chuju mnie bloczyles na poczatku serwa na candi na zamku... ty cioto niech sie tylko dowiem jaki masz nick.. chuju pizdo raka
|
;o jaki haj level :D dojedz go john
ja znalazlem ten filmik i sie w*****lem ze niezapodalem go wczesniej -.- Judashem jest twój kumpel i ty ;] wkrecaliscie wszystkim inna narodowość ;] ja mowie prawdę na temat twojego dedaa ty nawet po chyba 2 miechach łżesz jak pies ;] czy tu chodzi o twoja zraniona dume? Sorki ty jej juz dawno niemasz ;] odkad podszywales sie pod obcokrajowca i starales sie byc kolegom ze szwedziuchami ;] przestan zmyslac i zwalać wszystko na mnie bo jak 10-latek sie zachowujesz ;] p.s. ty do podstawówki chodzisz nie? |
qwa od dawna sie zastanawialem po chuja ta dziura tam jest XD
http://img146.imageshack.us/img146/5913/hahahaiq9.jpg zwyczajny quest na grzyba xD |
Jezeli chodzi o szwedow to tylko slay mitor, a wieksza reszte to tylko w dupe jebac. Pierdolisz ze ja sie przymilam czy cos tam, a kto mowil zeby nie jechac szwedow bo jeszcze gorzej z nami bedzie? Mow o mnie ze sie zachowuje jak malolat, a kto dorosly udowadnia cos klamstwem? Pierdolnij "se" lebem w sciane i kurwa zabije cie echo-.-
Over n out. @edit zeby pixel mial co podymac, probably 12:48 Argamyx [60]: WORLDTRADE MY SAPHIRA YOUR LUNARA!! latdafak? |
|
:):):):) gzgzgzzzz.
|
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 02:13. |