![]() |
Cytuj:
|
No dobra kozaki z wielką mordą, dalej jesteście dumni ze swojego hackowania? Trzeba było nie kozaczyć i siedzieć z mordą wciśniętą w kubeł, a teraz to możecie tylko się rozpłakać. DO PIECA. OWNED.
Chris di Gothia, Sir'Valor, Baggis, Kilerroo, Arke Jobi, Sir Braveheart deleted ;) |
Cytuj:
|
Lol ale przejebali se :confused:
|
Nie chodzi mi o to. Gdyby tak nie szpanowali i nie popisywali się to deleta by nie było a tak to owned:)
|
=(((((((((((((((
|
Bywa :P Moim zdaniem to sie teraz dopiero zacznie... :P
|
Teraz nie wchodzic w nic co ktos wysyła;d bedzie wiadomo. No a char poszedl sie jebac chary*. Oven robi sie coraz mniejsze niedługo 5 zostanie ;d
|
Cytuj:
Cytuj:
A tak poza tym, to zaczynasz budować podobne zdania, jak Bolter jakiś czas temu ;) |
Cytuj:
|
CO prawda to prawda gdyby oven nie zabil bez sensu tyle h-lvl juz dawno by mial nowy narybek:P
|
Cytuj:
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Haha zobacz ,że ak to patrykol powiedział w charach nie w ludziach. Nigdy nie wiesz ilu czeka lub ilu bedzie czekalo na dobry moment do skopania ci dupy ^^.
|
22:05 Warning! The murder of Mohs Seaway was not justified.
Pierwsza moja akcja i odrazu frag. Ladnie sie zaczyna :P |
Post specjalnie dla Mefisto.16.Psk!
@Idę spać ^^ @down Dobranoc :D |
Cytuj:
ja tez ide:( papa |
No tak w ludziach jest was sporo Chris cos haknie i bedzie mozna zrobic jakiegos chara znów.:P Bynajmniej nie h lvl bo one prawie wszystkie zostały przez was ubite.=)
|
Cytuj:
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 13:53. |