![]() |
Cytuj:
|
Cytuj:
@up nie wiesz jak bylo,jest i bedzie wiec prosze zamilcz bez odbioru bo to nie ma sensu |
Właśnie Vu pokazało swój honor, daliśmy czas na kupno blesów by wyszli na opena. I co sie stało?
Nie wyszli. I to jest honor/duma o których piszą Lychy na forum? :( |
i tak je stracicie to chuj z wami xD
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
dobranoc |
Cytuj:
Gratulacje, oby tak dalej XD |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
Nie prawda!! |
Cytuj:
|
Cytuj:
Tak przy okazji, nie sądzisz że jest troche nudno? |
Cytuj:
|
Koniec walki, kolejny raz owned.
|
VU OWNED ! GZ akcji
|
A teraz kilka ciekawostek.
Asanil, znany jakos efferon efax 100 milionow kupionych charow padajac, wymyslij nowy czar leczniczy 18:34 Asanil [171]: eura vita. Narazie nie ma oficjalnej informacji co chciał przez to osiagnac, sa jednak przypuszczenia, ze gral na najnowszym test serverze i zostail hot keye z nowej tibi 3123123112.1321312312. A tak wogole to od kiedy jerphyn nie jest mexykiem?????????????????????? 18:59 Jerphyn Tarkst [134]: ja mam18:5918:59 Jerphyn Tarkst [134]: duzo Jerphyn Tarkst [134]: sd. Te i inne rzeczy moze zostana wyjasnione w nastepnej czesci, "Jak padac z odwaga" Over and out, Wolgler. |
Najbardziej rozśmieszył mnie Pan Vane Dare [94]: MY CHCEMY WALCZYĆ, A WY S**********E !!!.. Jak później się okazało, dał loga, a swoich kolegów zostawił na pewny W******L. No ale cóż, przecież nie będę się czepiał walecznych i honorowych fighterów.
|
sck zapodaj film B)
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 00:06. |