![]() |
Moje chery
Ja mam takie Charakterki nawet śmieszne 1.Serek Zabijaka (Shivera) 2.Serek ze Śmietaną (Fortera) 3.Ksionc Maciek (Fortera lub Shivera nie pamiętam) 4.Tragarsus (k**** też żem zapomnial)
|
22:28 You see Pieprzone Guwno (Level 1). She has no vocation.
Antica n/c |
Nick
Ja widziałem gościa na Rooku a potem na mainie o nicku "Nie bij mnie" xD:p
|
Nicki moich depo charów:
* Lubie Kielbaski Wegierskie * Lubie Rozowe Rajtuzki * Fortuna Sie Toczy Kwadratem * Kaloryfer Niebytu Dzięki takim nickom pamiętam, że w Lubie Kielbaski Wegierskie trzymam jedzenie, a Lubie Rozowe Rajtuzki części eq na sprzedaż :P |
Wdlug mnie...
Ja mialem nick "Sprite Wypij Mnie"... Jednakże dostalem bana za kryptoreklame ;).
Ale jak zaczelem grac na titani (ok 7lat temu) spotkalem goscia z nickiem "Ruchaj Barbi az sie zgarbi" (doslownie) lecz chyba juz go usuneli. Tak propo co do zalożyciela tego tematu ""LUBIE ROLNIKÓW" :) :cup: |
Mój piękny nick...
Hardcorowy Dozorca
----l l---- Kardiochirurg ----l l---- Szeregowy ----l l---- Hydraulik All to moje postacie, zrobiłem je na 6 grudnia żeby posępić coś od Santa Clausa:) :) Czyżby Teddy Bar??8o 8o |
Ja pamiętam takie nicki, ale nie pamiętam z jakich swiatów i to dawno było, czyli moga juz nie istniec ;)
-Obi sam se robi -Odbytex -Lukasz okrutnie dobry -Bojowy Tukan |
You see Frytek Podpalacz (Level 1). He has no vocation.
|
Nieczytaj Nick
krzywa nied****** |
Calmera
Na calmerze byl koles o nicku - Stefan pizdzisko szosty ;)
|
Hehe na Samerze kiedys byl kolo co mial nick Zapach klopa o poranku ale nie sadze zeby jeszcze istnial ;p
|
Krzysztof Kononowicz of Isara
|
A widzieliście tych typków :P
-Dziecko Cioty -Kupie Buty -Mine plz |
ja widziałem
obi wiertarka <celesta> stefan wentylator <celesta> dziadek kleofas <celesta> pazdzioch debl <celesta > 8o 8o 8o |
Odp.
Krzysztof Kononowicz
|
Najguszy nick to
kupa antylopy B) 8o :cup: jajko anny kupie of piurka:p |
Lord Dupa of The Druid
Wladek pogromca orszabali |
Moja postac to :
Proszek wizir :D |
Może się wcześniej powtórzyły, ale nie chciało mi się czytać :p :
"Cos mi tu kotletem jedzie" z thorii (ten nick już nie istnieje :p ). "Zle sie czuje" z aldory. "Szalony kotleciarz" z aldory. Tylko tyle pamiętam, ale było ich więcej :D :D edit: Ooo przypomniało mi się "Prosze nie bij" z aldory. :p :p :p |
Stefan Wentylator :) To mój kumpel ze sql zrobił sobie taką postac ;)
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 16:50. |