Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Furora (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=191)
-   -   Hyde Park (Furora) <- regulamin w temacie zaostrzony (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=144019)

sallceson 31-10-2007 20:31

wyslij nick na prv ;]
ale nie wiem co z tego mi zostalo :D
i czy przypomne sobie passy :D

Proszewas 31-10-2007 21:27

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez sallceson (Post 1721552)

buuu oszust nagroda miała być gwarantowana!

wrogonastawiony 31-10-2007 22:04

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez sallceson (Post 1721552)
wyslij nick na prv ;]
i czy przypomne sobie passy :D

Ojojoj, a ja sie juz chlopakom w piaskownicy pochwaliłem ;/

Master of Puppets 01-11-2007 03:53

noob ; ( ; ( ; (

neutral.forum.fighter 01-11-2007 12:21

o co 5 ?

kurde mam 6 charow na furorze na 1 koncie
a moge sie zalogowac tylko na 5 postaci ;/

fuck... a chcialem potrenic

Triffek 01-11-2007 14:26

czy warto?

czy warto zaczynac gre na tym swiecie? chcialbym zapytac czy jest jakas szansa zrobienia tutaj 100 lvla bez wstepywania to jakiej kolwiek z gildii bioracej udzial w wojnie... czy jest tu jakis rondom pk main charami, czy jest/bylo/powroci(kiedykolwiek) power abusing, czy jest tu w miare mila atmosfera... czy jest tak ze gildia rzadzaca ma pierwszenstwo do kazdego respu i moze wywalic kazdego nie z gildii nawet jak wczesniej zajol sobie resp...?? czy latwo jest zostac hunted i czy jest ktos kto moglby wspomoc jakims p setem na poczatek ;]

Firenzik 01-11-2007 14:34

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Triffek (Post 1722786)
czy warto zaczynac gre na tym swiecie? chcialbym zapytac czy jest jakas szansa zrobienia tutaj 100 lvla bez wstepywania to jakiej kolwiek z gildii bioracej udzial w wojnie... czy jest tu jakis rondom pk main charami, czy jest/bylo/powroci(kiedykolwiek) power abusing, czy jest tu w miare mila atmosfera... czy jest tak ze gildia rzadzaca ma pierwszenstwo do kazdego respu i moze wywalic kazdego nie z gildii nawet jak wczesniej zajol sobie resp...?? czy latwo jest zostac hunted i czy jest ktos kto moglby wspomoc jakims p setem na poczatek ;]

oO heh moze i bys zrobil tego 100 chara bedac w neutral guildi ale furora nie jest przyjaznym swiatem i wogole... jeszcze nie majac PRO (real ziomek 100+) to cie spotka wiele niemilych niespodzianek... sugerowalbym Ci Aldore, Kyre, dobre ceny i mily klimat pzdr

Triffek 01-11-2007 14:49

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Firenzik (Post 1722795)
oO heh moze i bys zrobil tego 100 chara bedac w neutral guildi ale furora nie jest przyjaznym swiatem i wogole... jeszcze nie majac PRO (real ziomek 100+) to cie spotka wiele niemilych niespodzianek... pzdr

heh wydaje mi sie ze wlasnie teraz od kiedy nastapila zmiana u wladzy neutralni ludzie nie beda musieli sie chowac po katach ze strachu przez smiercia badz strata eq:P o ile wiem to za czasow vision panowal tu mrok gęsty jak smoła, za byle co ludzie dostawali paymenty, ktore byly tak wysokie ze nie szlo zaplacic:P Teraz mysle ze nowi dyktatorzy beda bardziej laskawi i normalni, dlatego wlasnie chcialbym tu sprobowac;]

tyle ze ja juz gralem na aldorze i wiem jak tam mniej wiecej jest, rzeczywiscie dosc milo i spokojnie wklepalem ten 100lvl;] ale zawsze chcialem pograc na furorze tylko ze nie wiem czy jest sens:)

Firenzik 01-11-2007 15:08

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Triffek (Post 1722825)
heh wydaje mi sie ze wlasnie teraz od kiedy nastapila zmiana u wladzy neutralni ludzie nie beda musieli sie chowac po katach ze strachu przez smiercia badz strata eq:P o ile wiem to za czasow vision panowal tu mrok gęsty jak smoła, za byle co ludzie dostawali paymenty, ktore byly tak wysokie ze nie szlo zaplacic:P Teraz mysle ze nowi dyktatorzy beda bardziej laskawi i normalni, dlatego wlasnie chcialbym tu sprobowac;]

tyle ze ja juz gralem na aldorze i wiem jak tam mniej wiecej jest, rzeczywiscie dosc milo i spokojnie wklepalem ten 100lvl;] ale zawsze chcialem pograc na furorze tylko ze nie wiem czy jest sens:)

nom ale vision sie nie podda a jak zacznbie brakowac pieniazkow na blessy i AOL to bedzie power abusing na 50-100 lvl... wiec jesli chcesz szybko zrobil lvl bez zbednych przygod to sugeruje inny swiat.. a jak chcesz poczuc nutke strachu i niebezpieczenstwo na expowisku polecam furorke :]

Triffek 01-11-2007 15:21

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Firenzik (Post 1722859)
nom ale vision sie nie podda a jak zacznbie brakowac pieniazkow na blessy i AOL to bedzie power abusing na 50-100 lvl... wiec jesli chcesz szybko zrobil lvl bez zbednych przygod to sugeruje inny swiat.. a jak chcesz poczuc nutke strachu i niebezpieczenstwo na expowisku polecam furorke :]

hehe dzieki wielkie za rady, oby bylo wiecej takich forumowiczow jak ty piszacych w tym temacie;] pozdro:)

Slovik 01-11-2007 15:22

Nie skreślajmy Vision, że już się poddali... Vision to Vision zawsze potrafią zaskoczyć.. ogółem Furora to słaby serwer do gry, ale jak ktoś @up powiedział, że lubisz dreszczyk na expie to możesz grać;p Nie polecam Kazzo do expienia (wiadomka)

Triffek 01-11-2007 15:37

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Slovik (Post 1722890)
Nie skreślajmy Vision, że już się poddali... Vision to Vision zawsze potrafią zaskoczyć.. ogółem Furora to słaby serwer do gry, ale jak ktoś @up powiedział, że lubisz dreszczyk na expie to możesz grać;p Nie polecam Kazzo do expienia (wiadomka)

mam spore doswiadczenia z kazo gdy gralem jeszcze na selenie xD i wiem ze tam raczej nie powinno sie wchodzic samemu:P bo to juz nie jest dreszczyk emocji tylko pewna smierc xD

Proszewas 01-11-2007 15:43

wbijesz szybko ten 100 (bot kilku ownerów) watpie zebyś miał kłopoty tylko poprostu za bardzo sie nie "wychylaj" (pk etc etc) potem jak Ci sie już znudzi samo expienie dojdziesz do wojny...

Hellraiser 01-11-2007 16:10

http://forum.tibia.com/forum/?action...readid=1885413

Jak chcecie to looknijcie.

Antica vampire 01-11-2007 17:00

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Hellraiser (Post 1722968)

Najwieksza choragiew & licker na serverze sie odezwal o/

Lavus 01-11-2007 17:21

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Triffek (Post 1722825)

ponad polowa tej gestej smoly jest teraz w Inshon etc

Lavus 01-11-2007 17:24

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Triffek (Post 1722919)
mam spore doswiadczenia z kazo gdy gralem jeszcze na selenie xD i wiem ze tam raczej nie powinno sie wchodzic samemu:P bo to juz nie jest dreszczyk emocji tylko pewna smierc xD

nie sadze , mysle ze jakbys mial 40 lvl i expil w kazzo to w 10-20 minut jakas ekipka by po ciebie wpadla:)

Triffek 01-11-2007 17:25

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Lavus (Post 1723118)
ponad polowa tej gestej smoly jest teraz w Inshon etc

tyle ze juz nie sa tak bezkarni jak kiedys, ktos ich teraz pilnuje.... zreszta pozyjemy zobaczymy;]

@Lavus
jak szedlem kiedys z kolega z crusader helmet questa, to w kopalniach spotkalem ekipe liczaca z 10 osob, ktora szla po 65~ lvla expiacego na gs'ach, gdybym go nie ostrzegl, pewnie bylo by po nim, a mnie nie ruszyli bo sie troche przestraszyli lvla i kolegi xD. A na selenie to bylo takie pk na dwarfach i tombach ze przychodzili po mnie juz po 2-5 minutach z czego w 40% przypadkach padlem...;/

Hellraiser 01-11-2007 18:39

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Antica vampire (Post 1723060)
Najwieksza choragiew & licker na serverze sie odezwal o/

Lisku, to chyba nie ty ; o

*EDIT*

Mów co chcesz i spostrzegaj mnie jak chcesz, nie bawię się w flame wary.

I nic o mnie nie wiesz może wybrałeś osobę by się pobawic w flame'a ponieważ on odchodzi, czy jakie kiedyś knułem przeciwko tobie?, teraz można dojść do tego czy przeciwko twojej ekipie, idziemy dalej, czy byłem z nimi?, chodż przejdżmy przez tą ulicę i czy byłem kiedyś na jakimś battle, możemy się bawic i bawić, nie robiąc cyrku nie musisz tutaj pisać ale pomyśl to sam w sobie, czu naprawdę tak było?

Antica vampire 01-11-2007 19:30

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Hellraiser (Post 1723233)
Lisku, to chyba nie ty ; o

*EDIT*

Mów co chcesz i spostrzegaj mnie jak chcesz, nie bawię się w flame wary.

I nic o mnie nie wiesz może wybrałeś osobę by się pobawic w flame'a ponieważ on odchodzi, czy jakie kiedyś knułem przeciwko tobie?, teraz można dojść do tego czy przeciwko twojej ekipie, idziemy dalej, czy byłem z nimi?, chodż przejdżmy przez tą ulicę i czy byłem kiedyś na jakimś battle, możemy się bawic i bawić, nie robiąc cyrku nie musisz tutaj pisać ale pomyśl to sam w sobie, czu naprawdę tak było?

chodzilo mi tu o twoje posty czegolnie tutaj na forum podczas wojny.. pierw duskiness rox, nastepnie vision rox a teraz? I nie mialem na celu Cie urazic ani wojowac z Toba ,wyrazilem swoja opinie , od tego jest chyba forum nie ? Cya

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 15:59.