![]() |
według mnie chodziło o to, że on nie jest w eternitas i dużo w tej wojnie nie zrobił. Dlatego okre¶lenie "Zwykły fighter Kopengi"
|
Znacie kogos bardziej pechowego ode mnie?! Znowu bylem w szkole ... Knobik do mnie dzowni i mowi ,ze OB i zebym mu chara pozyczyl ;( ! I znowu nie poszedlem ... drugi raz identyczna sytaucja tylko ,ze wczesniej
impreza ,a ostani jak sie zebralem jakos to kick na poczatku OB i znowu powalczone B) |
Cytuj:
|
Hahaha leje z etera ^.^'
|
Cytuj:
Ekhm... To, że powiedziałem, że jest zwykłym fighterem Kopengi to znaczy że ja go porównuje z graczami z Harmoni, Secury etc. W Kopenga teamie poprostu każdy reprezentuje wysoki poziom pvp, i chyba zaszło małe nieporozumienie w zwi±zku z tym ;) Nie wiem też jak Rise o tej godzinie zebrało tak pokaĽn± liczbę graczy, jakie¶ masowe wagary ? ;D |
Cytuj:
|
@lavi0
dobrze ze ty masz zayebiste elo pro pleyerze :D |
@Azyl
Przyznam, że zazdroszczę mu takiego ogarnięcia. :) @Aphydioon Znam kilku jeszcze, ale proszę wymień mi jeszcze Twoich faworytów.. :) @Rise No to było dziwne, że nagle was było tylu. :D Nie wiem czy gratulować czy współczuć. ;) |
My wam współczujemy wiec możesz nam pogratulować ;(
|
Cytuj:
Why Współczuć? ... : > Ja POdam trójke z któr± miałem doczynienia pracować i byłem pod wrażeniem : KATRILA Endi, KLOSU, Shejq |
A was faktycznie było dużo dużo mniej ;[ pewnie znowu mieli¶cie mega impreze na gulid chacie
|
@Lavio
Mozesz nawet wspolczuc B) Niestety to wy zrobiliscie tego "uber" massloga w kilka osob na 67 msa xddd.I to wy dostaliscie w dupsko. Pierwszy raz widze, ze eternitas ucieklo do defensa. |
:( Lavio zabrał swoje kredki i poszedł .... ;/
WY ZAWSZE ODWRÓCICIE KOTA OGONEM obojętnie co by sie działo ale ludzie widz± to wszystko i kazdy ma podobne zdanie o wojnie więc kogo wy chcecie oszukać? na siłe nam wmówić co¶ ?? Sami siebie oszukujecie... |
Cytuj:
//Flame on. |
Cytuj:
Katrila="Endi" -.- |
Kolego Up ty chyba polskiego bo jak widac po "KATRILA andi nie ma przecinka, wiec chodzi tu o jedna osobe pod dwoma ksywami. WIEM wiem wiemmm zaraz beda inne wytlumaczenia jak sie pisze o jednej osobie pod 2 pseudonimami itp. Nvm
Co do akcjii czy to wazne czy bylismy na wagarach czy mamy latwy kontakt ze soba? Czy jak? Dostaliscie w pizde bylo was wiecej co tu jeszcze mam wymieniac? Nie potraficie sie przyznac do porazki i to was boli :evul: Jak narazie lepiej nam wychodzi ogarnianie ekipy i tyle, a to czy ktos byl na wagarach czy jest No Lifem malo istotne. Ja wam dam tylko jeden przyklad: Sprawdzcie ilosc godzin online waszych all playerow z przed wojny i dopiero wmawiajcie nam kto jest no lifem a kto botterem itp. Macie tu all jak na dloni, wiec J@P@ ! Prosze bez zbednych komentarzy :evul: |
Taaa to prawda nie byłem dzi¶ w sql xdddd ale nie dla openki tylko panienka na waxy do mnie przyszła Xddd ;p
A ZACZEłO SIE OD TEGO żE HUNCIłEM Z ELVENEM NA DRAGACH ON NA 25 A JA NA 18 DRUTACH Aż NAM JAKI¶ 60 SORC NA RESPA WBIł.. TO GO KARAMYYY xDDDDD AZ WBIł CUKIERRO I NAS POWYBIJAMY TO MY NA MAINY I GO BLOKUJEMY A ZABIł GO 60MS I TAMCI MYSLELI ZE MY PZTY MAMY I MASS LOG A MY NA DYWAN NA DARASHI I KAPA TO ONI BIJA TEGO NASZEGO 60MS GANIALI SIE Z NIM PO ANK AZ WKONCU RZUCIł SHEQWI NA PIRAMIDE I GO ZAJEBALI A POTEM DZIDA NA DWORCE MY PO PARU LUDZI PODZWONILI¶MY I MASS LOG NA NIG Z PIZD± DZIDA A DALEJ WIDAć NA MOVE Xddddddddddddddddddd |
Cytuj:
|
Jak rozpetalem Opena na Morgany By Dawid and Elven hahahahahahaha
|
Cytuj:
a najlepsza jak Elvena nie mogli zabić dwóch 60 sorców... BUAhahha a Elven uciekał im 25 drutem i jeszce ich wyzywał a oni f bomby pod niego.. bauhahahahahhahaha |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 07:11. |