Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Morgana (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=188)
-   -   Wojna Na Morganie (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=161711)

Kino_00 18-02-2008 18:45

według mnie chodziło o to, że on nie jest w eternitas i dużo w tej wojnie nie zrobił. Dlatego okre¶lenie "Zwykły fighter Kopengi"

Kafffffar 18-02-2008 19:08

Znacie kogos bardziej pechowego ode mnie?! Znowu bylem w szkole ... Knobik do mnie dzowni i mowi ,ze OB i zebym mu chara pozyczyl ;( ! I znowu nie poszedlem ... drugi raz identyczna sytaucja tylko ,ze wczesniej
impreza ,a ostani jak sie zebralem jakos to kick na poczatku OB i znowu powalczone B)

Torpeter 18-02-2008 19:10

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Komisarzyk (Post 1907352)
Nie wiem o co chodzi, moze sie myle ale czy wy sie chwalicie ze mozecie expic na nightmarach?

NIE NIE ETER NIE WIESZ OCB ;PP JA WYZYWAłEM WSZYSTKICH LUDZI POKOLEJI W GUILD BO KTOS NA NIGHTMARACH BYł KIEDYS Z NICH I MI WYBIJAł I DO TEJ PORY SIE ZE MNIE SMIEJ± I PYTAJ± CZY JESTEM NA NAIGHTMARACH I JA ZNóW ZACZYNAM ICH WYZYWAć CAPS LOOK ROX!

Tensz-in 18-02-2008 19:15

Hahaha leje z etera ^.^'

Harry_Bazooka 18-02-2008 19:27

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Lavi0 (Post 1907365)
Teraz mnie roz¶mieszyłe¶!! :D Zwykły fighter? Nie znam lepszego kolesia z takim pvp jak on ma, więc proszę Cię zamknij się... :|

Ekhm...
To, że powiedziałem, że jest zwykłym fighterem Kopengi to znaczy że ja go porównuje z graczami z Harmoni, Secury etc.

W Kopenga teamie poprostu każdy reprezentuje wysoki poziom pvp, i chyba zaszło małe nieporozumienie w zwi±zku z tym ;)

Nie wiem też jak Rise o tej godzinie zebrało tak pokaĽn± liczbę graczy, jakie¶ masowe wagary ? ;D

Aphydioon 18-02-2008 19:42

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Lavi0 (Post 1907365)
Teraz mnie roz¶mieszyłe¶!! :D Zwykły fighter? Nie znam lepszego kolesia z takim pvp jak on ma, więc proszę Cię zamknij się... :|

Widoczne mało ludzi znasz :]

Azyl 18-02-2008 19:54

@lavi0
dobrze ze ty masz zayebiste elo pro pleyerze :D

Lavi0 18-02-2008 20:17

@Azyl

Przyznam, że zazdroszczę mu takiego ogarnięcia. :)

@Aphydioon

Znam kilku jeszcze, ale proszę wymień mi jeszcze Twoich faworytów.. :)

@Rise

No to było dziwne, że nagle was było tylu. :D Nie wiem czy gratulować czy współczuć. ;)

MatiStw 18-02-2008 20:24

My wam współczujemy wiec możesz nam pogratulować ;(

Torpeter 18-02-2008 20:24

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Lavi0 (Post 1907595)
@Azyl

Przyznam, że zazdroszczę mu takiego ogarnięcia. :)

@Aphydioon

Znam kilku jeszcze, ale proszę wymień mi jeszcze Twoich faworytów.. :)

@Rise

No to było dziwne, że nagle was było tylu. :D Nie wiem czy gratulować czy współczuć. ;)

Why Współczuć? ... : >

Ja POdam trójke z któr± miałem doczynienia pracować i byłem pod wrażeniem : KATRILA Endi, KLOSU, Shejq

Predrox 18-02-2008 20:26

A was faktycznie było dużo dużo mniej ;[ pewnie znowu mieli¶cie mega impreze na gulid chacie

Car-los 18-02-2008 20:29

@Lavio

Mozesz nawet wspolczuc B) Niestety to wy zrobiliscie tego "uber" massloga w kilka osob na 67 msa xddd.I to wy dostaliscie w dupsko. Pierwszy raz widze, ze eternitas ucieklo do defensa.

Torpeter 18-02-2008 20:39

:( Lavio zabrał swoje kredki i poszedł .... ;/
WY ZAWSZE ODWRÓCICIE KOTA OGONEM obojętnie co by sie działo ale ludzie widz± to wszystko i kazdy ma podobne zdanie o wojnie więc kogo wy chcecie oszukać? na siłe nam wmówić co¶ ?? Sami siebie oszukujecie...

Lavore 18-02-2008 20:43

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Torpeter (Post 1907610)
Why Współczuć? ... : >

Ja POdam trójke z któr± miałem doczynienia pracować i byłem pod wrażeniem : KATRILA Endi, KLOSU, Shejq

Ekhm, widać, że opu¶ciłe¶ lekcję matematyki dla tego battle :)

//Flame on.

Zabster 18-02-2008 20:50

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Lavore (Post 1907657)
Ekhm, widać, że opu¶ciłe¶ lekcję matematyki dla tego battle :)

//Flame on.

Katrila="Endi"

-.-

Macjei 18-02-2008 20:55

Kolego Up ty chyba polskiego bo jak widac po "KATRILA andi nie ma przecinka, wiec chodzi tu o jedna osobe pod dwoma ksywami. WIEM wiem wiemmm zaraz beda inne wytlumaczenia jak sie pisze o jednej osobie pod 2 pseudonimami itp. Nvm
Co do akcjii czy to wazne czy bylismy na wagarach czy mamy latwy kontakt ze soba? Czy jak? Dostaliscie w pizde bylo was wiecej co tu jeszcze mam wymieniac? Nie potraficie sie przyznac do porazki i to was boli :evul:
Jak narazie lepiej nam wychodzi ogarnianie ekipy i tyle, a to czy ktos byl na wagarach czy jest No Lifem malo istotne. Ja wam dam tylko jeden przyklad: Sprawdzcie ilosc godzin online waszych all playerow z przed wojny i dopiero wmawiajcie nam kto jest no lifem a kto botterem itp. Macie tu all jak na dloni, wiec J@P@ !

Prosze bez zbednych komentarzy :evul:

Torpeter 18-02-2008 21:00

Taaa to prawda nie byłem dzi¶ w sql xdddd ale nie dla openki tylko panienka na waxy do mnie przyszła Xddd ;p

A ZACZEłO SIE OD TEGO żE HUNCIłEM Z ELVENEM NA DRAGACH ON NA 25 A JA NA 18 DRUTACH Aż NAM JAKI¶ 60 SORC NA RESPA WBIł.. TO GO KARAMYYY xDDDDD AZ WBIł CUKIERRO I NAS POWYBIJAMY TO MY NA MAINY I GO BLOKUJEMY A ZABIł GO 60MS I TAMCI MYSLELI ZE MY PZTY MAMY I MASS LOG A MY NA DYWAN NA DARASHI I KAPA TO ONI BIJA TEGO NASZEGO 60MS GANIALI SIE Z NIM PO ANK AZ WKONCU RZUCIł SHEQWI NA PIRAMIDE I GO ZAJEBALI A POTEM DZIDA NA DWORCE MY PO PARU LUDZI PODZWONILI¶MY I MASS LOG NA NIG Z PIZD± DZIDA A DALEJ WIDAć NA MOVE Xddddddddddddddddddd

Xig-ennon 18-02-2008 21:03

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Torpeter (Post 1907713)
Taaa to prawda nie byłem dzi¶ w sql xdddd ale nie dla openki tylko panienka na waxy do mnie przyszła Xddd ;p

A ZACZEłO SIE OD TEGO żE HUNCIłEM Z ELVENEM NA DRAGACH ON NA 25 A JA NA 18 DRUTACH Aż NAM JAKI¶ 60 SORC NA RESPA WBIł.. TO GO KARAMYYY xDDDDD AZ WBIł CUKIERRO I NAS POWYBIJAMY TO MY NA MAINY I GO BLOKUJEMY A ZABIł GO 60MS I TAMCI MYSLELI ZE MY PZTY MAMY I MASS LOG A MY NA DYWAN NA DARASHI I KAPA TO ONI BIJA TEGO NASZEGO 60MS GANIALI SIE Z NIM PO ANK AZ WKONCU RZUCIł SHEQWI NA PIRAMIDE I GO ZAJEBALI A POTEM DZIDA NA DWORCE MY PO PARU LUDZI PODZWONILI¶MY I MASS LOG NA NIG Z PIZD± DZIDA A DALEJ WIDAć NA MOVE Xddddddddddddddddddd

Jakiez emocje :D

Macjei 18-02-2008 21:07

Jak rozpetalem Opena na Morgany By Dawid and Elven hahahahahahaha

Torpeter 18-02-2008 21:13

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Macjei (Post 1907738)
Jak rozpetalem Opena na Morgany By Dawid and Elven hahahahahahaha

PROSTE. niedługo wszyscy bed± wiedzieć ze sie nie wchodzi na dragi NAM Xddddddddd ja tam pg cisne aż mi sie uszy trzęs± a tu mi jaki¶ platfus jeden z drugim to buchamy .. Xddddd HAHAHAH dobrabeka była ..
a najlepsza jak Elvena nie mogli zabić dwóch 60 sorców... BUAhahha a Elven uciekał im 25 drutem i jeszce ich wyzywał a oni f bomby pod niego.. bauhahahahahhahaha

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 07:11.