![]() |
Mi wypadłą raz volcanic rod ;( ;(, bp uhow na sell ;(;(;(;( i p arm ;(((((
|
mms, 150k, caly bp [wart okolo 200k]. Nie ma to jak lurowac orshabaala na stoneskinach o0
|
mi podczas deda wypadł crown armor....X( ;( bo mnie witch ubił....
|
Mi w zamku obok ab dednoł orc berserk i wypadl mi c helmet i 10k w plecaku;(
|
mi najcenniejsza rzeczą jaką straciłem był fire sword.
|
Cytuj:
Jak miałem RS ubił mnie 120 Elder (chyba)-K set,c helmet,600 bolts,buty,2bp uh |
...
dziś dzięki mojemu kochanemu netowi[ X(X(X( ] Aol zrobił papa ;/
|
Na ok. 20 lvlu biłem grupkę orków (w pobliżu ghoul questu), zerka zauważyłem dopiero wtedy, kiedy oberwałem za 190 HP(!!!), na red hp bez UHów i many zacząłem uciekać do drabiny, padłem o 2 kratki od niej. W ten oto sposób pożegnałem się z moim k armem. Na szczęście do dziś nic cenniejszego nie straciłem :)
|
Taaa, milo :P
Taaa, od tego co mi wypadlo to moze zbrzydnac tibia:
BoH, Vamp Shield, crown armor no i tyle, najbardziej plakalem za BoH :P |
Ja najcenniejszego starcilem vamp shield i BS i bp z 1k w srodku przez glupia neostrada ;/
|
AoL bo do jakiegos ~30lvl nie padlem i na 32 lvl nowe eq aol ide dumny i dragon lair na veno z kumplem kick i padlem na dl;/8o
|
Raz padłem od pk 46lvl i stracilem Vampire Shielda i prawie cały bp uhów :/
|
Mi na 6 levelu wypadł raz kolega-huntowaliśmy orki, a on wypadł do dziury z minotaurami.
|
mi AOL ale co tam lepsze to niz DSM
|
Crown Legs, Hat of the Mad, ~~3k w kasie, BP Hmm.
A ceny na Refugii były wtedy nie takie małe... |
:mag:
:mag: to byla moja najlepsza postac :mag:
Ja nigdy nie bylem dobry w tibie znaczy niby dobry ale nie doskonaly:) najgorsze co mi wypadlo to chyba k-set ^.^ ale to dawno dawno temu :) :berserk: |
Ja nie mialem redskula ale cholernego pecha wypadlo mi Golden Legs, Dragon scale mail, fire axe i mister main shield, bohy,ponad 10 bp uh al dobrze ze Sca nie wylecial i demon helmet...
|
Mi warrior helmet Pk mnie ubił jak skilowalem ;(
|
Mi crusader helmet i vamp shield naraz przesz fire devila . Ale szybko wrocilem i odzyskalem go .
|
Cytuj:
Mi coś na 26 lvlu Golden Arm i boszki za jednym razem :P <Kisses for my net > |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 02:15. |