Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Nebula (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=202)
-   -   Przejmujemy Server (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=58306)

Bjoern Shu 23-01-2007 14:41

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Pieczarek (Post 1216196)
@Webi
Nie:)

Edit:
Rozwine troche moja długa wypowiedz.
Otoz Webi zrobienie new frag listy nic wam nie pomoze, musicie sie w koncu wziasc za fragowanie a nie czekac pol roku na "waszego wymazonego opena" dzieki ktoremu wygracie wojne. Nie rozumiem tylko dlaczego nie umiecie ruszyc siedzenia. Z takim potencjałem to wy powinniscie wygrywac 48/56:18 :). Wiem, ze ten post w niczym nie pomoze i pewnie zaraz zostane zrownany z ziemia przez Bjoern Shu ale mysle ze powinniscie przestac zgrywac bohaterow i wziasc sie do roboty. :)

odpowiem ci, otoz nie jest to wcale tak latwo jak ci sie wydaje
Vu potrafia spedzic przed kompem 10h bedac wszyscy na tsie czekajac na pz jednego z memberów vanum
stad braly sie wlasnie fragi kiedy oni juz kogos zabija vanum trudno sie zebrac online zeby bylo ludzi wystarczajaco do walki..
niestety ale pomimo tibii jest jeszcze real life i nie kazdego stac na siedzenie 10h..

August 23-01-2007 15:49

@Webi

Zazdroscisz?

Uszolotek 23-01-2007 15:54

@djmtv
Moze i Majqu dostal ta postac ale to nie znaczy ze nia gral.
Wszelkie wadpliwosci jesli chcesz to mozemy porozmawiac na priv a nie wywodzic sie na ich temat na forum.
Pozdrawiam (wkoncu wiem kim jestes ;p)

@Webi
Prosze nie poprawiaj innych skoro sam nie jestes super. Jakby sie lepiej rozejrzec po twoich postach to tez wielkiego polonisty nie zgrywasz.
Tak na marginesie mam dysortografie ale nawet z nia zadko zdarza mi sie popelniac bledy, wiec twoj post w tym momecie jest off topic a po drugie jest smieszny :)

Pieczarek 23-01-2007 16:17

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Bjoern Shu (Post 1216915)
odpowiem ci, otoz nie jest to wcale tak latwo jak ci sie wydaje
Vu potrafia spedzic przed kompem 10h bedac wszyscy na tsie czekajac na pz jednego z memberów vanum
stad braly sie wlasnie fragi kiedy oni juz kogos zabija vanum trudno sie zebrac online zeby bylo ludzi wystarczajaco do walki..
niestety ale pomimo tibii jest jeszcze real life i nie kazdego stac na siedzenie 10h..

Wiem, rozumiem, ale w takim razie nigdy nie wygracie tej wojny. Nawet twoje tłumaczenie z rl life. Expic 10 h potraficie jakos i wam to wcale nie przeszkadza. Po za tym Vura a Masa to jest jak Niebo a Ziemia. Nie sadze ze byla jakas akcja VU o ktorej Vura by nie wiedzial a w vanum to wyglada tak jakby kazdy dzialal na wlasna reke. Nie wiem jak to bylo z Gridlokiem i Xendosa jak zabili Efaxa ale na to wyglada. Gridlok padl przez tego fraga raz a Xendosa dwa razy w tym raz bez blesow.

Uszatek_Jacek 23-01-2007 16:49

czemu jeszce nie widze na liscie xaemusa deadow Szaki Da'Doom i Kama of Nebula ?
napewno sa od vanum napewno !!11111 dodajmy wszystkich ktorzy padna bedzie wtedy 100 - 18 bo napewno kazdy jest od vanum : d
vu sie nudzi czy obawia sie 100~ knighta i 46 msa oO ??????????

Pieczarek 23-01-2007 17:21

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Uszatek_Jacek (Post 1217198)
czemu jeszce nie widze na liscie xaemusa deadow Szaki Da'Doom i Kama of Nebula ?
napewno sa od vanum napewno !!11111 dodajmy wszystkich ktorzy padna bedzie wtedy 100 - 18 bo napewno kazdy jest od vanum : d
vu sie nudzi czy obawia sie 100~ knighta i 46 msa oO ??????????

Jak wiadomo szaki~ chciał zrobic swoja gildie i pomagac vanum wiec i im sie nudzi i sie go obawiaja :).

TeRcIk 23-01-2007 17:28

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Pieczarek (Post 1217277)
Jak wiadomo szaki~ chciał zrobic swoja gildie i pomagac vanum wiec i im sie nudzi i sie go obawiaja :).

szkoda tylko ze ja nic o tym nie wiem chociaz siedze na ts po 10 h dziennie ?

z tego co ja wiem szaki mial w d**ie wojne wiec masz informacje jak zwykle virbusowskie

Pieczarek 23-01-2007 17:37

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez TeRcIk (Post 1217296)
szkoda tylko ze ja nic o tym nie wiem chociaz siedze na ts po 10 h dziennie ?

z tego co ja wiem szaki mial w d**ie wojne wiec masz informacje jak zwykle virbusowskie

Tak sie składa ze dowiedzialem sie o tym od bylego czlonka ordo fidelis ktorego szaki chcial wziasc do tej gildi aby pomagac vanum :).

Webi 23-01-2007 17:38

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez August (Post 1217027)
@Webi

Zazdroscisz?

Mamy lepszego

TeRcIk 23-01-2007 17:46

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Pieczarek (Post 1217314)
Tak sie składa ze dowiedzialem sie o tym od bylego czlonka ordo fidelis ktorego szaki chcial wziasc do tej gildi aby pomagac vanum :).

to masz dobrego informatora.
powiem ci tak 75 % co tu sie pisze to stek bzdur.

Uszolotek 23-01-2007 17:51

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Pieczarek (Post 1217314)

Czyzby tym informatorem byl pan B.... ? z Wolicy ;>
Chyba nie wierzysz ze obie gildie zaczna pisac tutaj cale tematy o tym co zamierzaja zrobic, kto ma do nich dolonczyc i jakie akcje planuja. :)

Pieczarek 23-01-2007 18:31

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Uszolotek (Post 1217352)
Czyzby tym informatorem byl pan B.... ? z Wolicy ;>
Chyba nie wierzysz ze obie gildie zaczna pisac tutaj cale tematy o tym co zamierzaja zrobic, kto ma do nich dolonczyc i jakie akcje planuja. :)

Ty juz siedz cicho bo napisze kim jestes xD :*.
Jesli chodzi o Szakiego to skoro mam złe informacje to przepraszam. :)

Edit.
Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Vius aka Webi (Post 1217352)
Today two noob chars thiefed my loot. If anyone know their mains please post it, I will be very happy. Their nicks are : Arthas of Nebula and Friida. Loot was few plate armors. Thanks for info

EDIT:

My friends told "18:16 Wolgler De'Zul [109]: to jest masakratus i wcikanina!"

SO i got thiefed by my guildmates
kthxbye

retiret

Bjoern Shu 24-01-2007 04:17

takie to wydarzenie dla Ciebie? masz zamiar kazdego posta z tibii.com tu wrzucac?
wow fajny jestes nom hehehehHHEHEH

Zakoncze niczym Kyrio:
;]

Webi 24-01-2007 05:09

Pieczarek, przeczytaj co tam napisalem, a nastepnie udaj sie na wikipedie i poszukaj co to ironia. Kthxbye;)

Pieczarek 24-01-2007 11:18

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Bjoern Shu (Post 1218580)
takie to wydarzenie dla Ciebie? masz zamiar kazdego posta z tibii.com tu wrzucac?
wow fajny jestes nom hehehehHHEHEH

Zakoncze niczym Kyrio:
;]

To jest pierwszy post z tibi com ktorego tu wrzucilem. Czasami mnie zastanawia czy ty naprawde jestes taki tempy czy tylko udajesz. Miło mi ze wiesz jak Kyrio konczy posty i musze przyznac ze malo nie spadlem z krzesla ze smiechu jak zakonczyles tego posta. Ojej jakis ty smieszny jest.

@Webi
Wiem co to jest ironia. I w przeciwienstwie do ciebie nie musze zagladac na wikipedie zeby to sprawdzic.

W kazdym razie chlopaki macie niesamowite poczucie humoru. ha... ha... ha... ZZZzzZZzz

Bjoern Shu 24-01-2007 13:17

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Pieczarek (Post 1218750)
To jest pierwszy post z tibi com ktorego tu wrzucilem. Czasami mnie zastanawia czy ty naprawde jestes taki tempy czy tylko udajesz. Miło mi ze wiesz jak Kyrio konczy posty i musze przyznac ze malo nie spadlem z krzesla ze smiechu jak zakonczyles tego posta. Ojej jakis ty smieszny jest.

@Webi
Wiem co to jest ironia. I w przeciwienstwie do ciebie nie musze zagladac na wikipedie zeby to sprawdzic.

W kazdym razie chlopaki macie niesamowite poczucie humoru. ha... ha... ha... ZZZzzZZzz

HEHEHEHE A powiedz mi co chciales nam przekazac kopiujac posta webiego? =O!?!

Pieczarek 24-01-2007 14:05

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Bjoern Shu (Post 1218892)
HEHEHEHE A powiedz mi co chciales nam przekazac kopiujac posta webiego? =O!?!

Jego inteligenty zart. Zreszta od razu jest cos do pisania na forum (lacznie z obrazaniem mojej osoby)

Sonik'ex 24-01-2007 18:18

Po 1 webi lub kturys z ownerow masakratusa to rl szakiego po 2 szaki sharuje z kims z ordo po 3 .B)

TeRcIk 24-01-2007 19:05

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Sonik'ex (Post 1219595)
Po 1 webi lub kturys z ownerow masakratusa to rl szakiego po 2 szaki sharuje z kims z ordo po 3 .B)

hahaha..
Nie pier*** glupot.

Prawdziwy powod to to ze vu myslalo ze z szakim gra jakis tam owner blanciocha i bedzie chcial zemsty.

Sonik'ex 24-01-2007 22:48

Powodem tez bylo dane tp panu mandan
ps weize zjadly robale :(

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 20:24.