![]() |
nie kupuj p ammy, gowno daje a drogi jest... lepiej lepsza bron kupic i bohy
|
@up
Zależy na jakim świecie. Ja lubię mieć tego 1 arma więcej. |
Więc tak Sorc 21lvl 19mlvl Harmonia Mam 25k na wykorzystanie.
-Dark Helmet -Początkowy set dla sorca(Magician's Robe) -Plate Legs -Dwarven Shield oraz Wand of Draconia/Wand of Decey Co kupić? |
@up Hat of the Mad, Focus Cape, oraz na 25-30 lvlu dokup jeszcze Blue Legi.
|
Mam 51 lvl knight i od 20 dni pacc. Mam 5cc i eq: k set c helmet, noble axe i medusa shield. Nie mam jeszcze promocji. Chciałbym zmienić coś w eq, ale też kupić promocję. Nie wiem co mam zrobić.
|
@up
Kup promocje i popraw sobie eq bo na 51 lvlu z k setem raczej kiepsko wyglądasz, może dozbierasz do dsm?? A jak nie to golden armor, crown/blue legi, vampirka. Ale rób jak chcesz. |
Mam 35 druida z 35mlvl
Il. Dostępnej kasy : 69k Moje eq to: Dark helmet,Spirit cloak,tortoise shield I to wszystko ;p Swiat: Secura [non-pvp] Mialem hotm,sprzedalem ;p |
@up kup lekkie, a dobre eq:
blue legi, hat of the mad, vampire shield, crown helmet, focus cape bohy też mogą się przydać ale nie wiem czy ci kaski starczy:) |
Nie kupuj focus cape, kup książkę +1 mlvl, hotm i bohy. Legi wystarczą Ci plate, no chyba, że kasa zostanie, to blue.
|
Cytuj:
|
@UP
kup se P legs,b robe,boszki :D, hut of the mad |
Cytuj:
|
...
Ja Bym Proponowal Kupic Jakis Shield Np. Vampire, Plate Seta Zostawic, Kupic Crown Helmet I Zainwestowac W Bohy A Jak Wystarczy To Kupic Blue Robe A Jak Nie To Kase Wydac Na Exp ;)
|
20 pall FACC
- 20k do wykorzystania - eq: p set, dwarven shield, dark helmet Licze na wasza pomoc :) |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Mam pytanko jestem palladinka mam 10 lvl skile 32/22
Eq: plate legs,rengers armor,dark helmet,dwarven shield Mam na wydatki 5k co kupic???? :p |
@up
Kup kamyki i idź skillać, a jak nie to belted cape i crown helmet. |
Mam pytanie : Gdzie szybko uzbierac 150k na softy! [mam juz 75]
moja postac to paladin 33lvl,63/xx skill,albo 37 druid,36mlvl, mam p seta ;p |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 04:55. |