![]() |
Załatwie na 26lvl ze skillami 59/43 draga?:p
|
Cytuj:
|
,,Od jakiego lvl i skili expi sie bez waste na nightmare???
99lvl skile 90/89,, Już możesz, w sumie zależy ile de spadnie ale powinno być dobrze ;p Odluruj se destroyery i tyle ;p |
Mam 35 drutka z 35 mlvl. CZy razem z kumplem 29 lvl pall moglibyśmy bez jakiegoś straszliwego waste ubić DL-a?? oczywiście mam hailstorma i icicle
, do tego dochodzą jescze explo i avalanche i HMM. nikt z nas nie ma pacca . ile powinienem wziasc manaskuw?? |
Cytuj:
|
up^ na bank padniecie a jeśli nie to z gigantycznym waste wyjdziecie cało ale nie radze na tym lvlu.
A czy ja dałbym rade expic za fortepianem na kultach??Skill 76/75.Lvl widoczny na profilu |
Witam , mam palla 31 lvl i skille 69/56 i mam pytanie czy moge iść już na dragona?
|
Bez problemu
|
Cytuj:
|
H...
DL juz chlopaku ;]
|
Cytuj:
Ja solowalem palem na 15 lvl i zeszlo tlyko 6 health potionow ;p A normalnie huncilem na nich na 40 lvl rp w ank na 3 respie i wychodizlem bez waste =] |
51 ms 47 mlvl
da sie jakos solo na ancient scarabach expic? |
@up
Powinieneś dać radę, ale uważaj na ich większe ilości, no i licz się z waste. |
Cytuj:
|
Czy na 2 pokonam buga?
|
Jeśli pytasz poważnie, to zależy od ekwipunku. Nie musi być super wyszukany, bylebyś nie brał robala na gołą klatę ;) Jakaś szabla, wooden shield, leather set powinny chyba wystarczyć.
|
Dam rade spokojnie expic na Minosach na Darashi zwlaszcza Guardach na skillach 60/60 K set Dragonka Crimson Sword i 18 lvl ?? waste moze nawet byc wazne zeby exp byl dobry i bezpiecznie sie bilo :) Zeby nie uciekac co 2 min na góre :p
|
Ciężko będzie ale powinieneś dać radę, tyle, że z wysokim waste.
|
A jakie powinienem miec warunki zeby bez waste expic ?? 65/65 ?? i 30lvl +BS styknie ??
|
Czy palkiem ze skillami 60/42 mogę już iść na wevernę? co zabrać, na co uważać?
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 15:51. |