![]() |
Ale wy ludzie macie problemy, a co do tego czy ktos sie podszywa, czy nie to mnie to p*erdoli, jest to zalosne jesli to prawda...szkoda mi takich ludzi:confused:
|
dzieje sie coś ciekawego?
|
tak ubilem rata ; O lotah dopisac: 2 gp
|
Wesolych swiat ^^
|
Cytuj:
|
Cytuj:
gratz0r Cytuj:
tak boski tak fascynujacy tak zajebisty <3 |
Cytuj:
Marry Xmas all |
kiedy wy zrozumiecie ze taifunex to nie devilry?
|
Cytuj:
|
Cytuj:
Pozdr0 dla Kumatych. |
wracaj do podstawowki dzieciaku ze swoim "pozdro dla kumatych"
|
Cytuj:
|
Cytuj:
w Sumie nie każdy może być kumaty dlatego robie ten podpis pomyś jeśli potrafisz :o a teraz possijce mi Pozdr0 dla kumatych B) |
Cytuj:
Może dobrze, przypuszczam żeby nie expic, poniewaz jest Random PK,.? |
Nie to nie bylo random pk. Laen poprostu mial zwyczaj zaczepiania ludzi noob charem(okolo 50 lvlu) a nastepnie sciaganiu characzy swoja glowna postacia. padl bo probowal tej sztuczki na niewlasciwej osobie(gratulowal pastuchowi fraga). Jednego siurka mniej;p
|
Cytuj:
|
Cytuj:
Teeeee kumaty... zmien sobie lvl w podpisie^.- |
kolejne fragi na furorze :] co chwila sie dowiaduje ze ktos pada... oczywiscie nikt z Vision :P
|
Dobra...wy tu gadugadu a na serwerze się znowu leją.
MAGRAMI Dec 26 2006, 12:49:38 CET Killed at Level 150 by Zwidek and by Tarrin Kerrax YUBOV Dec 26 2006, 12:32:53 CET Killed at Level 156 by Zwidek and by Katrila KOLEK EL'BAQ Dec 26 2006, 13:19:17 CET Killed at Level 127 by Zwidek and by Thellionn PATRIARH'GRU Dec 26 2006, 13:32:42 CET Killed at Level 107 by Katrila and by Barles Karste Ja wiem o tych fragach ;) Niewiem czy ktoś jeszcze padł ;) 4:0 dla Vision? ;o |
Cytuj:
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 04:20. |