![]() |
Osobiscie wiem ze nigdy nie bede rzadzil Obsidia bo ani tego nie chce ani by mi to nie pasowalo !! Boze ile spamu na prv :/ nie nigdy :P ale duza czesc ludzi kicknietych by wrocila na server :) mowie oczywiscie o h lvlach i tych troszke nizszych :P trudno jest dogodzic kazdemu !! jeden lubi tego jeden lubi tego !! nie kazdy nas musi kochac :) ale zobaczymy wpierw dajcie nam szanse a potem bedziecie nas oceniac !! bo naarzie niektorzy z Forumowiczow wieszaja na nas koty :P a nie mielismy sie naprawde okazji wykazac :) jak wygramy sie sie niesprawdzimy wtedy moze faktycznie czas bedzie przejsc na tibijska emeryture :)
Pozdrawiam Wuja kiroy Hail Celuś :*:*:*:cup: |
wujo, z tymi snickersami to nadal aktualne ?:D a ile dajesz za solo fraga :D ?
bedzie dobrze |
@Ptak~
Śmiej sie śmiej, zobaczymy jak sie będziesz śmiał, gdy NG po Ciebie wpadnie. Już nie będziesz taki szczęśliwy i będziesz żałował, że nie pomogłeś ET. Ale wtedy już, będzie za późno. |
Cytuj:
A co ma płakać? Póki nie ma exp locka niech expi... Po co ma sie martwić na zapas, bedzie blisko lvl'u mannowa dopiero wtedy mogą wpaść tak sądze... Jak narazie wiedzą, że jeżeli Ng na niego ruszy to przylaczy sie do ET a to już duże wsparcie dla ET. |
Cytuj:
Haha widze Hellsir, żee ty pesymistą jestes :D . Człowieku Carpe Diem... :D |
Cytuj:
Niestety jestem : /. Ale ja lubie być uprzedzony na zapas : >. |
Cytuj:
|
@up
i dlatego jesz karpie xD! |
Ja uważam że Suv nie padnie na razie, dopóki nie skończy się ta wojna, nawet gdyby lekko przeexpił Mannowa. To by było zbyt duże ryzyko dla NG. A jeśli NG wygra wojne to Mannow zrobi już swoje że Suv'a cofnąć w dół lekko.
Ale to tylko moja sugestia. Mam nadzieję że się mylę. A Suvowi życzę jak najszybszego przeexpienia Mannowa. |
mnie bardzo ciekawi co zrobi mannow jak suv wbije ten 130+ lvl ,jesli zabije ,bedzie mial poteznego sorca w przeciwnej gildii ,jesli nie zabije ,na serverze bedzie lepszy sorc od niego ;p
pewnie ma dylemat ,zabic czy nie zabic ;) |
A dlaczego wszyscy zakladacie ze Mannow zabije Suva? Moze to Suv zabije Mannowa ;)
|
Jacksonix, spojrz w niedaleka przyszlosc. Oczywiscie Mannow nie musi go zabic jednak watpie zeby dal mu duzo expic zwlaszcza ze Suv czeka za nowym netem. Mannow to Mannow, juz wiele osob zakonczylo swoje PG na Obsidii przez niego. Mam nadzieje ze Suv bedzie pierwszym ktory nie dostanie.
A co do zabicia Mannowa przez Suva, Suv zabije jedynie go wtedy gdy pierwszy zostanie 'owned' przez Mannowa. Pierwszy nie zaatakuje, no chyba ze szykuje cos specjalnego. |
Ale jak beda na porownywalnych lvlach to Suv nie musi stac bez czynnie tylko walczyc kiedy Mannos zaatakuje. Tylko ze Mannow napewno nie przyjdzie sam.
Ale nie ma co sie nad tym zastanawiac, czas pokaze. P.S ja tez czekam za nowym netem i co z tego ;P |
Cytuj:
Btw. To jasne że Mannow nie da rady Suv'owi :) |
ja slyszalem o 2 opcjach:
-w poniedzialek zabija mnie w demonie -zabija mnie na 120 ;) |
You recognize Shadow Vain. She was killed by Kiroy Wind.
Azared tez. Jan 07 2007, 22:16:11 CET Killed at Level 149 by Benek Plaxx and by Yunichi |
Cytuj:
|
padl voltomix od nas rowniez :( R.I.P :(
|
I Casspari.
Ale z tego co wiem to bylo goraco. |
Voltomix
Jan 07 2007, 22:17:19 CET Killed at Level 76 by Mannow and by Vany Hod Casspari Jan 07 2007, 22:36:00 CET Killed at Level 90 by Mannow and by Vany Hod Ale i tak jest dobrze. 2 raz padł Azared. Kiroy jak skonczycie walczyc napisz przebieg walki:q |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 09:28. |