![]() |
Agnieszka21 won mi z tego forum, o ile dobrze mi wiadomo grasz na Thori, więc co tu robisz? Wiecie może to żałosne co o mnie piszą na tibia.com, tak chce dołączyć do Relictus, tak pytałem się Demiego, tak jestem idiotą... I co to w ogóle kogo interesi, ale jeśli będzie open battle, zapamiętajcie nick Tyb i jeśli będe online napiszcie do mnie jak morzecie, bo po prostu na tym servie nie da się grać pełno ass lickerów takich jak Deviladon- bije Cię a ty nic nie możesz zrobić, po prostu Relictus musi wygrać, tyle z mojej strony
|
22:21 You advanced in distance fighting.[70]
Jeszcze parę skilli i trzeba zacząć expić ;) |
Ej mam pytanie co musze muwic na edron do tego kolesia zeby miec ten outfit z mf na pasnie??:> plx fast!!
|
22:47 Trio Da Jah [102]: Demiphant on Galana has been excluded.
tyle... P.S. pewnie hi addon badz hi lottery nie wiem nie probowalem:> |
Cytuj:
a jesli to cos zmieni to zrobie change w profilu |
Hmm Pawlon Jako ze ja jestem Kumplem Aylithi to mam rozumiec jetsem hunted after war? : > a ze ja mam kumpli to oni beda hunted etc?
huhu juz niedajecie rady a jescze malo wam wrogów? |
Byłem z tobą kiedyś w gildi, powiem Ci nic się nie zmieniłaś dalej jesteś zadziorna
|
Cytuj:
ehh poznales mnie z tej lepszej strony :) |
Cytuj:
Pozdro i poćwicz - - Doggie |
Cytuj:
|
23:26 You advanced in shielding.
jak na nie dawanie rady to niezle nie dajemy- 9 godzin semi afk training:> |
Cytuj:
|
Cytuj:
to po co pokazujesz cycki stojac przy monitorze gdzie jest otwarta tibia? zeby sie przypodobac komus? lol panowie proponuje wstawianie zdjec w bokserkach z wypietymi klatami na wasze galerie haha ;D pozdro |
Cytuj:
@rumcio to juz nie moja sprawa (wojna itp.) ale czy ty przypadkiem nie wiedziales wczesniej o planowanej akcji Aearnitas? widzialem filmik jak pada Lovize i po jej dedzie gdy Aearnitas opuszczalo D lair ty stales na mostku i go blokowales (podziwiales ladne widoki?!) |
Cytuj:
*przy monitorze hmm bo ktos kiedys mnie poprosil zebym mu udowodnila ze to ja gram w tibie a nie ze ktos sie podszywa.. * "cycki" takim slangiem to do swoich kolezanek nie do mnie.. a jesli zyjesz w erze noszenia golfow w 35 *C to juz nie moja wina . *.poogladaj sobie "kubusia puchatka" albo cos takiego moze Cie nie zgorszy * eh uwierz nie chciala bym ogladac Twojej klaty |
Cytuj:
Bylbym zadowolony gdyby w Polsce bylo "35 *C" i zeby wszystkie panie chodzily "bez golfów" Zdjecia masz do asslickingu i tyle :] |
@Agnieszka21
Mówisz, że wyrywam jeden wyraz z kontekstu, ehm tylko, że z tego co napisałaś to właśnie wynika, że uważasz się za taka osobę. A co do cycków ok. piersi? : E bosh. żal.pl : / idźcie umówcie się w realu z liścia po twarzy i z głowy - - bida z nędzą robi się z tego forum : / Doggie |
>.<
czy jest sens prowadzenia tej rozmowy dalej? wiadomo ze podczas kazdej wojny h-lvli gina ludzie ktorzy nie sa bezporednio w nia zamieszani, a to ze Ater~ bilo kumpla relictus nie swiadczy ze Relictus musi postepowac tak samo (wiem, wiem zniszczyc zaplecze wroga:p ) ale czy kazda osoba ktora jest przyjacielem wroga odrazu zanczy ze mu pomaga <niesadze> wiec kazda ze stron powinna pokazac ze ma troche honoru i szacunku do siebie i niehuntowac ludzi ktorzy tak naprawde niemaja/ nmiechca miec nic wspolnego z ta wojna. |
HWL ubijało moje drugie postacie na war i nie było co skamlać,Maciek nadal ma dostęp do BOltana.
|
@rumcio
to juz nie moja sprawa (wojna itp.) ale czy ty przypadkiem nie wiedziales wczesniej o planowanej akcji Aearnitas? widzialem filmik jak pada Lovize i po jej dedzie gdy Aearnitas opuszczalo D lair ty stales na mostku i go blokowales (podziwiales ladne widoki?!)[/quote] a moze i widzialem... Wez juz niesciemniaj ze go blokowalem bo on nawet na mostek nie wszedl.. A co do widoków nie są złe...:) |
| Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 16:06. |