![]() |
@paior
No No No... Jakoś tak może być x] Elo Elo. |
patteh nigdy nie dzieli konta jezeli jestes taki pojebany ze piszesz takie glupoty to stary normalnie owned i jeszcze z skibo lol hahaha
|
Cytuj:
Abo uznał za dziwne ze Garlerdon i moothonost zaczeli szybko zblizac sie do expiącego na demoni juffsa (raczej niechcieli pohuncic razem albo wpisac sie na list who is next?), i dlatego zwołał cale NF pod wyjscie z Demonii. Na samej demonii Mooth padl od zlurowanych warlockow aaa garlerdona bili na górze juffs z Abo (dostal sd + ue i sskonczyl na deep red hp) wlazl na utamie w TP ale po drugiej stronie czekal juz tam ustawiony przez No fear TRAP... i garl stracil calą mane i hp w jakies 2 tury :) |
I Forever believe , ze bedziesz mial oddzielne lozko z ojcem.
Nie jestes smieszny wogole. Ale dobrze ze sie starasz , ktos pyta powaznie powaznie odpowiadaj tyle. Zjedz mnie prosze. |
To pozostało mi się tylko dowiedzieć z ciekawości co teraz Moot ma zamiar robić skoro Garl~ powiedział że będzie pkował.
I czemu chcieli ubić Juffsa? |
Nikt nie powiedział ze chcieli go ubic... Poprostu szli na demone
|
Przed chwila mooth napisal że nieidzie na nowy server w wakacje.
Poniewazzz bedzie pkowal na kyrze ;0 |
Cytuj:
|
Aha.Już mam odpowiedzi na wszystkie pytania =]
Thx. |
@ Cariel Da'Rose
Jestes jasnowidzem że wiesz po co tam szli ? ;> Może właśnie chcieli pozwiedzać, zrobić quest etc. |
Cytuj:
|
Ile bedzie trwala ta wojna??
I kto ma lepsze pvp ? Moothonost & Garlerdon razem maja combo (zaloza ss): od 951 do 1903 - UE od 718 do 1006 - SD Mysle ze nie bedzie zadnej wojny tylko kótka piłka, beda sie zaczajac SD, SD i UE UE. I wiac przez 15 min. Nikt ich nie dogoni. Poprostu ja to widze pz... |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
wojna <10 znaków>
|
Osobisice nie lubie wojen. Wole blokowac demony :P
Mam znajomych w obgu guildiach to specialnie nie kibicuje. Nie rozumiem do konca posta o wojnie kto na kogo. Moze ktos wie?? |
lol xd
i znowu war omg;P
@up WiW Vs NF z tego co wiem |
Cytuj:
Ps.Moim zdaniem nie powinnismy sie wiklac w to, jak dlaczego, po co...etc.. Czy wojna bedzie czy nie to wiedza tylko ziomki z NF i WiW i nie mysle zeby dzielili sie z wami tymi informacjami. |
Cytuj:
przespales chyba ostatnią wojne (jakies 28 do 7 dla FG) Kiedy Fg bylo only jakies 9-12 osob a mo murdy- 39~ Fg od*******ismy codziennie sneak atacki sciągając po dwoch~ z MM i zawsze mielismy plan ucieczki bo wiadomo tamci mieli przewage Lv/liczby... Ale co im po tym ;p Jak Kazdy open battle przegrali ? Pierwszy pod wolf tower - 3:0 dla fg, potem ank-dara Jakies 7:4 dla FG i reszta fragow to sneak atacki. Uwazam Ze Mo murda/Wiw nadal niema zorganizowania :) i przegrają kolejną wojne.. |
Cytuj:
a ja uwazam inaczej wygralsicie tylko dzieki Morxowi i zenkowi bo wziol all chary do fg .... + xolorian ktorzy teraz sa przeciwko wam po pierwsze a po 2 juz teraz nie ebdzie wychodzenia na expa tak jak to bylo ... |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 11:07. |