Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Kyra (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=189)
-   -   Wydarzenia Z kyry (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=80952)

Skibo 11-02-2007 22:34

@paior
No No No... Jakoś tak może być x]

Elo Elo.

0lik 11-02-2007 22:36

patteh nigdy nie dzieli konta jezeli jestes taki pojebany ze piszesz takie glupoty to stary normalnie owned i jeszcze z skibo lol hahaha

Cariel Da'Rose 11-02-2007 22:37

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez RayCut (Post 1262223)
No i o to mi chodziło =] Thx.
Ok a czemu chcieli ubić Juffsa?Skąd Nf wiedziało że oni po neigo lecą?
I co z Moot skoro Garl~ ma tylko Pkować?Moot też?

Abo uznał za dziwne ze Garlerdon i moothonost zaczeli szybko zblizac sie do expiącego na demoni juffsa (raczej niechcieli pohuncic razem albo wpisac sie na list who is next?), i dlatego zwołał cale NF pod wyjscie z Demonii.
Na samej demonii Mooth padl od zlurowanych warlockow aaa garlerdona bili na górze juffs z Abo (dostal sd + ue i sskonczyl na deep red hp) wlazl na utamie w TP ale po drugiej stronie czekal juz tam ustawiony przez No fear TRAP... i garl stracil calą mane i hp w jakies 2 tury :)

Elvvons 11-02-2007 22:38

I Forever believe , ze bedziesz mial oddzielne lozko z ojcem.

Nie jestes smieszny wogole. Ale dobrze ze sie starasz , ktos pyta powaznie powaznie odpowiadaj tyle.

Zjedz mnie prosze.

RayCut 11-02-2007 22:43

To pozostało mi się tylko dowiedzieć z ciekawości co teraz Moot ma zamiar robić skoro Garl~ powiedział że będzie pkował.
I czemu chcieli ubić Juffsa?

Elvvons 11-02-2007 22:51

Nikt nie powiedział ze chcieli go ubic... Poprostu szli na demone

Cariel Da'Rose 11-02-2007 22:51

Przed chwila mooth napisal że nieidzie na nowy server w wakacje.
Poniewazzz bedzie pkowal na kyrze ;0

Cariel Da'Rose 11-02-2007 22:52

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Elvvons (Post 1262300)
Nikt nie powiedział ze chcieli go ubic... Poprostu szli na demone

tak szli sobie we dwoch 195 i 174ms na Demone ... Po to abyyy? Pohuncic w dwoch? Nope, Wpisac sie na list? Noppeee, Popatrzeć na Lawe? Nopeeeee, Ubic Juffsa za to ze w*****a ich i jest Swe? Yeppp

RayCut 11-02-2007 22:55

Aha.Już mam odpowiedzi na wszystkie pytania =]
Thx.

Rohad 11-02-2007 23:35

@ Cariel Da'Rose

Jestes jasnowidzem że wiesz po co tam szli ? ;> Może właśnie chcieli pozwiedzać, zrobić quest etc.

Dwik 12-02-2007 00:31

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Cariel Da'Rose (Post 1262267)
Abo uznał za dziwne ze Garlerdon i moothonost zaczeli szybko zblizac sie do expiącego na demoni juffsa (raczej niechcieli pohuncic razem albo wpisac sie na list who is next?), i dlatego zwołał cale NF pod wyjscie z Demonii.
Na samej demonii Mooth padl od zlurowanych warlockow aaa garlerdona bili na górze juffs z Abo (dostal sd + ue i sskonczyl na deep red hp) wlazl na utamie w TP ale po drugiej stronie czekal juz tam ustawiony przez No fear TRAP... i garl stracil calą mane i hp w jakies 2 tury :)

Co w takim razie robil tam Abo z Juffsem?? Razem dzielili spawn czy co. Bo to wyglada ze raczej oczekiwali na przyjscie mootha i amasa, a z tego co wynika z forum, wczesniej zalogowal sie valayn spir, ktory chcial zlapac na chlopakach z wiw pz locka. Calosc tej historii nie trzyma sie kupy, jak cala gildia wiw.

Princes 12-02-2007 03:02

Ile bedzie trwala ta wojna??
I kto ma lepsze pvp ?
Moothonost & Garlerdon razem maja combo (zaloza ss):
od 951 do 1903 - UE
od 718 do 1006 - SD

Mysle ze nie bedzie zadnej wojny tylko kótka piłka, beda sie zaczajac SD, SD i UE UE. I wiac przez 15 min. Nikt ich nie dogoni. Poprostu ja to widze pz...

paior 12-02-2007 08:23

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez 0lik (Post 1262265)
patteh nigdy nie dzieli konta jezeli jestes taki pojebany ze piszesz takie glupoty to stary normalnie owned i jeszcze z skibo lol hahaha

Kozak wiesz co to ironia ??

Crivo 12-02-2007 09:07

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Dwik (Post 1262505)
Co w takim razie robil tam Abo z Juffsem?? Razem dzielili spawn czy co. Bo to wyglada ze raczej oczekiwali na przyjscie mootha i amasa, a z tego co wynika z forum, wczesniej zalogowal sie valayn spir, ktory chcial zlapac na chlopakach z wiw pz locka. Calosc tej historii nie trzyma sie kupy, jak cala gildia wiw.

Gafi~ i Valayn z tego co wiem byli tam po prostu wylogowani na wszelki wypadek, od czasu kiedy "szwedzka część" NF zaczęła expić na warlokach. A czy Moothonost i Garlerdon chcieli ściąć Juffs , czy nie to chyba tylko Oni wiedzą.

0lik 12-02-2007 12:32

wojna <10 znaków>

Princes 12-02-2007 13:52

Osobisice nie lubie wojen. Wole blokowac demony :P

Mam znajomych w obgu guildiach to specialnie nie kibicuje.
Nie rozumiem do konca posta o wojnie kto na kogo.

Moze ktos wie??

Kileros fire'son 12-02-2007 14:02

lol xd

i znowu war omg;P

@up

WiW Vs NF z tego co wiem

Vatian 12-02-2007 14:43

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Princes (Post 1262998)
Osobisice nie lubie wojen. Wole blokowac demony :P

Mam znajomych w obgu guildiach to specialnie nie kibicuje.
Nie rozumiem do konca posta o wojnie kto na kogo.

Moze ktos wie??

Kurwa czlowieku, Ty chcesz byc fajny czy o chuj chodzi? Myslisz, ze jak napisales , ze masz znajomosci w obu gildiach to Ci kazdy uwiezy?;o szczegolnie po twoich tepych pytaniach oraz wypowiedziach. Own3d.

Ps.Moim zdaniem nie powinnismy sie wiklac w to, jak dlaczego, po co...etc..
Czy wojna bedzie czy nie to wiedza tylko ziomki z NF i WiW i nie mysle zeby dzielili sie z wami tymi informacjami.

Cariel Da'Rose 12-02-2007 14:47

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Princes (Post 1262609)
Ile bedzie trwala ta wojna??
I kto ma lepsze pvp ?
Moothonost & Garlerdon razem maja combo (zaloza ss):
od 951 do 1903 - UE
od 718 do 1006 - SD

Mysle ze nie bedzie zadnej wojny tylko kótka piłka, beda sie zaczajac SD, SD i UE UE. I wiac przez 15 min. Nikt ich nie dogoni. Poprostu ja to widze pz...

Haha pojęcia niemasz o Tym jak dziala FG/NF
przespales chyba ostatnią wojne (jakies 28 do 7 dla FG)
Kiedy Fg bylo only jakies 9-12 osob a mo murdy- 39~
Fg od*******ismy codziennie sneak atacki sciągając po dwoch~ z MM i zawsze mielismy plan ucieczki bo wiadomo tamci mieli przewage Lv/liczby...
Ale co im po tym ;p Jak Kazdy open battle przegrali ?
Pierwszy pod wolf tower - 3:0 dla fg, potem ank-dara Jakies 7:4 dla FG
i reszta fragow to sneak atacki.
Uwazam Ze Mo murda/Wiw nadal niema zorganizowania :)
i przegrają kolejną wojne..

paior 12-02-2007 15:50

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Cariel Da'Rose (Post 1263067)
Haha pojęcia niemasz o Tym jak dziala FG/NF
przespales chyba ostatnią wojne (jakies 28 do 7 dla FG)
Kiedy Fg bylo only jakies 9-12 osob a mo murdy- 39~
Fg od*******ismy codziennie sneak atacki sciągając po dwoch~ z MM i zawsze mielismy plan ucieczki bo wiadomo tamci mieli przewage Lv/liczby...
Ale co im po tym ;p Jak Kazdy open battle przegrali ?
Pierwszy pod wolf tower - 3:0 dla fg, potem ank-dara Jakies 7:4 dla FG
i reszta fragow to sneak atacki.
Uwazam Ze Mo murda/Wiw nadal niema zorganizowania :)
i przegrają kolejną wojne..

a ja uwazam inaczej wygralsicie tylko dzieki Morxowi i zenkowi bo wziol all chary do fg .... + xolorian ktorzy teraz sa przeciwko wam po pierwsze a po 2 juz teraz nie ebdzie wychodzenia na expa tak jak to bylo ...

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 11:07.