![]() |
Cytuj:
|
tak orby i essense kupione od tookigo. Jednak Tooki nie zamieniał ich w bolty wiec z mojej rozmowy z nim wynika ze to są 1 bolty ofc
tooki byl 1 ale juz nie jedynym dzisaij Piąty zlootował orb i essence ;-) po czym musialem go z PoI wyciagac bo utknął :P |
Przybyłem, zobaczyłem, zapłaciłem :D Jojo 30k do ab poszło ;) Liczę na invit'a ,do immortals tak jak mówiłeś :>
Kor~ Weź zrób ssa tego gówienka i wrzuć na forum, chciałbym to zobaczyć ;p |
wystarczy się przejść obok domku Dream Street 4 (polnocno zachodnia część venore)
na balkonie leżą wszystkie 3 itemy :) |
http://static.erig.net/wiki/a/a6/Infernal_Bolt.gif
Infernal bolce ;P Jakby ktoś nie widział, a można je zamieniać za orby, dziękuje za uwage xD ~Slide, thanks za 30k, mam nadzieje ze reszta 'kolegów' zapłaci pozostałe 60 :) /Jojo |
Cytuj:
@Korlin: Fajna choineczka w chacie :D Piąty też już się chwalił orbami :D |
Disiejszy hunt na tombie beznadziejny, 0 loota ale na pocieszenie
18:28 You advanced from Level 94 to Level 95. Signed, -Barek. |
Ja już też mam soul orba i demonic essence ;o
Se zlootowałem ^^ |
Cytuj:
|
Z wydarzen :
Na forum umieszczony zosta lnowy price list dlatego ze ceny zaczynaja byc bardzo niskie i hunty sie nie zwracaja trza to zmienic :> |
Czy ja wiem czy to lepszy pricelist, bardzo podobny do obecnego
/Jojo |
Wie ktos moze czy jest film z anni robionego przez Saori Mia, Thor Arteva, Uncle Jackob i Zanxon Elvenwing!?
|
Cytuj:
|
Juz bardziej mi sie oplaca zagrac bs'em w fast hand niz sprzedac go za 10k pfff
Za to juz wiadomo co brac z Annihilatora xD tak btw: kto w PoD sie zgodzil na tego price lista, tak jak stwierdzil to autor? ;p //eny |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Ok byloby fajnie:)
|
Wczoraj wieczorem Fast, Hellah, QB i ja zrobilismy anni tutaj macie film:
http://www.zshare.net/download/robieanni-rec.html |
Niceeeee SCA od Hellaha oczywiscie dla Adu:PP
Ale zgranie ladne WIELKIE GZZ dla calego TEAMU! |
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 12:24. |