![]() |
UTANI HUR "" LECE BO CHCE LECE BO PK GONI MNIE
PS. ODBANOWALI MNIE, POWROT!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:cup::cup::c up::cup::cup::evul::evul::evul: |
utani hur ""elo
|
utani hur ""a mysleli rze sie mnie pozbendom hehehehehehehehehehehhhhhhhhhhhhhhheeeeeeeeeeeeeee eee:evul::evul:
|
utamo wita ""firma, hemp gru. Pamientajcie ludzie jp na 101%:cup:
--- Drewno_ dodał 0 minut i 30 sekund później --- a jeszcze jedno utamo hur ""jebac strarz porzarnom tylko bug morze mi gasic dom8o8o8o8o8oX(:evul::evul: |
O matko ludzie, przestańcie to powtarzać, to już nie jest śmieszne jak pierdyliardowy raz widzi się ten sam opis :!:
|
Cytuj:
Ukryty tekst:
|
exeta res ""come to me, baby, i have a special weapon for you :evul::evul:
|
Up
stare. ja mam nowy utani gran hur ""lece bo chce bo pk goni mnie . |
exevo vis hur ""rzygi w tfasz ;[
|
Exani Tera ""Lece bo chce, lece bo PK goni mnie!
|
ten temat zaczyna byc monotematyczny, przestancie!
@zeby nie bylo offtopu utani hur ""lece bo chce lece bo pk goni mnie |
chyba sie powtarzacie
?? moje : utani hur "" lece bo chce,czy nie, myszka miki pk goni mnie!!!!!!!:evul: |
exevo gran mas vis" rutkowski patrol na ziemie kurwa!!!
|
Exura Vita ""lece bo chce lece bo pk goni mnie
|
utani hur "Lece bo chce, lece bo pk goni mnie
|
Ojeju ale wy nuby jesteście z tymi lece bo chce~~ X(X(
Utani gran hur ""Nie chce ale lece bo pk goni mnie |
@up
ty nobie lol.. reported. utani hur "chce i lece bo pk goni mnie |
utani hur ""lece bo chce lece bo pk goni mnie czy ma ue czy ma sd lece po poty koncza sie
|
Ja znam fajny, nie wiem, czy juz byl
utani hur "Lece bo chce, lece bo pk goni mnie... O i jeszcze jeden exani hur "up""skacze bo chce, skacze bo pk goni mnie... |
bez kitu kurwa ! powtarzacie non stoper to samo ! przeciez to jest zalosne na maxa !
bez oftopa ... Kika Pall [205]: utani hur "" Vourite [101] : Jeszcze raz cie low levelu zobacze jak tak za*******asz to 500 k mandatu od ciebie sciagne . |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 20:26. |