![]() |
@up
Mhm..Kto ci pozwolił zabierać tego outa od Sage ? On to robił -.-. @down Tja wiem :P Btw. Sasori fan,eh ? :P |
Właśnie?...btw. wiecie że brat sage to sarix? xD
@edit: Yeah eh xD |
|
Tajemnice Kopalni
Cześć otwieram rekrutację do mojego 2 fake pt. "Tajemnice Kopalni" Do fake będą mi potrzebni:
-przyjaciel głównego bohatera-Lordi -król ludzi, -2 strażników, -dowódcę ataku krasnoludów z odległych krain. Dla wszystkich mam outfity więc podawać tylko nicki. @Down Mi chodzi oto, że strażnicy będą pilnować krasnali, którzy są w niewoli! |
Jestem strażnikiem krasnali!
Nick:likop Ludzie zgwałcili mu matkę i zabili jego ojca a na dodatek ukradli mu złoto więc z islnym pragnieniem zemsty wyrusza na podbój świata ^^. Lubi piwo śpiew i kobiety (krasnolódów). No to będe strażnikiem krolóla krasnoludów |
zgłaszam sie na przyjaciela głównego bohatera
nick Lordi |
A niech bedzie! Zglaszam sie na straznika.
Nick: Exoris |
Tajemnice Kopalni
Zgłaszam sie jako dowódca krasnoludów z odległych krain.
Nick: Zakor |
Zgłaszam sięna króla ludzi!
Nick : Freezen :king::crusader::kon: |
@Brebiou
masz natychmiast wycofać outfit. |
ja chce do jakiegos fejka,mogeee
prozse..!! |
Brebiou to outfit Sarixa i tylko ja mogę go używać-.-
|
Nah! Koles jest dobry! Przywlaszcza sobie kogos outy. Najpierw moj ktory zostal zrobiony przez Joe'a dla mnie a teraz ten Sarix'a!
Brebiou jedna rada. Wyjdz i NIGDY nie wracaj -.-" |
|
>.<........
W temacie outfity na zamówienie ktoś na którejś stronie podał parenaście outfitów z 2 waszymi outfitami. przepraszam, już ich nie będę używał ale z kąd miałem wiedzieć? |
JA moge dojść do każdego Fake'i
Nick: Bacio Outfit: Obojętnie :D |
Ja tesh moge! Nick: Emo Outfit: Byle jaki byle jakis emowaty!
A tak na serio @up omg...reported |
Oficjalna Rekrutacja
Otwieram !Oficjalną! rekrutację do mojego fake pt. Wybraniec smoka. Potrzebuję:Główny bohater: JA :D Best friend wojownik:Aegnor <out:jest> Best friend mag:Masha <out:sie-zrobi> Największy wróg:Orochimaru <out:jest> Prawa ręka Orochimaru'a: Saher <out:jest> Trzeci pomocnik: Vrael <out:jest> Król:<nie-ma> Mędrzec&trener:Szael <out:jest> Nadzorca smoczych wyścigów:<nie-ma> Sędzia:<nie-ma> Wybraniec ognia: Alerion <out:sie-zrobi> Wybraniec wody: Rayza <out:narazie-nie-ma> Wybraniec elektryczności: Mihi <out:sie-zrobi> Wybraniec ziemi: Exoris <out:jest> Teraz Ci, którzy nie wiadomo czy zostaną umieszczenie w fake: Król miasta 1:<nie-ma> Króla miasta 2:<nie-ma> Króla miasta 3:<nie-ma> PS: Nie wiem kiedy fake ujrzy światło dzienne bo narazie mam tylko 1 obrazek :D. Ale gwarantuje, że w końcu się pojawi. @Edit: Powolutku idzie! Mam 4 obrazki :] @Edit2: No! Prolog zakończony ;) PS. Wiem, że już nie ma ciekawych pozycji, ale zgłaszajcie się! Pozdrawiam Buszman |
@Buszman:
Ja na największego wroga. |
@Buszman
Best friend wojownik - Aegnor Out- zaraz Co jeszcze potrzebujesz? Czy ten fake bedzie na podstawie tej kreskowki? jakie bronie maja byc? i czy smok potrzebny? |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 09:28. |