![]() |
up ~
no ja widze po tym jak sie do niego wyrażacie na tym forum no sorki ze zle słowo dałem nikt no bo np his~ i sporadycznie Polacy go lubia |
Cytuj:
|
oglądał ktoś ten filmik "niby wygrana beach(bitch's)"??
link:http://www.youtube.com/watch?v=4fihLpyvX2I 3/4 to trapy a na open battle to dupy a nie gracze -.- i jeszcze na dodatek pod koniec filmiku taki tekst "We will own Arcania". brr az niedobrze mi sie robi X( Ps. Chociarz juz nie gram na arcanii , to szanuje all pl i jestem only za DPFT choć straszne PA byli kiedyś :p |
up. ten filmik to żal.pl te Esp teksty... Omfg:D :D
|
Dla mnie arowix zawsze pierdolił kupą. Teraz zgrywa kozaczka jak jego grupka dostaje po piździe.Szkoda ze nie wbilem tam 100 ;<.
P.s: Arm przeoram ci rów kadrylem |
arowix zawsze byl hop do przodu ale za to go lubie wlasnie xD gosciu wie jak uzyc spiwora /; ;*
|
Cytuj:
edit/ Te teksty Iragona są naprawdę ciekawe xd |
Cytuj:
|
omg, ale openbattle na ankh nie pokazali xD
|
Cytuj:
|
[quote=Nacpany_Wlodek;1270471]Propaganda to nieodłączna część wojny -- nawet w tibijskim świecie pikseli
Rethond propaganda XD Ty typie :D twoje teksty sa tanie -.- |
Cytuj:
|
muahah film zal... szkoda ze nie pokazali co sie stalo po tym jak tiuso ljubo i lolo padli^^
ogolnie film mi sie nie podoba i nie dlatego ze zrobili go beache ale ogolnie uwazam ze slaby:)jedyny fajny element filmu to muzyka:D |
Podzielam zdanie pana wyżej, film żal :D, pokazali tylko korzystne sytuacje dla biczów, gdybym nie był na bieżąco, po obejrzeniu tego filmiku śmiałbym stwierdzić, że bicze wygrywają tą wojnę :P pozdrawiam :) oby tak dalej żółwie
|
dajcie mi all filmiki dpft i beach to skrece z tego jakis film :) btw. jak mozecie to dajcie to na www.speedyshare.com
|
Szukaj na www.youtube.com albo www.patrz.pl tam znajdziesz, wystarczy trochę poszukać, ciał 8)
|
|
Cytuj:
Jemu chodziło o filmy w .rec więc tych raczej nie znajdzie na Youtube lub patrz.pl |
szkoda ze nic a nic nie widac na tym filmie ale co poradzic samo za siebie mowi to kto ten film zrobil iragon deon.... ale muzyka dobra :)
|
[quote=Czubek^^;1271135]
Cytuj:
btw. dobry avatar - wybrałeś białą ścieżkę życia 8) |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 20:39. |