![]() |
Omg!!
NIE MA LAGÓW:p Godzina 10:00 i przeszedłem całą drogę z Ab' do Venore bez choćby jednego freeza czy też laga. W końcu Cipy zrobili coś tak jak napisali :) Trzeba to sprawdzić jeszcze po południu bo rano zawsze mało osób |
Mam nadzieje, że w końcu będzie można poexpić :)
@Trai'ler Każdy jest na swój sposób trochę jębni..ty :P Meeting gdzieś na neutralnym boisku i tak żeby każdy miał mniej/więcej blisko ;) |
u mnie sie nic nie zmienilo dalej laagggiiii
irytujace to pomalu sie robi |
A jednak masz racje Sali....
Odwołuję to, że nie ma lagów - godzina 16:00 i freezy co 2 sekundy przy pingu 23..... |
Cytuj:
ale jednak można wyrożnić jednych od drugich :) , widać np. różnice między sposobem konwersacji , poziomek który się przedstawia swoim zachowaniem , dojrzałością psychiczną , inteligencją :) Pozatym co do lagów , to nie miałem jeszcze takich jakie mam teraz 8o |
Cytuj:
|
Cytuj:
pozdro pxenix 4u ale twoj brat jest spoko :) |
Cytuj:
Po 1 naucz sie pisać Po 2 wiesz co mówią o ludziach z długimi językami, prawda ? Po 3 zajebałem twojego knighta za ujebywanie mojego zerka. Nothing more, nothing less |
@Rasta co do spotkań : fakt trzeba gdzieś się umówić żeby wszyscy mieli podobną drogę ;] po 2 kto by chciał w takim spotkaniu uczestniczyć no i później wiadomo się zgadać gdzie co jak i kiedy :D.
btw. Rasta gdzie ty mieszkasz? ps. Mas jeszcze do ciebie musze wpaść kiedyś xD signed: Usar |
Cytuj:
a tak w ogóle to !gimme3yearsup i nadaje się do picia... ale sam bo mnie nikt nie zaprosi, btw. trailerku co to ma być? na komandosa mielismy isc razem... x] |
Cytuj:
Łuków to taka mieścina koło 30tys mieszkańców ;] Ale miejsc gdzie można zrobić jakąś bibkę to za bardzo nie ma ;/ Każdy mile widziany... to co niezałatwione w Tibii , można rozwiązać w rl w bardzo dyplomatyczny sposób % :evul: |
@Rasta Agree!! xD
Hmm ja z Chorzowa jestem to nie wiem gdzie byśmy się spotkać musieli xD signed: Usar |
ja z bydgoszczy xD wszyscy na przeciwnych końcach polski xD trzeba wybrać jakieś miejsce mniej więcej po środku xd
@kiełek wiem wiem , trzeba iść na misje mój ty Komandosie :evul: Pozatym macie lagi ? bo mi jakoś się 'zmniejszyły' ? |
Ja dalej zlagowany, ale jakoś udało mi się level odbić...
|
@Rasta~
Ja mam rodzinke 4 km od Siedlec ,co roku tam jestem,nawet i przejezdzam przez twoje zadupie jak jade do 2giej Babci xD ,wiec ja sie pisze jak cos -.^ |
Cytuj:
Imka w bagażnik i jedziesz! |
Srodek miedzy Chorzowem, Siedlcami i Bydgoszcza jest mniej wiecej chyba w Lodzi (?)
@rendevar istnieje opcja edytowania postu... |
O wy żule....ja nie lepszy...
Cytuj:
Ale jesli chodzi o melanz to z hencia tyko gdzie i kiedy8o |
Cytuj:
Jam nie żul :D Pije na specjalne okazje :D |
Arthas jak bedziesz odwiedzal Massiora to w jakis weekend to i ja sie wkrece :P
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 18:22. |