![]() |
Maciej ogarnij please, po pierwsze Keri nic nie mówiąc pobiegł sobie za jakimś noobkiem z karaoke. Zabił go i kiedy wy nagle zrobiliście mass loga to sobie wklei info o deadzie jego. Nie powiedział nawet gdzie jest i kiedy już wy byliście na dd quest to wtedy nagle mówi że go mają i jest na dd.
Czyli tutaj zadziałała po prostu nierozwaga i brak szybkiej reakcji, a nie żadna lojalność. |
Raczej glupota Keriego Xdd
Zreszta oni sie z nim meczyli z 2-3 minuty to raz i po drugie widzialem jak exivowaliscie keriego i victerona na statku z 5 min przed dedem wiec wiesz ;) Bujac to im ale nie nam . |
Sorry, to Wy się dzisiaj masslogali 3 razy i udalo Wam się kogoś zabić tylko raz ;)
|
Cytuj:
Hmm nam się nic nie udaje? Patrz na OB, ostatnie sneaki czy expienie. |
A tak w ogóle, Shejq...
Cytuj:
|
Moze mogl zmienic zdanie ?... glupio sie czepiasz
|
Cytuj:
co do Lavia... nie próbuj sie usprawiedliwiać, baliście sie wyjsc - a z tego wynika że każdy dba o własną skóre i woli kibicować z pz :D i jeszcze coś, nie mylić mnie z osobą która miała taki sam nick jaki ja mam na forum tibia.pl (akurat kumpel z oski mojej) |
Cytuj:
Co do Keri... jak to kiedyś, ktoś powiedział... jeśli ktoś jest debilem i ma debilne pomysły to niech ponosi konsekwencje ;) |
@up
u nas nawet wichury czy banana nie zostawimy B)B):] |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
Metafora? hahaha Powiesz mi gdzie Ty tu jakąś metaforę (przenośnie) widzisz? |
Cytuj:
,,u nas nawet wichury czy banana nie zostawimy " to jest w przenośni, tłumacząc na język potoczny nikogo nie opuszczają... |
Wybacz, ale on użył tych nicków jako przykłady idiotów w NPNP.
|
nie :p właśnie OWRZ miał racje ;] chociaz jakbyście banana albo wichury śmiech to wiecie xD
|
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
|
Shejq jest niefajny to raz.
Skonczcie z ta historia bo kazdy z nas tez ma wikipedie na google to dwa. Po trzecie wielu z was juz udowodnilo swoja odwage na OB ^^ Kumple walcza ,a polowa ucieka bo kilku innych padlo.Wiem bo padlem raz na poczatku ob i patrzalem noobem co sie dzieje. Wielu z was nawet na OB sie boja pz zrobic ,a i wiele osob uciekalo nie raz w pizdu nawet w czasie jak trwala walka. Nie mowie ,ze my nigdy nie uciekalismy na OB ^^ Ale zadko sie zdarzalo zeby ktos uciekl w srodku walki bo bal sie o swoj lvl. Wrecz przeciwnie wiele osob po dedzie wracala i walczyla dalej. U was na taki "gest" zdecydowala sie chyba tylko raz jedna osoba (Eter) . I to my walczymy przeciwko 2 x wiekszej grupie ludzi z 2 x wiekszymi lvlami i dla mnie zawsze ekipa NPNP nawet te 70-80 lvle beda wiecej warte niz 90% waszego RC . Bo mimo ,ze niektorzy sa debilami i wszystkich denerwuja to maja jaja bo potrafili sie przeciwstawic silniejszemu wrogowi. |
10 znaków ;]
|
post up
Ciekawy post i zgadzam sie z Tobą w 100% 8o |
Vorgad XC
A oto rozrywka RC w czasie gdy inni siedzą w szkole
http://img387.imageshack.us/img387/8...rgaddl8.th.jpg |
Mozna ujac ze kto mieczem wojuje od miecza ginie... Ale to jak ogolnie mi sie mysl nasunela...
Przykro mi Vorgad co jak co ale sie znalismy :( |
Cytuj:
|
HAHAHAHAH :D
Ale to jest nowy owner dziewczyny xD;) |
Omg....
Hackineli go?? |
A fakt ze byl free zapomnialam :(
Btw Kudini msg me in game bo ja nie zapomne!!!!!!!!!!!!!!!! ;) |
haha, alcatres jebany tluk nie wiedzial ze pz na dole ma hahaah
|
hhehe wsumie smieszek
|
@2up
No raczej. Wejscie do tp na bb island + uciekanie na lodke = Apr 14 2008, 14:27:01 CEST Killed at Level 107 by Tenshinkhan and by Nobi Chra |
Hahaha, graty :P
Nagroda Darwina mu sie nalezy ;] |
15:10 Imperek [139]: ja tu tylko rzadze :)
chcesz sie przekonac kto tu rządzi ? |
No Ty go Czokuś nie możesz o tym przekonać ;)
|
2xup
Po co wklejasz to na forum palancie? Imperek to dobry koles i powiedzial to w zartach wiec wez sie ogarnij dzieciaku w rl Ci na matke zapewne jada to nawet nie odpowiesz a tu wielki boss, jestes swietny tylko moglbys czasem glowa ruszyc bylo by wtedy lepiej, dla nas wszystkich. |
Dobra Skończ Pisać Wielkimi Literami Jak Dziecko Z Niedorozwiniętym Mózgiem, Ok Plx?
|
Cytuj:
|
Ruzam
Apr 14 2008, 17:56:49 CEST Killed at Level 129 by Eter Rael and by Vince Van Helden Wierzcie mi to nie był dobry pomysł. Ruzam był całkowicie neutralny. Wiem o tym bo znam go od 15 lvla... Next wroga macie. gz 18:21 Victorin'ox Elth [49]: lool 18:21 Victorin'ox Elth [49]: za co cie zajebali ? 18:22 Ruzam [128]: przez pomylke wlasnie sie dowiedzialem 18:22 Victorin'ox Elth [49]: hahahaha 18:22 Victorin'ox Elth [49]: tak napewno kurwa 18:22 Ruzam [128]: mysleli ze ja to victeron.......... 18:22 Victorin'ox Elth [49]: loool 18:22 Ruzam [128]: 18:17 Lavio Cold [130]: Na vent poszlo tylko haslo, ze Vic jestes... :| 18:22 Victorin'ox Elth [49]: loool 18:23 Ruzam [128]: ale maja mi podobno oddac kase 18:23 Victorin'ox Elth [49]: co za zal lepszego powodu nie mogliście wymyśleć? |
A Victeronowi gratulujemy next chara ktorym ponoc jest ruzam...
|
radom pk guild
|
No durny krwa błąd, sry Ruzam i Vievior.
|
Cytuj:
|
Cytuj:
Btw ja wiem kto puscil ta plote i po co. Co chwile jak Npnp cos odjebie to rc znow musi. Dlatego jestem neutral. Amen. |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 08:42. |