![]() |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
alkochol jazda jazda jazda!!!
|
Cytuj:
|
Yanne ,ty sie jak widac nie chwalisz ze chlejesz alkochol, za to alkoholu pewnie na oczy nie widziales 8o
edit: pozatym on sie nie chwali tylko mowi jak bylo zebyscie sie za bardzo nie podsycili jaki to on nieogar... |
Cytuj:
|
Cytuj:
>PWNED< OWNED ROTFLCOPTERED OMGED LOLED JAJAJAJAJAJA espanol? :mag: |
@ Wiszu
Zostaw ich w spokoju ! :D Chłopaki sie obraza i się zamkną w swoim hellgate na wieki :P |
Cytuj:
zgassssssssss....gowno wiesz a sie wypowiadasz, pionek jestes i tyle ;) Co ty wogole mowisz o jakims zdawaniu z polskiego jak piszesz alkohol przez CH ty bucu lol. |
@ UP
Odnoszę wrażenie, że Ty każdego swojego "przemyślanego" posta wklejasz do worda, on podkreśla Ci na czerwono, poprawiasz i dopiero potem błyszczysz na forum jako osoba, która złą pisownią się nie splamiła ;) |
huauhshahhashahshas leejjjjjeeeee hhahahah..! Up @ Owned XD
Sorry nie chcialem! Wybaczcie |
@ 2up
Tak? To wszystkie słowa bez polskich znaków by miał podkreślane, "wogole" by było podkreślone, bo pisze się "w ogóle", a poza tym nawet tutaj w edytorze postów jest funkcja podkreślania błędnych wyrazów, nie musi nawet nigdzie nic wklejać, więc sory ale sfailowałeś ;) Ponadto kto jak kto, ale Polacy chyba powinni wiedzieć jak się pisze "alkohol", co? 8o @ offtop Kto expi na demonie? xd |
385383754 xDDDDDDDDDDDDDD wiecie co dopisać nie zapominając o .html Xdddddd
|
yyy , jakim programikiem to odtworzyc ??:p bo pierwszy raz widze .vrf :p
|
nagranie z venta, trzeba mieć venta 3,0,1 kliknac prawym na to białe pole > user > record / playback i tam open wybrać plik i słuchać
|
Cytuj:
|
Cytuj:
HAAHAHA sorry kolego zloty ale jak moja pisownia jest dla ciebie doskonala i poprawiana w wordzie to proponuje zapisac sie na korepetycje z jezyka polskiego albo zalatwic jakies zaswiadczenie o dysgrafii od specjalisty. Haha co gosciu teraz dales....:cup::cup: btw. nie kazdy tak przezywa tibia.pl jak ty :( |
Cytuj:
///FLAMEE xD ale plis jak chcecie nas obrazac albo pogadac o otsie to na tibia com okej? lubie byc publicznie ponizany okej? |
Wszyscy wiemy ze Tenshin nie oddawał pass na openy , i grał sam , a wy gadacie głupoty i inne bzdury bo zostaliście kicked z serva i teraz musicie na forum powalczyć ;/
|
Cytuj:
@ Harry~ Ziomuś, nie wiem czy wiesz, ale poprawne pisanie (nie tylko postów, wypracowań, czy felietonów) nie opiera się tylko na ortografii. Niezwykle istotnym elementem języka pisanego jest styl, który u was kuleje. Nie wiem ile macie lat i szczerze mówiąc - je**e mnie to, ale warto jest wiedzieć, iż poprawiać winni tylko ci, którzy sami są bez winy. :) /care |
Cytuj:
@up i po jaką pałe ja zaczynałem temat o ortografii musiał mu sie profesor włączyć :x |
Cytuj:
Po raz kolejny muszę poprawiać ludzi z FLOW AB nie zostało kicknięte żeby tak było to wielu z was nie latało by obecnie po blessy. Nie chcę by FLOW myślało, że staram się jeszcze bardziej skłócić obie strony bądź, że ja zaczynam walczyć na Forum po prostu stwierdzam fakty. /Wesol |
Cytuj:
To sie rozpisalem... ;) Pozdro i cya in battle ;) |
Wie ktoś może, jak włączyć w FIFA 09 Trening jednoosobowy?
Chodzi mi o taki trening: http://www.youtube.com/watch?v=DF0muJ4hMGY mam FIFE na PS2. Dziś kupiłem i się nie orientuję Z góry dziękuje |
Cytuj:
|
Cytuj:
@ Etun Fail nie odzywaj sie ..... XD |
Cytuj:
|
Cytuj:
:mag: |
Cytuj:
- po pierwsze: nie zalezy mu na levelach poniewaz nie chodza oni na jakies fajniejsze potwory dla zabawy, czy nie zwiedzaja nowych miejsc, nie walcza normalncyh wojen tylko siedza ciagle w ukryciu na swoich noobach polujac na ofiare przelogowujac sie rownie czesto na swoje semi levele zabijaja i znow uciekaja pod oslona noobow w najglebsze zakatki tibi :) -po drugie: maja sporo kasy z pekowania -po trzecie: to co robia bardzo dobrze im wychodzi /eter |
Co tam na Morganie?
|
Cytuj:
jestes hujowy |
Kafar
Nie chodziło mi o to, że bez nas byście se nie poradzili, ale o to, że są ludzie na tym forum myślący, że ab dołączyło do was bo bało się, że za chwile wygracie wojnę i wyrzucicie ich z serwera. O tusz nie ab doszło do FLOW gdy jeszcze Szwedzi wygrywali, jak i w wojnie RISE vs AVIS również wam pomagali mimo, że byliście na przegranej pozycji, więc uważam ze ludzie nie znający sytuacji nie powinni się udzielać w takich tematach. /Wesol |
Cytuj:
|
Cytuj:
Kolego ab gdy pada nie bije matki ani ojca oni jak i ja mają "cashmakerów" na większym poziomie niż owy twój main char, więc jak juz wspomniałem wyżej osoby nie mające pojęcia lub chcące przylizać dla FLOW nie powinni udzielać się na tym forum. /Wesol |
Cytuj:
16:05 Anubis on Morgana [136]: ODEISCIDZ 16:05 Anubis on Morgana [136]: EKURWA <tu sie zalaczyla panika o tym mowisz wesol? |
Cytuj:
|
hahahhahahah XDDD
Pozdro ;* Marfink <3 |
Valyrr
Dec 28 2008, 19:02:33 CET Killed at Level 115 by Emeriss Marfink Dec 28 2008, 20:48:07 CET Killed at Level 99 by Mazot longombardio Dec 28 2008, 21:15:20 CET Killed at Level 32 by Victoriano Cuenca Dec 28 2008, 20:37:34 CET Killed at Level 33 by Czookapik Dec 28 2008, 20:32:14 CET Killed at Level 34 by Poly Ester and by Nobi Chra Dec 28 2008, 20:19:55 CET Killed at Level 35 by Cortez Dec 28 2008, 20:02:21 CET Killed at Level 35 by Cortez cholera wygraliscie:/ |
Jest filmik z akcji?
|
Cytuj:
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 18:43. |