![]() |
14:42 Sanyol [129]: hi
14:42 Sanyol [129]: hunted 14:42 Sanyol [129]: bye nie wiem za co xDDD GO GO GO Vision! |
huh ;O
@up
Za co ?? :D |
Wmv
Witam.
Tak na osłode moj pierwszy WMV. Jak komus sie spodoba to oceniać. :) http://www.rogepost.com/n/0449853624 |
Cytuj:
Silna Monisia Feb 06 2007, 15:34:09 CET Killed at Level 54 by Mehrunes Dagon :D ale nie jestem pewny :P edit: loot z niej to c-legi i rh. A zabiłem ją, bo 2 miesiące temu typ od niej z gildii ukradł 5 bp hmm mojemu kumplowi. Każdy powód jest dobry xD |
Lol
Zabiles silna monisie a z tego co wiem ona ma tu konto !!
|
Cytuj:
|
Co do tego filmu?Szczerze?Kiepsko 5/10
|
@2up
Chyba jej nick powinien Ci cos podpowiedziec XD |
A mam ;)
I ciesz sie ze mnie zbailes... :) Slaba moze jestem i grac dobrze nie umiem znajac mnei bede lv odrabiala z 1 miesiac.. ale co z tego to tylko gra :) Ja przynajmniej nie zbaijam nikogo za 5 bp hmm... :) a jak juz to pisze ze jest hunted a nie tak jak ty ;) Ide grzecznei sobie a ty sd i ue w ciagu 2 sec :) Ciesz sie Ciesz ;) Tibia to tibie ;) W zyciu ci sie nie udalo wiec wyzyj sie na mnie w grze ;) bo widzisz takich jak ty gdybym poznala na ulicy dostal bys w twarz... ;) Pozdrawiam wszytskich ;) Nawet tych co mnei zabic chca ;) -ale nie za 5 bp hm plizz- :P Pfff |
Cytuj:
|
;/
nie Bic Dziewczyn!!!!!
|
Ima ale widzisz sa tu takie osoby ktore nie radza sobie w rl swiecie :)
i pewnie nie potrafia nawet do dziewczyny sie odezwac... :) takie w okolarkach czy cos :) I wlasnie to taki przyklad ;) jest tamten :) zreszta napisal ze jeszcze zabil mnei za "gebe na fotce" Wiem ze do slicznych sie nei zaliczam ale ja przynajmneij sie ujawniam a ty nie :) wiec kto tu jest tragiczny ja czy ty kotQ ?:> Zabiles mnei wiec sie ciesz ;) ze zabiles osobe ktora 1 miesiac robi jeden lv ;) Jestes Pro ;) a tak miedzy nami nie dala bym rady zabic 30 lv :) bo ni umiem dobrze grac w tibie :0 wiec klopot by mnei zabic jest znikomy wiec nie weim czym ty sie chwalisz... :( :P pozdrawiam :) a c legi bys oddal :P |
No taa dziewczyn sie nie bije!:P
@hapes: jedna osoba co sie wypowiedziala na temat przez pare ostatnich stron:D Watpie zeby Aristocracy dolaczylo do duss, wydaje mi sie ze oni wola pozostac neutralni. Poza tym oni chca expic ;) |
[quote=Silna-Monisia;1252438]Ide grzecznei sobie a ty sd i ue w ciagu 2 sec :)
/QUOTE] grzecznie? Kumpel podleciał noob charem (pozdro od starego ownera kiyoshiko, który nim grał do 100 levela :P) i cie zaczął walić, a ty poleciałaś za nim z evul zamiarem ubicia go... no i dalej wiesz co się stało xD http://i103.photobucket.com/albums/m...usik/monis.jpg edit: Cytuj:
|
lol przeciez wydarzenia z furory to nie tylko wojna dusk vs vision przeciez to ze zabil silna monisie to tez jakies wydarzenie , prawie zadne ale jest :PP
@Silna Monisia nareszcie 1 osoba na forum co ma wy***ane na tibie i to ze ktos ja zabil a nie stado 20 lvli ktore sraja w gacie bo grupa pk 10-12 lvle zabija ich na cyclo ^.- Pzdr. |
no a co bys zrobil gdybys bil uhu spobie pod domkiem i ktos by przylecial aby sicie zabic ? jakis 22 lv ? jak ktos mnie atakuje to bije ;) a ty nie miales odwagi napisac mii "hunted" tylko wolales noba podeslac abym miala pz a potem zabic jak taki hmm "tchórz" haha nei dosc ze mnie to jeszcze jakas zasadzka czy cos :) ojoj :D jestem chyba dobraskoro tak kombinowales ;) mmm... :D Pozdro by Nobs ;) hihi ;)
teraz naprawde jestes Prooo :D Zabiles niespodziewanie dziewczyne w tibi... ojojojo :D cieszysz sie ?:> a powiedz mi znasz jakas dziewczyne w rl ?:> czy tylko w tibi dajesz na trade ogloszenia "Szukam dziewcyzny w rl dac -c legi" wzamian" :D hihi :) Pozdrawiam cie kotq i licze ze poznasz wkoncu kogos ;) MioooDzzioo :) Ksy Ksy :D TrTrTrtrTr.... ;) ^*^ KiSs FoR... ;) <tajemnica> :P |
Cytuj:
Ta cala wypowiedz mnie smieszy co dwa slowa jakas emotikona.... A to ze jestes dziewczyna to chyba nie jeste powod zeby Cie nie zabijac.... Jak nie umiesz grac w tibie to zainstaluj simsy.... Jesli mial powod to czemu mialby nie zabijac ?? A z tego co sie orientuje to niejedna dziewczyna gra lepiej niz chlopak w tibie ;) |
podniecacie sie zdjeciami jakiejs panny ktora wcale nie gra ta postacia, pewnie braciszek wzial zdjecia od siotry zeby mu ludzie dupe lizali, no i musze przyznac ze niezle mu to wychodzi :D
|
po pierwsze nie mam brata po drugie mam simsy :)
po 3 mzoe mneiz abijac ale nie ma odwagi mi napisac ze hunted jestem tylko wolal o zrobic jak "tchorz" :P zreszta napisal ze "za morde na fotkach" wiec chlopak ma jakies problemy emocjonalne :) mzoe nie lubi dziewczyn poprostu. a co to emotikonek po to sa aby je dawac a ze je lubie i sa NicEe To je daje wiec nie czepiaj sie :) :P Zeszta nie wiem po co ta dyskusja jak ktos cos ma do mnei niech psize na tobi :P ten temat nie ejst do prywatnych spraw tylko do serva ;) Pozdrawiam ;) KiSss ;D |
FAJOWO!!!!:D :D :D :D :D :D :) :) :) :) :) :p :p :p :p :p :] :] :] :] :cup: :cup: :cup: :cup:
|
Buahahahahah to nawet nie jest jedna i ta sama dziewczyna na tych zdjeciach, ej ludzie nie badzcie frajerami prosze was... TO ZWYKLY PEDAL!!!
|
Co do fotek, tez widze roznice~ Ale nie wnikam bo nie to chcialem tutaj napisac.
Dziewczyno daj sobie spokoj z ta grą bo nie ma sensu sobie nerwow psuc, idz na impreze potańcz i nie graj w gre gdzie 80% ludzi ma kompleksy i nie skonczyli gimnazjum. @u Nie jestes taka zła :P |
Nie no mozesz sobie pisac wiem ze to typowe u dziewczyn w kazdym zdaniu musza emotikonie napisac :)
up. Dokladnie ;P Szkoda zycia na ta gre ;) |
Ja zadko gram w tibie :)
dlatwgo wolno expie jeden lv wbijam przez miesiac.... nie czepiaj mi sie tych emotek :P a co do fotek ja tylko je tu dalam nie karze wam ich ogladac ani oceniac jestem jaka jestem jak ktos ma watpliwosci przyjechac prosze do zielonej gory :P zreszta juz jedna osoba mnie odwiedzi za pare dni :P mi nie zalezy na waszej opisi napisalam tu tylko teraz dlatego ze imagram mi napisal ze jakies noby zalosne sie ciesza bo mnie zabily ;) Cieszcie sie cieszcie ;) I co wam po tym ?:P to gra ;) odrobie to sobie kiedys :) Pozdrawiam -\/ mialam byc zreszta na zlocie kiedys we wroclawiu :P duzkow :) Ale neistety ktos z nich dostal lenia i nie chcialo mu sie po mnie przyjechac bo prsilam :) wtedy nie maudzili byscie ze to moja postac czy nie :d |
up. I to mi sie podoba... Padniesz to padniesz odrobisz ;) A to ze odrabiasz mieisac swiadczy tylko o tym ze nie jestes uzalezniona od tej gry bo 3/4 osob jak padnie to musi zrobic nocke bo inaczej nie moze... pozdro ;)
|
hmm po co mial Ci pisac hunted?? jak chcial Cie zabic ? wpadli po Ciebie i tyle... zadna filozofia... ale znajac zycie malo tibijczykow ma rl life ;p wiec moze jednak ma kompleksy ^.- :evul: ale jeszcze zalezy w jakim towarzystwie sie obracasz masz laske czy nie masz... ja np jak bede mial :P to tibie zaraz odinstalowuje ;P
|
Cytuj:
Bo widzisz ta sa wlasnei takie osoby ktorym sie nie uklada w zyciu prv a wiec musza byc tu dobrzy :) ja sie nie boje powiedziec ze nie umiem garc dobrze w tibie i ze lc odrobienie zajmuje mi miesiac bo to swiadczy o tym ze nie jestem uzalezniona :) chodz kiedys zrobilam nocke :P ale to jak koelzanka u mnei yla to gralysmy sobie :D |
Moze porpostu bylam pierwsza dziewczyna jaka widzial z bliska :) mmm ;D hehe :) trzeba go nauczyc jak obchodzic sie z dziewczynami :) albo neich pogada z mama/tata :) pomoga mu :D
|
Cytuj:
|
Cytuj:
A o moje rl life sie nie martw, jest piękne :) Lepiej idź dalej wygrzebywać rodzyny z dupy wszystkim ownerom taifuna. |
Czy ja jestem na tyle wazna osobistoscia ze trzeba na 3 stronach gadac o moim dedzie ? Padlam i sie zemszcze :) Sprawa zamknieta :D -Zamykam temat- :) hihih :D a jak jakies problemy lub pytania pisac na tibi :D jestem ejszcze 20 min a potem ide popakowac brzusio :) Pozdrawiam ;) Mmmm ^*^ KiSs |
Cytuj:
Cytuj:
|
Cytuj:
Haha no bobra ale powiedz po co bym to robila ? Aby wyzulic itemki od kogos czy co ? Jak znadziesz osobe ktora dala by mi cos za darmo za ladne oczka to jestes dobry :) dostalam raz tylko jedyny od jamesika hat of mad do domku na ozdobe... a tak to nigdy !! wiec na co bym udawala kogos kim nie ejstem ? szkoda ze nie byla na tym zlocie duskow ys nie mial powodow do marudzenia :) ale ktos mial lenia by po mnie przyjechac :P -Wredny... :P - :) Pozdrawiam ;) i koncze temat chcesz cos pisz na tibi :P oki jeszcze raz od moczykija dostalam 10 pustych bp :P <jestem zul> :P |
Cytuj:
|
jestes w tej chwili zalosny... nie lubisz duskow ok robumiem zazdroscisz ich lv ale malenstwa sie nie czepiaj... lepiej idz do lustra czy cos... kazdy wyglada jak wyglada ale nienalezy sie ztego wysmiewac.. raz mialam przyjemnosc z nia pogadania i mila jest osoba... wiec sie od.. pindziel od niej |
Cytuj:
|
Poprostu nie odpisuja kazdeu bo maja mas wiadomosci od nieznajomych... Ja znam polowe dusk i bardzo mi sie z nimi milo rozmawia taifuna nie znam i nie wiem jaki jest wiec nie wypowiadam sie na jego temat lecz slyszalam ze tez mily jest... z visiontez znam troszke osob w tym imagrama... Roznia ich tylko rozne poglady ale to nie powod by wyzywac tego lub tego bez powodu to ich prywatne sprawy.... |
lol kumulus... a może on/ona to pedofil!!!xDDD :p
|
Cytuj:
|
Double do kasacji
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 05:01. |