![]() |
|
Knight. 35 lv, facc, 60/60.
RH, DSM, K Legs, Zao Shoes, P-ammy, Demon Shield, Epee. Gdzie expić? Zależy mi na dobrym expie, może być lekkie waste. |
Gdzie expic 23 lVL /22mlvl PACC ? Eq; b robe , crus helm, plat ammy, boh , p legs, meduse shield
tylko nie mowcie mi o tombach bo mi sie juz nie chce na nich seidziec ; )... |
Gdzie expic
Ek 78 EQ: -dsm -g legi -rh, -demon shield, -mystic blade (avanger) skile 74/70, zeby nie bylo waste bo nie mam za duzo kasy PACC |
LvL : 68
Voc : RP skille : 83/62 Gdzie mogę expić takim lvlem i skillami na Pacc Arenie. Chodzi mi o exp 70k/h+ moze być tak by wyszlo na 0 bez profitu. |
witam.
dzis dostalem propozycje od kolegi zebym z nim zagral wiec niewiem gdzie expic 199 ek skille 97/95 pacc eq zao helmet dsm zao legi bohy justice mms prosze sie niesmiac ostatni raz gralem w 2008 roku |
gdzie expić palkiem ze skilem 82+ (niedługo kupie pall arm), eq p set, ale bede zbierał.
gdzie expić by dużo wyexpić? gdzie dużo zarabiać? PACC |
SIemka sorki ze przeszkadzam pozniewaz nie gralem z rok i nie wiem co teraz sie dzieje na tibi jakie expy dobre sa;D
Chcialbym sie dowiedziec gdzie expic na 92 RP 90/75 dyst eq: yalahar legi pall armor zoan helmet softy bohy mms assassinki z gory dziekuje ;D |
Gdzie expić 35 rp z 62+2 dista ?
Eq: crown helm paladin armor k legi bohy dragonka platinum amulet i royal spirki mam pacc |
Siemaa doradzcie mi cos gdzie expic dobrze
53 RP 89/75 paladin armor, blue legs, vampire shield, crus helmet |
63 royal pall i 56 ek gdzie mozemy isc razem na hunta?
|
Royal Palladyn 25 lvl skille 72 PACC gdzie najszybciej expić?
|
@tych kilku nade mną
Gracie rp i nie wiecie gdzie expić ? Omg. |
Nie grałem od 2 lat i pisze bo może są jakieś nowe respy, a to bardzo prawdopodobne bo jak wiesz doszło bardzo wiele nowych terenów. Łbie trzmielu jeden.:wasabi:
|
Cytuj:
|
Zaczne ciupać w DSJ 2 chyba znowu to mnie pół roku nie ma. Albo węża na 3310.
Na małpach na takim levelu palem? hm. Obb - Nova. |
Cytuj:
Nie widzę problemu w expieniu na tym lvlu na banucie na powierzchni. Chyba się pojedynczych merlkinów nie boisz ? |
No to lajcik. Mówisz, że banuta na tym lvl ale z waste czy bez i ile k\h mniej wiecej myślisz?
|
Witam
Gdzie expic 42 knightem ze skillami 75/75 z Pacc. Eq to crusader helmet, c armor, k legs, bs i medusa shield Bylem na scarabach ale troche za niski exp bo ok 22k/h Na małpach bylo troche lepiej ale uciekaja i zazwyczaj wbiegne wtedy w kilkanascie malp i waste jest. |
Cytuj:
Ile expa wyciagniesz to trudno powiedzieć, idź sprawdź , tylko po drodze nie wpierdol się na carniphile ;] |
jaa nie moge kazdy sie pyta gdzie expic a nikt nie odpowiada bez sensu
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 20:55. |
|