Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Furora (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=191)
-   -   Hyde Park (Furora) <- regulamin w temacie zaostrzony (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=144019)

abece 01-10-2009 20:53

http://demotywatory.pl/90897/Masz-kontakt-z-Jezusem

Razor_Vis 02-10-2009 02:58

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez AwangardowyKaloryfer (Post 2655023)
w tym problem ,słonko ,że nie ja prosiłem o zdjęcie hunta ,tylko Rafal ,bo chciał mi sytuacje uratować ,jednak doszedłem już do wniosku ,że po co on ma płakać na vc'ie o brak hunta ,jak zaraz i tak go dostane za każde kolejne słowo
Fail =]

poza tym jesteś cieciem ;x zrobiłeś taki płacz na thaisie i orałeś każdego nooba z pk/rs/bs ,jeśli powiedział coś ,co mimo braku przekleństw ,czy innych chamskich odzywek traktowałeś jako wielkie bluzgi i powód do zbierania paymentu -.-
co do systemu pe fau pe ,to jak powszechnie wiadomo jest on chujowy jak barszcz

Zgadzam sie z moim kuzynem ;) tutaj paymenty lecą za free też zrezygnowałem z Pomocy Rli i jednemu z nich oddałem wszystkie moje hary ;) niebęde nikomu lizał dupy żeby tutaj grać. A RL to żadna pomoc przekonałem sie o tym nieraz tak jak Kaloryfer. Bo znajdzie sie jakiś kozak w Vision co go żaden argument nieobchodzi . Dziekuje rla i reszcie friendów za gre. Przestaje tutaj grać bo się nieda ;)

A co do żydów też należy zachować do nich szacunek (Anaboll,Montura,Barles Karste itp .) wszystko zydzi ! Wiele zrobili w wojnie Vision vs Dusskines
gdyby nie oni Vision mogło by nie powstać
oto filmik na przypomnienie starych dobrych czasów :
http://www.youtube.com/watch?v=KiniHIB7EQA

Pozdrawiam old owner Razor Vis

Fan_Dzidzi2 02-10-2009 05:23

kto cie zhuncil i za co ? mozna wszystko odkrecic tylko powiedz ocb : P

69AruS69 02-10-2009 14:05

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Razor_Vis (Post 2658116)
Zgadzam sie z moim kuzynem ;) tutaj paymenty lecą za free też zrezygnowałem z Pomocy Rli i jednemu z nich oddałem wszystkie moje hary ;) niebęde nikomu lizał dupy żeby tutaj grać. A RL to żadna pomoc przekonałem sie o tym nieraz tak jak Kaloryfer. Bo znajdzie sie jakiś kozak w Vision co go żaden argument nieobchodzi . Dziekuje rla i reszcie friendów za gre. Przestaje tutaj grać bo się nieda ;)

A co do żydów też należy zachować do nich szacunek (Anaboll,Montura,Barles Karste itp .) wszystko zydzi ! Wiele zrobili w wojnie Vision vs Dusskines
gdyby nie oni Vision mogło by nie powstać
oto filmik na przypomnienie starych dobrych czasów :
http://www.youtube.com/watch?v=KiniHIB7EQA

Pozdrawiam old owner Razor Vis

panikujesz bo masz hunta na 45 lvl'u....
ile to się bije ? 3 dni zwykłego expa na paccu ;D

Razor_Vis 02-10-2009 15:08

miałem hunta na 117 ek którego już nie mam bo go oddałem ;) a wiele osob pamięta mnie tu jako Razor Vis ;)

A Razor Visa już dawno sprzedałem teraz gra nim Exortes bo potrzebował jakiegoś noob hara

69AruS69 02-10-2009 15:10

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Razor_Vis (Post 2658239)
miałem hunta na 117 ek którego już nie mam bo go oddałem ;) a wiele osob pamięta mnie tu jako Razor Vis ;)

A Razor Visa już dawno sprzedałem teraz gra nim Exortes bo potrzebował jakiegoś noob hara

name tego ek'a ?

Razor_Vis 02-10-2009 15:22

Napisze ci na gg :D

--- Razor_Vis dodał 8 minut i 40 sekund później ---

UP@ Fan_Dzidzi2

Dzięki Karol że usiłujesz pomuc ale prędzej czy poźniej i tak załapie hunta za nic. Niestety tak działa większość Visionów. Zrób sobie noob hara na innym acconuncie i graj bez ujawniania się to zobaczysz jak naprawde wygląda gra na Furorze. Mimo 2 rli którzy są w Vision dostawałem paymenty za nic. Stwierdziłem tak po co robić problem i po co się meczyć ;) rl mi dał 99 sorca na Jamera a tam można normalnie grać nie to co na furce ;)

Dion 02-10-2009 15:38

bo furora to serwer na którym nie pograsz nie będąc w Vision/Dusk ale możesz zapłacić payment , po update wkręcić się do dusk/vis , powalczyć i potem expic - coś za coś ( o ile będzie możliwość wkręcania się do vis/dusk).

Fan_Dzidzi2 02-10-2009 15:43

niebedzie na 99% zadnej wojny wiec ciezko z tym dochodzeniem do vision, aczkolwiek 1% szansy jest ze przyjdzie jakas ekipa 100 sorcow ; D

Dion 02-10-2009 15:50

ojj nie był bym tego taki pewien jak ty ,że nie będzie wojny
w huj teamów chciało by sie z wami zmierzyć do tego będzie możliwa zmiana serwera co im takowa walkę z wami umożliwi wiec stawiał bym na to ,ze po patchu będziecie mieli jakaś wojnę:p

Razor_Vis 02-10-2009 15:56

Moim zdaniem granie tutaj to strata czasu , ja za hunta zapłaciłem i dobrowolnie odszedłem od Vision Academy. A po 2 wkurza mnie to że czepiacie się mojego rla Awangardowego Kaloryfera. Coraz więcej ludzi robi retired przez działania Vision. Powodzenia ;) widać że się wam nudzi i wojna by się wam przydała

hmm .. niedługo zaczniecie sie nawalać między sobą z nudów co juz robicie przykładem na to jest Yuron Azra który padł za darmo jakiś czas temu.

Elisabett 02-10-2009 18:24

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Razor_Vis (Post 2658270)
Moim zdaniem granie tutaj to strata czasu , ja za hunta zapłaciłem i dobrowolnie odszedłem od Vision Academy. A po 2 wkurza mnie to że czepiacie się mojego rla Awangardowego Kaloryfera. Coraz więcej ludzi robi retired przez działania Vision. Powodzenia ;) widać że się wam nudzi i wojna by się wam przydała

hmm .. niedługo zaczniecie sie nawalać między sobą z nudów co juz robicie przykładem na to jest Yuron Azra który padł za darmo jakiś czas temu.

A tak szczekałeś w Carlin że Vision jest takie zajebiste i co teraz? Już nie? Wyzywałeś od Żydów teraz Ty nim jesteś? Odpowiem Ci... Tak.

Razor_Vis 02-10-2009 18:54

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Elisabett (Post 2658429)
A tak szczekaÓeÖ w Carlin ße Vision jest takie zajebiste i co teraz? Juß nie? WyzywaÓeÖ od Ďydłw teraz Ty nim jesteÖ? Odpowiem Ci... Tak.

Widze ze nadal placzesz o to ze z L arckiem cie bilismy:> Zal mi na ciebie czasu . Idz do piaskownicy tam znajdziesz kolegow na twoim poziomie umyslowym ;)

Elisabett 02-10-2009 20:09

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Razor_Vis (Post 2658469)
Widze ze nadal placzesz o to ze z L arckiem cie bilismy:> Zal mi na ciebie czasu . Idz do piaskownicy tam znajdziesz kolegow na twoim poziomie umyslowym ;)

Nie wiem czy wiesz ale ja w tą grę nie gram już od jakiegoś czasu więc jak mogłem płakać za to że mnie ubiliście? Kto to jest Larck?

Morganin 02-10-2009 20:19

ale o co chodzi?

Dion 02-10-2009 21:19

up
jesli nie wiesz o co chodzi to chodzi o pieniadze

aaa pytanie do was mam
jeśli wyboce/przeniosę tu chara i będę kutał w wojnie przeciwko wam (czyt. Vision/Dusk/Sun/Miski itp itd) to będę mógł się po tej wojnie wypłacić?

Fan_Dzidzi2 02-10-2009 22:30

niebedzie wojny, niebedziesz mogl sie wyplacic, posiedzisz w pz 6 miesiecy i sie przeniesiesz na inny serwer

Diablord 03-10-2009 12:37

11:44 You see a dead human (Vol:10). You recognize Diabllord. She was killed by an elephant.

Brak pradu... Rozumiem pasc na kicku na frostach, dlach, hydrach, nightmarach, demonach itd, ale na tiquandzie -.-

Dion 03-10-2009 14:57

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Fan_Dzidzi2 (Post 2658648)
niebedzie wojny, niebedziesz mogl sie wyplacic, posiedzisz w pz 6 miesiecy i sie przeniesiesz na inny serwer

nieee ziooom

ja i pz lekki fail
jak by co sklepał bym jakiś pk team i był by przynajmniej jakiś fun ale na pewno nie siedział bym w pz :P
btw
skąd taka pewność ,że war nie będzie?znasz wyrocznie z matrixa?

Voyphox 03-10-2009 15:54

Nie bedzie wojny. Nikt sie nie przeniesie tutaj tylko po to by padac. To jest pol roku w plecy na charze. Jak ktos chce sie przeniesc to proponuje jakis perspektywiczny serwer, ale nie furore ;)

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 13:10.