![]() |
|
Poziom: 27
Profesja: Sorcer Skille \ Mlvl: 24 Ekwipunek: stell helemt plate armor dwarfen shield wand na 19... plate legsy Typ konta: FACC Rodzaj serwera: PVP! Dalsze informacje: gdzie dobrze expić ? tak żeby fajnie wszedł z 35... i wiadomo serwer pvp... :wasabi: ja jebie ktoś to forum odwiedza wgle? -,- |
Cytuj:
ew. rotwormy lb/dara lub larvy i scaraby ank |
Poziom: 50
Profesja: Paladyn Skillel: 77/59 Ekwipunek: Paladin Armor, Bohy, Blue Legs, Vamp Shield, Crown Helmet Typ konta: PACC Rodzaj serwera: Optional PVP Dalsze informacje: Poszukuje expowiska gdzie wyrobiłbym 50k+/h. Tylko nie mówcie mi o yalahar bo tam stale pozajmowane. Mam do wydania 150k+. |
Prof: Palek
Lvl: 40 Skile: 75/55 Eq: Vamp Shield, Pally Armor, Blue legs, Crown Helmet, Zaoan Shoes, Royal spears Premium: Niee :( Chodzi mi o exp z jakimś ładnym zarobkiem :) |
Cytuj:
coś takiego ^^ albo możesz spróbować na DC -2... (ale to waste możesz mieć ale... 30k/h wyciągnie się) |
Poziom: 107
Profesja: EK Skille : 100/85 Ekwipunek: DH , FGA , SOC , BOH , G Legs , SOV Typ konta: PACC Rodzaj serwera: NO-PVP Dalsze informacje: exp 200k - 300k , moze byc waste. Zarobek nie jest az taki wazny teraz. Dlair darashia stanowczo odpada |
Cytuj:
1.Nightmare - często zajęte 2.Bog Raidery z zejsciem na -1 w niektorych miejscach(sciony itd) 3. Wyrmy dara(jak się wbijesz tam, to miód) 4.Frosty 5.Dle na Zao, zająć 2 respy bys musial. 6.Lizardy(choc tam bez premmy 200k nie wiem czy dasz rade) 7.Arena Yalahar, od -1 do -5(wspomagajac sie hurem i czasem exori, to mysle, ze 200k da rade) 8.Culty, lecz na non zapomnij, ze bd wolne, ew. goroma 9.Haunted treelingi, tam bez prem ze 150 max:S 10.Tutaj perełka, lecz raczej zajęte zawsze: Hellspawny z Edkiem na share. 11. Fenrock Mało ciekawych propozycji, z non jest tak, że jak dobre miejsce to boty tam non stop. Jak trafisz cos z tego jako wolny spawn, to mozesz myslec o 200kh bez prem. |
Poziom: 26
Profesja: Paladyn Skille: 61 distance i 48 shielding Ekwipunek: 600 royal spearów, crown helmet, blue robe, blue legs, dragon shield, bohy Typ konta: FACC Rodzaj serwera: non - pvp Dalsze informacje: Gdzie teraz moge sobie poexpic zeby szybko lvle wlatywaly? :D |
@Albanxxx
Skoro non-pvp to cyce odpadają. Jest tylko jedna mozliwosc na mega szybki exp, z bohami bedzie swietnie. Bij obrzeza Of'a! Profit bedziesz mial, tylko ogarniac trza ;> Jak zerk wrzuci haste, to time ringa mozesz zakladac. Najlepiej rób to tak: na expa zabieraj: 20 rs, 40 mp, 20 hp, 2 time ringi. Profit bedzie, musisz zbierac product itemy. Nie wchodź do środka fortecy, na ten lvl bedzie za duze zageszczenie potworow. Pozdrawiam, Fakee/Pullos. |
Poziom: 35
Profesja: Paladyn Skille \ Mlvl: 65/47 Ekwipunek: Crown helmet , paladin armor , plate legs , BoH , dragon shield Typ konta: PACC Rodzaj serwera: PVP Dalsze informacje: Chciałbym prosić o miejscówki na exp i na kase :D |
Exp:
- Edron:Cyclopolis, Dragon Lair. - Darashia: Dragon Lair (myślę że dasz radę, pełno botów tam lata), Minotaury. - Yalahar: Dzielnica Uchodźców (Minotaury), Muted Humany + Raty, Dragony, Arena (prócz Undead Gladiatorów). Kasa: - Minotaury (loot bagi + ob knife + postman koniecznie) - Necro (Na Yalahar, exp fajny a jak boszki spadną to kasa) - Muted humany (weź kilka bp na złoto, bo leci w duużysz ilościach) - Małpy (j.w) na Port Hope - Żółwie (j.w) na lagunie. |
gdzie expic 76 paladyn 90/76 paladinka, v shield, crus, blue legsy
|
Poziom: 53
Profesja: Elder druid Skille \ Mlvl: z eq 49, bez eq 45 Ekwipunek: Hailstorm rod, SP of mind control, HOTM, Focus Cape, Zaoan Legs, Softy Typ konta: PACC Rodzaj serwera: PVP! Dalsze informacje: nie wiem gdzie expic jak dragi darashia sa zajete... mam duzo runek typu GFB lub Avalanche |
Poziom: 44
Profesja: EK Skille \ Mlvl: 70/70 5mlvl Ekwipunek:BOH,DSM,K-Legs,RH,Noble axe, Vampire Shield Typ konta: PACC Rodzaj serwera: PVP Dalsze informacje: Prosze o podanie kilku cieakwych lokacji z expem powyzej 35k/h |
Tarantule dotaskuj do 50 potem dragi klep
|
Poziom: 12
Profesja: Knight Skillel: 48/47 Ekwipunek: Brass Set, Soldier Helmet, Dwarvenka, Steel Axe Typ konta: FACC Rodzaj serwera: Optional PVP Dalsze informacje: Poszukuje expowiska gdzie zarobił bym sporo siana (brak funduszy;/) i wyciagnal nawet dobry exp jak na ten poziom. |
Cytuj:
|
Profa: Knight
Level: 63 Skille: 68/66 PACC?: narazie nie bedzie w sierpniu EQ: MPA, MMS, Zao helmet, Zao Legi, Cranial Basher, p ammy, bohy chce wiedziec gdzie moge expic z waste i bez waste na faccu i paccu z gory thx |
facc:
orcland - bez waste. venore dragi dl - z dl'ami będzie waste. deep fibula dragi dl - nie wiem nie expiłem tam |
Natomiast na PACC polecam duży obóz barbów wraz z wieżą Ice Witchów, smoki na północy Darashii. Możesz też siepać piraty.
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 23:19. |
|