Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Furora (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=191)
-   -   Hyde Park (Furora) <- regulamin w temacie zaostrzony (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=144019)

Fan_Dzidzi2 05-10-2009 02:11

no a fragi z paki jak ze sraki

Razor_Vis 05-10-2009 02:29

Mimo ze jestem retired przez waszych niektorych kolegow z Vision to dalem wam cynka tylko dlatego ze Youen probowal jako jedyny mi pomuc.Ale mam dosyc placenia za nic wiec na furore nie wroce. O tym skulpetrze dowiedzialem sie przez przypadek przegladajac chary piszace na forum tibia.com.

Fan_Dzidzi2 05-10-2009 02:32

LoL no tak Skull_Petro !! kto by sie posdziewal po Skullpetrze ze bedzie sie mscil za swojego zhuntowanego Taifuna ?

neathor 06-10-2009 20:26

Pum pUm puM

Xamianowa 06-10-2009 20:53

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez neathor (Post 2661440)
Pum pUm puM

Tobie się to jeszcze nie znudziło???!! ;> pzdr

neathor 06-10-2009 20:57

Ja to mam w kazdym podreczniku w kazdym zeszycie na kazdej mojej ławce przy ktorej siedze ;D

Xamianowa 06-10-2009 21:15

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez neathor (Post 2661464)
Ja to mam w kazdym podreczniku w kazdym zeszycie na kazdej mojej ławce przy ktorej siedze ;D

Widzę,że przemienia się to w pewnego rodzaju Twój fetysz :o

P.I.M.P 07-10-2009 11:42

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Fan_Dzidzi2 (Post 2660276)
LoL no tak Skull_Petro !! kto by sie posdziewal po Skullpetrze ze bedzie sie mscil za swojego zhuntowanego Taifuna ?

Mógł byś jakoś wyjaśnić to co napisałeś? Nachodzą mnie pewne refleksje, ale wydają mi się sprzeczne z informacjami jakie kiedyś tam posiadałem.
Chodzi mi o podkreślony tekst.

Ratillt 07-10-2009 13:05

oddajcie taifuna skullpetrze -.-

P.I.M.P 07-10-2009 13:40

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Ratillt (Post 2661711)
oddajcie taifuna skullpetrze -.-

A co Skullpetra był kiedyś ownerem Taifuna, czy to może jego char?
Zawsze wydawało mi się, że od zera Taifunem gray 3 osoby ale z Polski, a wydaje mi się, że skullpetra jest Szwedem.

Może się mylę, albo nie rozumiem czegoś, ale nie dziwie się, ponad 40 dni nie gram ... bla bla....

NoToTak 07-10-2009 13:56

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez P.I.M.P (Post 2661726)
Może się mylę, albo nie rozumiem czegoś, ale nie dziwie się, ponad 40 dni nie gram ... bla bla....

Wydaje mi sie, ze nawet dluzej niz 40 dni...

dopalacz.Vis 07-10-2009 14:18

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez NoToTak (Post 2661730)

...albo jestes kolejnym noobem spod carlin który chce wejsc karolkowi w blady zadzior bo na tym forum to nie jest trudne.

P.I.M.P 07-10-2009 14:19

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez NoToTak (Post 2661730)

No dobra prawie 2 miechy, co nie zmienia faktu, że zamiast to pisać, mógł byś się pochwalić swoją wiedzą, a nie udajesz, że niby wszystko wiesz.
Teraz czekam na twoją wypowiedz w tej sprawie, jeżeli nie uzyskam jej od ciebie, będzie to znak, że wiesz o tej sprawie tyle co ja....

dopalacz.Vis 07-10-2009 14:47

skullpetra to starsza siostra petra(taifuna), kiedys ,raszowali' levele we dwójke. poźniej S-petra ojebala chara i petro postanowil sie jej pozbyc wysylajac najblizszym promem Skull'e do szwecji . Tam w szwecji Skull'a zmienila serwer bo na furce wiedziala ze nie ma szans. Teraz Cip'y dowiedziawszy sie o kurestwie petra postanawiaja jej pomoc poprzez transfery postaci.

Xamianowa 07-10-2009 15:13

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez dopalacz.Vis (Post 2661749)
skullpetra to starsza siostra petra(taifuna), kiedys ,raszowali' levele we dwójke. poźniej S-petra ojebala chara i petro postanowil sie jej pozbyc wysylajac najblizszym promem Skull'e do szwecji . Tam w szwecji Skull'a zmienila serwer bo na furce wiedziala ze nie ma szans. Teraz Cip'y dowiedziawszy sie o kurestwie petra postanawiaja jej pomoc poprzez transfery postaci.

teraz all zrozumiale ;D ;p

P.I.M.P 07-10-2009 16:13

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez dopalacz.Vis (Post 2661749)

:o
OWNED :D

szymyy 07-10-2009 16:18

a Wy jestescie takimi idiotami, ze mi Was nawet nie zal HAHHEUsheHeueHAUHEHA

P.I.M.P 07-10-2009 16:25

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez szymyy (Post 2661819)
a Wy jestescie takimi idiotami, ze mi Was nawet nie zal HAHHEUsheHeueHAUHEHA

A do kogo skierowane są twoje słowa, przepraszam bardzo?

szymyy 07-10-2009 16:27

m.in. do Ciebie, nie chce wchodzic w ta dyskusje, jednakze chyba juz za pozno, jestem za stary doswiadczeniem tego servera zeby to robic, ale widze kazdy popelnia bledy: D po prostu ulegacie bardzo prostemu zabiegowi robienia Was w chuja i łykacie to jak mlode pelikany, az milo popatrzec. A osoba przedstawiajaca stan umyslu na dosc dobrym poziomie do tego sie nie posunie, stad moj wniosek i takowe okreslenie ;d

P.I.M.P 07-10-2009 16:33

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez szymyy (Post 2661828)
m.in. do Ciebie, nie chce wchodzic w ta dyskusje, jednakze chyba juz za pozno, jestem za stary doswiadczeniem tego servera zeby to robic, ale widze kazdy popelnia bledy: D po prostu ulegacie bardzo prostemu zabiegowi robienia Was w chuja i łykacie to jak mlode pelikany, az milo popatrzec. A osoba przedstawiajaca stan umyslu na dosc dobrym poziomie do tego sie nie posunie, stad moj wniosek i takowe okreslenie ;d

To może chcesz mi powiedzieć to prosto w twarz, że jestem idiotą?
Teraz chwilkę pomyś czy to aby nie jest na wyciągnięcie ręki ?
I czy w tym:
Cytuj:

:o
Owned :D
Nie było ironii.........

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 06:04.