![]() |
|
no a fragi z paki jak ze sraki
|
Mimo ze jestem retired przez waszych niektorych kolegow z Vision to dalem wam cynka tylko dlatego ze Youen probowal jako jedyny mi pomuc.Ale mam dosyc placenia za nic wiec na furore nie wroce. O tym skulpetrze dowiedzialem sie przez przypadek przegladajac chary piszace na forum tibia.com.
|
LoL no tak Skull_Petro !! kto by sie posdziewal po Skullpetrze ze bedzie sie mscil za swojego zhuntowanego Taifuna ?
|
Pum pUm puM
|
Cytuj:
Tobie się to jeszcze nie znudziło???!! ;> pzdr |
Ja to mam w kazdym podreczniku w kazdym zeszycie na kazdej mojej ławce przy ktorej siedze ;D
|
Cytuj:
Widzę,że przemienia się to w pewnego rodzaju Twój fetysz :o |
Cytuj:
Chodzi mi o podkreślony tekst. |
oddajcie taifuna skullpetrze -.-
|
Cytuj:
Zawsze wydawało mi się, że od zera Taifunem gray 3 osoby ale z Polski, a wydaje mi się, że skullpetra jest Szwedem. Może się mylę, albo nie rozumiem czegoś, ale nie dziwie się, ponad 40 dni nie gram ... bla bla.... |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
Teraz czekam na twoją wypowiedz w tej sprawie, jeżeli nie uzyskam jej od ciebie, będzie to znak, że wiesz o tej sprawie tyle co ja.... |
skullpetra to starsza siostra petra(taifuna), kiedys ,raszowali' levele we dwójke. poźniej S-petra ojebala chara i petro postanowil sie jej pozbyc wysylajac najblizszym promem Skull'e do szwecji . Tam w szwecji Skull'a zmienila serwer bo na furce wiedziala ze nie ma szans. Teraz Cip'y dowiedziawszy sie o kurestwie petra postanawiaja jej pomoc poprzez transfery postaci.
|
Cytuj:
teraz all zrozumiale ;D ;p |
Cytuj:
OWNED :D |
a Wy jestescie takimi idiotami, ze mi Was nawet nie zal HAHHEUsheHeueHAUHEHA
|
Cytuj:
|
m.in. do Ciebie, nie chce wchodzic w ta dyskusje, jednakze chyba juz za pozno, jestem za stary doswiadczeniem tego servera zeby to robic, ale widze kazdy popelnia bledy: D po prostu ulegacie bardzo prostemu zabiegowi robienia Was w chuja i łykacie to jak mlode pelikany, az milo popatrzec. A osoba przedstawiajaca stan umyslu na dosc dobrym poziomie do tego sie nie posunie, stad moj wniosek i takowe okreslenie ;d
|
Cytuj:
Teraz chwilkę pomyś czy to aby nie jest na wyciągnięcie ręki ? I czy w tym: Cytuj:
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 06:04. |
|