Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Furora (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=191)
-   -   Hyde Park (Furora) <- regulamin w temacie zaostrzony (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=144019)

Dion 12-10-2009 21:15

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Razor_Vis (Post 2665315)
Po 1 mój har nie był huntowany ale załapał hunta bo Visioną sie nudziło po 2 mam 2 rli w Vision (Którzy jako jedyni oprucz Youena byli wporządku) po 3 awangardowy kaloryfer to mój rl który też załapał hunta za nic po 4 jak Vision powstawało to u ich progu przeciwko Duską tacy jak Barles Karste (Mag Olimp) Anaboll (Xareta) itp gdyby nie ich pomoc Vision moglo już wtedy poledz. Więc nie wypowiadaj się na forum jak nieznasz całej Histori tego serva

Visią ,Duską>?!co to kurwa jest?!
dla mnie mozesz miec polowe oski w vision i tak bedziesz cipka ktora placze miesiac czasu czy tam ile na forum z powodu 50k ,a ten twoj kaloryfer z tego co tu wyczytalem dostal hunta bo sie sepil dac 200 gp dla noob chara jakiegos kolesia z vision/dusk wiec bye bye i skonczcie plakac

Razor_Vis 12-10-2009 21:51

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Dion (Post 2665326)
Visią ,Duską>?!co to kurwa jest?!
dla mnie mozesz miec polowe oski w vision i tak bedziesz cipka ktora placze miesiac czasu czy tam ile na forum z powodu 50k ,a ten twoj kaloryfer z tego co tu wyczytalem dostal hunta bo sie sepil dac 200 gp dla noob chara jakiegos kolesia z vision/dusk wiec bye bye i skonczcie plakac

Zobacz sobie lepiej jak twoje kochane Vision ogarnia na wojnie pierdolony lizodupie.

http://www.vimeo.com/3070258

Powodzenia na wojnie z Szwedami nie ma to jak bot :D

Dion 12-10-2009 22:01

dobrze tylko wiesz nie lize dupy tylko stwierdzam fakty ,a ze ty i twoj ziomek jestescie ostatnimi debilami , ofiarami losu dla ktorych rl'e nie chca juz pomagac to wybacz ale to nie moja wina ani nikogo z tego forum wiec nie zal sie juz tu

Razor_Vis 12-10-2009 22:23

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Dion (Post 2665377)
dobrze tylko wiesz nie lize dupy tylko stwierdzam fakty ,a ze ty i twoj ziomek jestescie ostatnimi debilami , ofiarami losu dla ktorych rl'e nie chca juz pomagac to wybacz ale to nie moja wina ani nikogo z tego forum wiec nie zal sie juz tu

Ja tylko przyznaje racje mojemu rlowi(Awangardowemu). I nie życzę sobie by taki kretyn jak ty go bezpodstawnie beształ nawet go nie znasz więc morda psie
a to że Rle nie chcieli mi pomóc to jest nieprawda sam zrezygnowałem z gry na tym porąbanym servie jak mówiłem zapłaciłem tego hunta i mogłem normalnie grać a to że nie gram tu to już moja sprawa

Lukasz'92 12-10-2009 22:28

kogo procz mnie ten Dion deneruje? :|

koles, nie wiem czy zdajesz sobie sprawe z tego, ze zachowujesz sie w tej chwili tak, jak kaloryfer kiedys :D i pewnie skonczysz tak samo. wypisujesz jakie te vision wspaniale i w ogole, bo prawdopodobnie dostales inva od ktorejs ze wspanialych gildii jak vision academy, ekipa misia itp. i myslisz, ze jestes ich czescia :(

jezeli nie jest tak, jak napisalem, to sa 2 inne opcje:
a) dopiero zaczales grac na furorze, ale planujesz w przyszlosci dostac sie do ktorejs z tych zajebistych gildii
b)nie grasz w ogole na furorze, a na te forum przyszedles z zamiarem w*****ania ludzi

Razor_Vis 12-10-2009 22:38

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Lukasz'92 (Post 2665403)

koles, nie wiem czy zdajesz sobie sprawe z tego, ze zachowujesz sie w tej chwili tak, jak kaloryfer kiedys :D i pewnie skonczysz tak samo. wypisujesz jakie te vision wspaniale i w ogole, bo prawdopodobnie dostales inva od ktorejs ze wspanialych gildii jak vision academy, ekipa misia itp. i myslisz, ze jestes ich czescia :(

a) dopiero zaczales grac na furorze, ale planujesz w przyszlosci dostac sie do ktorejs z tych zajebistych gildii
b)nie grasz w ogole na furorze, a na te forum przyszedles z zamiarem w*****ania ludzi

No coż są ludzie i podludzie ;)

Dion 12-10-2009 22:55

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Lukasz'92 (Post 2665403)

c) GRALEM na furorze jak ty ssales jeszcze mamie suty

razor
i sa dzieci manekiny takie jak ty ktore bez kumpli w panujacej gildi( i znimi se nie poradziles)i 200zl na chara od tatusiow grac nie umie ,a bot zly i bee i fuu

Voyphox 12-10-2009 23:00

A zaczynalo byc juz jakos normalnie na tym forum :(

Razor_Vis 12-10-2009 23:25

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Dion (Post 2665431)

razor
i sa dzieci manekiny takie jak ty ktore bez kumpli w panujacej gildi( i znimi se nie poradziles)i 200zl na chara od tatusiow grac nie umie ,a bot zly i bee i fuu

a) w porównaniu do ciebie mam życie rl no liferze
b) na tibie nie wydałem ani grosza nawet pacc kupowałem za cc
c) gram dłużej niż myślisz ;) - http://fotozrzut.pl/zdjecia/97578eabaf.jpg
d) używałem kiedyś bota tylko do robienia skilli

wieć teraz zamknij łaskawie ryj i nie wymądrzaj się

szymyy 13-10-2009 00:58

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Roodzielec (Post 2664633)
wybacz ale na tym swiecie (bez kyry i aldory) gra 3 pvperow... i ty nie jestes jednym z nich...
wiec wasza liczebnosc + elf + pińcet scryptow <<<< Svenska...

_/ Rudowaty from Antica

a zreszta co ja tu bede pisal, Twoje zdanie, ja mam inne, oczywiscie nie o moim pvp, bo jesli o to chodzi jestem kompletnym nieogarem, gram na bocie i Andrzej tylko na mnie drze ryja, ale o tej grze i o tych wojnach calych troche wiem, wiec moze jesli nie walka, to chociaz sensownym wydarciem ryja pomoge ;d co do tego, nie sadze aby inni fachowcy od miecza i szabli brzydzili sie botami ;d

Fan_Dzidzi2 13-10-2009 04:18

:king::blazen::angry::fool::browar::gazeta: :wasacz: :blush::lolo::Ork::creature::oks::glupek::swe: :kat: :lucznik: :miecz:

a i jeszcze:kon:

Lukasz'92 13-10-2009 13:23

tak dla rozladowania klotni...
koniecPZPN.pl

jezeli tez macie dosc pzpnu to dolaczcie do protestu i do akcji "pusty stadion" - nie jedzcie na mecz, ani nie ogladajcie go w telewizji. (mowa o meczu Polska - Slowacja)

Sienx 13-10-2009 16:36

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Dion (Post 2665431)

razor

O boże ale ty głupi jesteś, wg o co ci chodzi, jakie ty w ogóle zdania układasz, jak ty ssałeś jeszcze mamie suty powiadasz ?:D popraw ortografie jeśli chcesz zabłysnąć i nie kłuć się z ludźmi którzy mają racje a w dodatku jak ich nie znasz.

Couranger 13-10-2009 17:01

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Sienx (Post 2665663)
O boże ale ty głupi jesteś, wg o co ci chodzi, jakie ty w ogóle zdania układasz, jak ty ssałeś jeszcze mamie suty powiadasz ?:D popraw ortografie jeśli chcesz zabłysnąć i nie kłuć się z ludźmi którzy mają racje a w dodatku jak ich nie znasz.

Hahahaha ty za to jestes mistrzem ortografii , jak chcesz kogos pouczac sam najpierw zajrzyj do slownika.

Sienx 13-10-2009 17:25

A czy kłuć ma coś to tego co napisałem ? i czy napisałem ze jestem mistrzem ortografii, wcale nie muszę robić błędów na duża skale żeby go upominać i na pewno nie robię tyle błędów co pan Dion ogólnie rzadko to robię.

W cale nie muszę zaglądać do słownika żeby napisać dobrze słowo, poza tym tylko po to żeby mu napisać ze jest głupi ? po za tym ty też nie masz idealnej ortografii wiesz ze brak pisania kreseczek kropki czy ogonków przy ź-ż-ć-ś-ę,ą itp,też jest kiepską ortografią.

Dion 13-10-2009 19:27

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Sienx (Post 2665689)
A czy kłuć ma coś to tego co napisałem ? i czy napisałem ze jestem mistrzem ortografii, wcale nie muszę robić błędów na duża skale żeby go upominać i na pewno nie robię tyle błędów co pan Dion ogólnie rzadko to robię.

W cale nie muszę zaglądać do słownika żeby napisać dobrze słowo, poza tym tylko po to żeby mu napisać ze jest głupi ? po za tym ty też nie masz idealnej ortografii wiesz ze brak pisania kreseczek kropki czy ogonków przy ź-ż-ć-ś-ę,ą itp,też jest kiepską ortografią.

wiesz ,ze zalosny jestes?
jak by mi sie chcialo ,a nie chce mi sie siedziec 15 minut z firefoxem tak jak ty i odpisywac (tak tak kozak jestes bo ff masz no nie?) na posty debili ktorzy mysla ,ze maja 4 rl w vision i sa elo super fajni + sepia na 200gp badz sa tacy super z ortografi jak ty to bym nie robil bledow jak w gole brak polskiego znaku mozna nazwac bledem..
tak wiec skoncz puce i wymandrzanie sie bo tak jak ktos up napisal sam robisz bledy w dodatku z ff i jeszcze kozaka strugasz
btw
ja jestem glupi?to co napiszesz o sobie kretynie nieumiejacy poprawic wyrazu podkreslonego przez ff ?

Couranger 13-10-2009 19:38

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Sienx (Post 2665689)

Tylko idioto zauwaz to ze jest to jezyk forumowy i internetowy wiec nie jest wymagane pisanie kreseczek i kropeczek. A pisane kluc przez u otwarte mowi o tym jakim jestes idiota.

Dion 13-10-2009 19:46

debil wyskoczyl jak gumka z majtek ,myslal ze zablysnie ,a tu zonk:D

LaRrYxX 13-10-2009 22:04

jułen jestęs tam ; d?

Fan_Dzidzi2 13-10-2009 23:02

co jest stefan

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 06:53.