![]() |
|
Cytuj:
|
hahaha jaki bulwers
wez tak nie napinaj kaszalocie bo ci zykla peknie:D pewnie jak padniesz w tibi bijesz mame krzeslem ,a tato ja siocha no nie? btw to idz sie lecz albo jebnij meliske na uspokojenie i wtedy cos do mnie pisz |
Cytuj:
|
SPAAW
gratz 400. |
Cytuj:
zacznijcie pisać ze słownikami, bądź nie poprawiajcie innych jeśli sami nie jesteście lepsi [; XD |
Cytuj:
leaderem ja jestem!! bo gdy gralem w ta gre to ty komputera nie miales... a gdy osiagnalem 100 to ty dalej go nie miales bo nie bylo cie na niego stac... ost raz znizam sie do takiego poziomu ale obawialem sie ze mozesz mnei nie zrozumiec... _/ Rudowaty from antica |
Cytuj:
a co tego 'nie stac na komputer' to juz przegieles pale totalanie, huj cie obchodzi kogo stac kogo nie, ja wyjebie w sweteru z lumpa na miasto a stac mni ena garniaka od armaniego, powiesz ze mnie nei stac? skonczcie sie wywyzszac tymi slowami stac, nie stac, bo to naprawde ubacza w godnosc drugiej osoby czytajacej i nie majacej na czynsz ah no i jeszcze jedno, dopisz sobie cos w podpisie tutaj jeszcze zeby kazdy wiedzial o co chodzi, huehueu |
teksty typu "nie stac cie..." bardziej cisna autorowi niz odbiorcy, no ale trzeba przyznac, ze Roodzielec zrobil to dla waszego dobra, bo proboje zniechecic w ten sposob Diona do przegladania tego forum :p
btw. pamietajcie: Polska - Slowacja, nie jedzcie na ten mecz, ani nie ogladajcie go w tv! |
Cytuj:
ze koles pisze jakies bzdury na moj temat w ogole mnie nie znajac?:> Roodzielec Cytuj:
|
Cytuj:
Myślałem ze już za kończyliśmy ten temat a ty znów powracasz do tego ? ile razy się jeszcze napniesz ? jeśli niczego nie zrozumiałeś to przeczytaj mój post jeszcze raz a może i kilka razy |
Po co wy z tym DION'em nawiązujecie dyskusje, z nim nie wygracie. Najpierw was sprowadza da swojego parterowo-niskiego poziomu intelektualnego a później was pokonuje samozaparciem i doświadczeniem.
|
Cytuj:
jebnij sie glowa w sciane ze 2 razy moze ci sie w dobra strone tam przestawi |
o tym wlasnie mowilem trolu from forum:D
|
Cytuj:
Rudy... -.- |
Cytuj:
tyle na twoj temat up skad ty mozesz wiedziec pajacu ile kto ma lat? kolejny debil ktory leczy kompleksy na forum |
Cytuj:
|
Cytuj:
Dla panów z Vision , Vision Academy , Duskines i innych gildi zróbcie sobie prządek w gildiach bo jak na razie to burdel jest na całym serwie i ustalcie kto ma zostać a kto nie.Najlepiej napisać na forum tibia.pl i tibia.com oficialnie kto ma zapłacić za hunty oraz wojny. Ps: Mam nadzieje że znajdziecie kompromis i dacie innym szansę na to żeby sobie spokojnie grali na Furora.Liczę również na wyrozumiałość liderów i vice liderów wszystkich gildi o wyrażenie własnej inicjatywy by stan bytu na furora znacznie się polepszył. Gorąco pozdrawiam. |
Cytuj:
|
@Drago2009
Zrozum marginesie że to postac oprócz właściciela tez jest hunted. Wyobraź sobie ze sasho ojebał cie na 5kk(caly domek+wszystko z banku) i sie nie loguje . Mija półtorej roku odkąd sasho sie zalogował. ALE TY KURWA NIE ROZUMIESZ ZE TO NOWY OWNER CO NIC NIE ZROBIŁ I IDZIESZ GO NAPEIRDALAC BO WISI CI JEBANE 5kk I WALCZYL PRZECIWKO TOBIE. Zrozumiales dlaczego CHAR Sasho jest hunted ?? |
Drago2009
to nie owner postaci jest huntowany tylko char ,a jak bys czytal to bys wiedzial ,ze zyd chary nie sa do wyplacenia zrob tak jak mychas i sprzedaj chara dopuki jest jeszcze cos wart razor w kazdym poscie masz zamiar plakac o tym huncie?:D co za ofiara omg |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 19:20. |
|