![]() |
|
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
@Daro wyjdź z forum i wróć, jak wyrośniesz z firmy, czyli za jakieś 4-5 lat, bez odbioru |
forum jest dla wszystkich to se moge siedziec co??!!X(
moj nowy loot z wyvern (miecz i tarcza z nooba ktorego nie bylo przy kompie i rulnalem na niego 2 wyverny hahah ostry noob z niego:cup:) http://img121.imageshack.us/img121/3760/dsc00020pv8.jpg jakim aparatem robicie zdjecia ze takie ladne wychodza???? bo mi taka slaba jakosc wychodzi a tak wogule to moge pisac glupoty bo bylismy z kolegami na piwie i troche za duzo wypilem :berserk::evul::faceoff::dance::fuck::cyclops::cyc lops: |
Cytuj:
|
/\ najlepsza jest data tej fotki :D
26.10.08 |
chłopak pewnie nie wiedział wcześniej jak to na kompa wrzucić
|
Cytuj:
to wejdz na tibia.com i sobie przetłumacz. |
o nie ee padłem
Ej kocie, weź odinstaluj Tibię, naprawdę, spędzaj więcej czasu na podwórku wśród kolegów, słuchaj tego co pani nauczycielka i rodzice do Ciebie mówią, ucz się języka POLSKIEGO, a może nie będziesz musiał trwać w tym ciemnogrodzie, jakim na razie sobą reprezentujesz a i jeszcze jedno, jebanie policji nie jest trendem, a tak w ogóle czemu ją tak nienawidzisz ? odpowiedz na to pytanie zrzuty z ekranu robisz za pomocą Print Scrn + scroll (w myszce) po czym wklejasz(za pomocą ctrl + v) do programu do edycji obrazków(np Paint) Pozdraiwam~ |
ulala lisu zawitał na forum :c
|
On nienawidzi policji bo go tego nauczyli koledzy w podstawówce... ;<
|
Cytuj:
Brak mi slow na taka glupote xd Cytuj:
Nie wyrzucajcie go z forum, przynajmniej jest smiesznie ;d @aran powiem tyle - uwazaj :o |
do della
nie wiem o jakim filmiku mowisz ciekawe czy ty przeczytales kiedys slownik ze taki madry jestes co???X( do kreeza jestem chory i postanowilem tibie zainstalowac i pograc czemu jej nienawidze? bo zabili mi kuzyna dzienki za pomoc z robieniem zdjenc niedlugo cos wrzuce do cropp'a nikt mnie nic nie nauczylX( do josefa jakom glupote? tez napewno kiedys nieumiales |
Cytuj:
|
Cytuj:
"wymagana ilosc znaków to 10" |
3UP xDDD!
Może załatwimy to w taki sposob, że ja Cię dotknę Ty będziesz miał satysfakcję, iż Cię dotknąłem, a ja bede się cieszył, że dotknąłem taką osobe jak Ty okej? |
nie bedziesz mnie dotykal
|
Gościu jaja sobie robi, udaje 10 latka a Wy tak dajecie się podpuścić.
|
ze niby kto??? i ja mam 12 lat!!!X(
|
UP
xDDDDD!! no to prawie jak ja, łuhuhu jestem starszy <wysmiewa> :) |
Cytuj:
|
Napisałem xD jak mnie chcesz hacknąć to przyjdę z tatą do Ciebie i Ci wdupczy ...!
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 05:11. |
|