![]() |
Mojego filmu nie ma sensu postowac bo widac tylko jak pada Alado a potem tylko ja xD
Jak Viraz udostepni to bedzie na tibia.de:) |
Szacunek dla tych co walczyli do końca ,a nie jak :Skin Arno , Vane Dare i może jeszcze ktoś dali loga i zostawili kolegów :)
|
Cytuj:
|
Cytuj:
Rule 3f) Account Trading or Sharing Offering account data to other players or accepting other players' account data. Zaczynajac grac w ta gre, zaakceptowales pewne zasady, wiec dlaczego teraz je lamac? |
Ser Hitku a kto nie szaruje xD
|
Cytuj:
|
Cytuj:
Przeciez Viraz to PL??? ej :< |
Cytuj:
|
15:6 po EKSCYTUJĄCYM snejku co!? :)
jak nie umiecie robic snejków lepiej na opena wyjdzcie tam moze macie wieksze szanse (o ile sie komus rybek nie zachce) |
Cytuj:
|
Masz racje bardzo się martwie, ze niemoge expic i juz mi nic niepozostalo musze Cie wyzywac. :(;( -.-'
Poprostu chodziło oto, że starasz się byc śmieszny, albo chciałeś nam udowodnic, że coś robimy nie tak, a sami robicie to samo. Zacznijcie jeszcze pisac że my jesteśmy źli i wogóle bo mamy bota -.-' |
Cytuj:
|
Cytuj:
a z tym leczeniem to brehta:p |
Cytuj:
|
Cytuj:
lol botterzy ;| |
Cytuj:
|
Cytuj:
Cytuj:
|
Tak wawiernia wojowniku walcz 7 na 30 :>
ale jak dobrze pamietam kazik napisal wyjdzcie z ab i idziemy sie bic a co oni zrobili? sami widzieliscie ;> |
Cytuj:
A tak przy okazji, zapytałem się go co on na opena, powiedział zebyśmy wyszli z ab, oni stali koło wolf towera, jednak zanim dobiegłem do wolf towera, oni już byli gdzieś koło thais, JAKA K***A SZKODA CO? -.- |
Ktos zapomnial wedki ;<
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 02:36. |