![]() |
fszyscy uzytkownicy foróm som mojimi pszyjaciulmi :)
|
To co dzis vt Mene?
|
pliska , ja tez chce
|
hehehe hehe hehehe a mama nie ¶pi dzisiaj?
|
ja w czoraj impreza w stylu lat 80 na ławce , jebalismy tanie wina ;;;;;;;;;;;;;;;;
|
Siema all. Gram od niedawna na shapirze i chciałbym się dowiedzieć czy na tym serverze jest jaka¶ porz±dna polska gildia albo mniejsza ale polska :D
|
Sa polskie gildie, ale jest wojna, wiec porzadne walcza, nieporzadne nie ;] nie ma dobrej neutralnej gildii jesli o taka ci chodzi.
|
Szpilam se na otsie to nie loguje ani tu ani na tibie; a pacc leci ;/
Jak cos dokus napisz na gg jak bedzie mene to pogadamy ; |
Saphira bedzie uratowana niedlugo :P
|
Od wczoraj gram na Saphirze knightem. Idzie mi nieĽle, bo już 12lvl i skille 33/33 :] Ale będe niedługo skillował z koleg± na party ;) Jeżeli ma kto¶ chęć pogadać niech pisze do Krius Leon.
|
Cytuj:
|
A tu sam noob prosil sie o deda bo przyszedl zwalczyc naszego 8 lvlowca...
http://img222.imageshack.us/img222/9260/lejdiws1.png http://img222.imageshack.us/img222/l...png/1/w622.png |
I dobrze ;-) Ja też zaczynaj±c tutaj grę zostałem zabity przez 17lvl za nic ... :/ Takie to trochę nie w porz±dku. Aktualnie 15lvl i wła¶nie zaczynam łowić ryby i lecę skillować ;]
|
a na co łowisz? bo słyszalem ze na kukurudze i dobrze biorom
|
@krule
Czepiacie sie bo zazdroscicie mu wedki. |
|
Widze ze sami wedkorze sam ;p Ja tam wole sobie kupić u Bruna zawsze swiezutkie prosto z Skandynawi
|
cze chce sie porzegnac z ukochanym forum wroce za 2 tyg baba calyski goronce buziaczki pszyjaciele :)
|
Cytuj:
15:25 Warning! The murder of Krius Leon was not justified. 15:30 Dolarowa [21]: co musze zrobic zebys mnie odhuntowal? 15:30 Dolarowa [21]: blagam o jakies wskazowki 15:31 Krius Leon [17]: oddaj tarcze i bp 15:31 Dolarowa [21]: ok, ale pod jednym warunkiem 15:32 Krius Leon [17]: ? 15:33 Krius Leon [17]: pod jakim 15:33 Krius Leon [17]: szybko 15:33 Krius Leon [17]: juz ida po ciebie tam ;) 15:33 Dolarowa [21]: zamienie twoj loot na wedke 15:33 Dolarowa [21]: ta, ktora lowisz rybki |
Cytuj:
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 07:57. |