![]() |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
nevermind.
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Kupie All Bp uh !
Tak jak w tytule :P kupie all uhy , pisac na tibi lub PW.
|
Cytuj:
nie bylem ani za tymi ani za tymi... gralem tam raptem 2 miesiace, wiec za bardzo nie znam nikogo z em ani co i pewnie oni tez nie kojaza takiego nicku jak Triffek ;] Chodzilem na malo uczeszczane expy dlatego nigdy nie mialem problemow z kolejkami ani z zadnymi expa CO , a EM to tylko w depo spotkalem z kilka razy;] |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
You recognize Sindubia. She was killed by Czipsu.
ackja przed brama ab |
Filmikkkk plaxxx:p
|
a tutaj juz Sindubia padla z wlasnej glupoty =) mojego rl zajebala za nic i pozniej zamiast zaplacic 50k wyzwala duskow i padla ;p
|
Prawie padłem na kicku a teraz servery wyłączają chyba ;/ Mam już dosyć tych ataków na servery tibijskie -.-
|
Cytuj:
Padl , zaplacil i jest free. o/ Btw. kupie 20 bp uh !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! |
Wielkie gratki za wykonanie anini dla
Azor Danor,Dunkirk,Arherox,Sauronuss |
Może ktoś zauważył może nie ale [CHAR]Cariosan[/CHAR]/[CHAR]Venz[/CHAR]poza Vision
|
a Allies expi i expi i expi...
@down a ja sie zastanawiam komu jeszcze dopierdolą... słyszałem (info niepewne) że maja sorckowi odebrać utevo res i coś tam z runkami... |
@OT
co sądzicie o tym? http://www.tibia.com/news/?subtopic=latestnews&id=602 a szególnie o 'each vocation will have certain groups of monsters which are especially comfortable for that vocation to hunt.' czyli co - nowe zółwie dla najta i etc dla innych klas? :D zaczyna mi się podobać to update ;] |
jakas akcja chyba byla:)
Artido Core Killed at Level 104 by Aurix Vantie and by Kerston |
pozdro kayaan i elite adros
bijom mnie dead |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 21:08. |