Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Furora (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=191)
-   -   Hyde Park (Furora) <- regulamin w temacie zaostrzony (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=144019)

Smerfu 01-11-2007 19:47

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Triffek (Post 1722786)
czy warto zaczynac gre na tym swiecie? chcialbym zapytac czy jest jakas szansa zrobienia tutaj 100 lvla bez wstepywania to jakiej kolwiek z gildii bioracej udzial w wojnie... czy jest tu jakis rondom pk main charami, czy jest/bylo/powroci(kiedykolwiek) power abusing, czy jest tu w miare mila atmosfera... czy jest tak ze gildia rzadzaca ma pierwszenstwo do kazdego respu i moze wywalic kazdego nie z gildii nawet jak wczesniej zajol sobie resp...?? czy latwo jest zostac hunted i czy jest ktos kto moglby wspomoc jakims p setem na poczatek ;]

mozna grac w miare spokojnie, tyle ze ludzie z Aldory sa troche naznaczeni, jezeli byles/jestes za Co nie szukalbym kolegow w Da Crew/ Dusk etc, podobnie jezeli jestes lub byles w Em to Visionom lepiej o tym nie wspominac za to mozesz liczyc na pomoc wczesniej wymienionych gildii ;)

blantoholixxx 01-11-2007 20:03

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Smerfu (Post 1723380)
mozna grac w miare spokojnie, tyle ze ludzie z Aldory sa troche naznaczeni, jezeli byles/jestes za Co nie szukalbym kolegow w Da Crew/ Dusk etc, podobnie jezeli jestes lub byles w Em to Visionom lepiej o tym nie wspominac za to mozesz liczyc na pomoc wczesniej wymienionych gildii ;)

ciebie nigdy nie ma to jak mu pomozesz

Hellraiser 01-11-2007 20:09

nevermind.

Hellraiser 01-11-2007 20:10

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Antica vampire (Post 1723338)
chodzilo mi tu o twoje posty czegolnie tutaj na forum podczas wojny.. pierw duskiness rox, nastepnie vision rox a teraz? I nie mialem na celu Cie urazic ani wojowac z Toba ,wyrazilem swoja opinie , od tego jest chyba forum nie ? Cya

Jesli możesz przytocz mi gdzie wychwalałem was w niebiosa lub tą drugą ekipę oczywiście jeśli nie chcesz to nie, ale tu też była taka osoba na forum co twierdziła to samo i do tej pory mi tego nie pokazała. PEACE

Smerfu 01-11-2007 20:55

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez blantoholixxx (Post 1723416)
ciebie nigdy nie ma to jak mu pomozesz

ale ty jestes calymi dniami i chetnie pomozesz;D

Antica vampire 02-11-2007 04:24

Kupie All Bp uh !

Tak jak w tytule :P kupie all uhy , pisac na tibi lub PW.

Triffek 02-11-2007 10:32

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Smerfu (Post 1723380)

nie bylem ani za tymi ani za tymi... gralem tam raptem 2 miesiace, wiec za bardzo nie znam nikogo z em ani co i pewnie oni tez nie kojaza takiego nicku jak Triffek ;] Chodzilem na malo uczeszczane expy dlatego nigdy nie mialem problemow z kolejkami ani z zadnymi expa CO , a EM to tylko w depo spotkalem z kilka razy;]

Antica vampire 02-11-2007 13:07

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez V0lcan0 (Post 1724448)
elo mam takie pytanie ...
Czy jak ktos jest rl od jakiegos membersa z vision a nie uczestniczy w wojnie to ma hunta od dusk?

Ta , a wiesz dlaczego ? Bo jak vision wygrywalo zabijali naszych rli bez powodu, byli na tyle dobrzy ze walili nawet 30 lvle _/ hrrrr

Fallathanu 02-11-2007 16:01

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez V0lcan0 (Post 1724730)
To najlepiej dajcie liste tych rli ktorzy maja placic , bynajmniej bedzie wiadomo kto ma placic 8o

A cochcesz zaplacic ?:)

Baxmen900 02-11-2007 16:45

You recognize Sindubia. She was killed by Czipsu.

ackja przed brama ab

Manieczeq 02-11-2007 16:50

Filmikkkk plaxxx:p

Fernandos 02-11-2007 17:37

a tutaj juz Sindubia padla z wlasnej glupoty =) mojego rl zajebala za nic i pozniej zamiast zaplacic 50k wyzwala duskow i padla ;p

Diablord 02-11-2007 22:11

Prawie padłem na kicku a teraz servery wyłączają chyba ;/ Mam już dosyć tych ataków na servery tibijskie -.-

Antica vampire 02-11-2007 23:27

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez V0lcan0 (Post 1725393)
nie placic nie chce ale chcialbym wiedziec kto mniej wiecej z rli od vis ma u was paymenta i ile payment wynosi:confused: // btw za co padl sindubia?:p

No wiec sindubia zabil 2 chaara shelba , ktory byl w gildii z jakims noobem , ktory to pekowal,Sindubia znalazl sobie powod nie wiedzac ze to shelbo i go upierdolil za to.
Padl , zaplacil i jest free. o/

Btw. kupie 20 bp uh !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

blantoholixxx 03-11-2007 01:00

Wielkie gratki za wykonanie anini dla

Azor Danor,Dunkirk,Arherox,Sauronuss

Pall_Mall 03-11-2007 01:15

Może ktoś zauważył może nie ale [CHAR]Cariosan[/CHAR]/[CHAR]Venz[/CHAR]poza Vision

Proszewas 03-11-2007 01:30

a Allies expi i expi i expi...

@down
a ja sie zastanawiam komu jeszcze dopierdolą...
słyszałem (info niepewne) że maja sorckowi odebrać utevo res i coś tam z runkami...

sallceson 03-11-2007 01:42

@OT
co sądzicie o tym?
http://www.tibia.com/news/?subtopic=latestnews&id=602
a szególnie o 'each vocation will have certain groups of monsters which are especially comfortable for that vocation to hunt.'

czyli co - nowe zółwie dla najta i etc dla innych klas? :D

zaczyna mi się podobać to update ;]

Manieczeq 03-11-2007 03:38

jakas akcja chyba byla:)
Artido Core
Killed at Level 104 by Aurix Vantie and by Kerston

Khazul 03-11-2007 08:18

pozdro kayaan i elite adros

bijom mnie
dead

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 21:08.