![]() |
nie mowie ze wszyscy sa swieci za to ty wszystkich lvli 8-60 szuflakujesz jaklo zwyklych pkow ktorzy se kase zarabiaja na dedach.8o wiec naprawde jak dlamnie szkoda kontynlowac ta rozmowe bo jeszcze zamkna ten temat a tego bym nie chcial :)
|
Cytuj:
no i wbrew pozorom tych lev 100+ nie jest az tak wielu, natomiast w dzisiejszych czasach za rptekcje moze zaplacic prawie kazdy. to nastepny problem, ze niektory high lev protektuja za kase nic nie wiedzac o sposobie gry osoby protektowanej. przyklad gildia Sir Imp squad czy jakos tak, dzialajaca na terenie Carlin. sami low lev polacy ktorzy zaplacili za protekcje. na szczescie nie kazdy sie ta ich protekcja przejmuje :D GBS to kolejny przyklad typowej pK gildii z protekcja. i dopiero cos takeigo jest wkurzajace, i mimo tego co tu pisze nie oppieram skull huntingu, ale jak ktos huntuje red skulle z takiej gildii to ma moje poparcie :) |
Caly czas o tym mowie, nie kazdy skull odrazu znaczy ze zabija 4fun oczywiscie sa tacy i naprawde nie mam nic rpzeciwko temu ze padaja. ale to nieznaczy ze all skulls to odrazu tacy jak oni pkeye pelna geba, wiec skull huntin to nic dobrego i nighdy nie bedzie dobre
Edit: Coz troche urzniety bylem i ktos mogl mnie zle zrozumiec xD |
Nastepne superr wydarzenie:
http://forum.tibia.com/forum/index.p...readid=1259153 Moim zdaniem Sir Zemus powinien byc wywalony z gildii... @Edit I dead Keliki (za nic): http://forum.tibia.com/forum/index.p...readid=1258468 |
Zemus rzeczywiscie przesadził, chyba woda sodowa w postaci Kondy w gildii mu do głowy za mocno uderzyła, nic trza czekać na reakcje Demiego.
W sprawie Keliki - człowieka o zapedach gmowskich- najbardziej chyba pasuje: gdzie drzewo rąbią tam wióry lecą i właśnie jednym z nich dostała mocno;) |
Cytuj:
To przykład gościa który dorwał nowego chara i myśli że ma do wszystkiego władze...... Cytuj:
|
Cytuj:
Btw: ja tylko wiedzialem o tym ze Kelika pomagała przy zabiciu Dante of Skys. |
Cytuj:
teraz jeszcze reszta takich frajerow powinna pasc, mam na mysli ludzi takich jak Thum thm, irlo itp. ;) |
Irlo juz nieraz padl od kondy czy kogos od niego ;)
a Thum bedzie teraz neutral jak zawsze kiedy sprawa jest niepewna dla niego :p |
Wypada mi pochwalic Demiego.. Dzisiaj jakis koles z jego gildi przed dp ab lal kogo popadnie. Gdy to zobaczylem przypomnialo mi sie co Demi tutaj pisal a mianowicie zeby go informowac o kazdym takim przypadku. Rzeczywiscie gdy napisalem odrazu przybiegl wiec widac ze slow na wiatr nie rzucal... nie mogl takze raczej wiedziec ze czytam to forum prawie co dzien i ze sprawdzam jego wiarygodnosc bo za duzo nie postowalem. Brawa dla niego ...
aaa i bylem przy tym jak mowil ze go wyrzuci... czy go wyrzucil czy udzielil ostrzezenie nie obchodzi mnie... jak mowilem wazne ze reagowal. |
Zaxuhe padł
Jun 09 2006, 04:58:46 CET Killed at Level 119 by Keekz'Lorenzo and by Sir Imp |
Cytuj:
:( :(:( :(:( :(:( :(:( :(:( :(:( :(:( :(:( :(:( :(:( :(:( :(:( :(:( :(:( :(:( :(:( :(:( :( Teraz to sie wk********. Sądze że po tym sporo osób pomoże w wojnie przeciwko HWL -.- |
Pfrt, fuck him.
I tak nigdy go nie lubiłem. /Oddany fan Keekz'a. <3 |
Z zupełnie innej beczki:
"Jeszcze tego lata, Jeszcze tego lata, Polska będzie mistrzem świata! Hey":) Mam nadzieję, że będzie mi to wybaczone;) |
Cytuj:
|
Cytuj:
Poświęce 7 ostanich unjustów w tym miesiącu aby cie nauczyć szacunku do innych. Więc to chyba sie nazywa hunted X( Nie mam szacunku dla takich osób jak ty. Do końca dnia sama wyjdziesz z Chempions of Olimp albo ja to załatwie i Cie wywalą. |
Lord chyba przesadzasz, bo każdy ma prawo do własnego zdania. Do wyrażania go służy właśnie to forum. Mam nadzieję, że przemyślisz swoje słowa, bo każdy z nas ma własne doświadczenia odnośnie innych graczy- raz pomagali, innym widać szkodzili. Więcej opanowania i wstrzemieźliwości.
|
hehe hunted za to że się kogoś nie lubi :P nieźle a ja nie lubię Busha, Hop coli i jest jeszcze kilka osób których nie lubię w końcu nie muszę wszystkich wielbić, lubić i kochać. To że się kogoś nie lubi nie oznacza że trzeba go huntować. To tylko gra więc wrzuć na luuuuz.
|
Cytuj:
Zaxuhe jest moim dobrym przyjacielem tutaj i wiele mu zawdzięczam. Nie pozwole nikomu pisać tego typu tekstów - i nie mówie tu o tym, że go nie lubi lub coś, ale o tym co napisał wyżej. Dodatkowo zaobserwowałem już na innych forach: o Zaxuhe Cytuj:
W takim razie teraz ja go f*** :) lepiej? |
Oj Hybrid jaki Ty mściwy, naucz łosia szacunku! ;D
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 13:01. |