![]() |
Cytuj:
@Hiver Dasz rade. Weź poty. :0 |
Na ktorym levelu można sie udac palkiem na hunta bog raiderów (solo)?
|
Cytuj:
Na co uwazac... na trucizne miej w pogotowiu exane pox Co zabrac... 1 bp mp :) |
Cytuj:
|
Minosy
Mam pytanie odnośnie questu Dark Helmet.
Czy solo 28 drutem można ten quest ukończyć? Ew. jakie jest ryzyko deda?:baby: |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
czy dam rade solo 50 sorcem ubić dla ??? na utamce żebym nie leżał w temple
eq jak dla maga : hotm, vapirka , focus cape itp m lvl 45 :] odp pls |
Dasz radę. Na pewno DL cię nie zaspamuje tak, że nie zdążysz się wymanasować. Combo też oczywiście powyżej twojej maksymalnej many nie walnie (zresztą już 600 hp na niego starcza).
|
Witam mam pytanie mam pallka 20 lvl z skillami 80/61 i pytanie moje to takie od którego lvl mogę bić dragony i gsy
|
dla sportu możesz uwalić draga, myślę, od 25lvl będzie bezpiecznie, ale waste.. gs'a hmm... 30 z blokerem, dla sportu solo ciutkę większy...
|
|
omg 100 pytan zabije dl-a?
Na dla trzeba miec co najmniej 35lvl <palkiem reszta nie wiem> 70/55 skile,utamo vite i royal speary... Bierzesz 2bp manaskow,1 bp healthow z czego na 1 dla zejdzie ci ~10potkow! Gsa tez tak samo tylko ze na niego wiecej potkow leci ;o ja podejdzie ofc . Dla bijemy stairhoppingiem najlepiej w venore na wiezy (d-lair) |
35 Paladin. 65/49
B robka, b legi, c helm, p ammy, vampirka, bohy. Czy poradze sobie na wyvernach ? Chodzi mi o te Wyverny koło OF'a (Taka górka z 7 wyvernami). Zabic zabije, ale czy z takimi skillami będzie waste, jak tak to jakie ? Czy dobrze będzie mi sie tam expiło ? Prosiłbym o szybką i mądrą odpowiedź. Sorki za błędy jęśli są, pisze na szybko. |
dać radę dasz, ale waste raczej bedzie - z wyverny świetnego lootu to nie ma ;/ (przynajmniej mnie nic nigdy nie leciało). Exp będzie Ci szybko leciał tam...
|
Cytuj:
Dla mozesz nawet na 30lvlu z utamo vita :D nie spadniesz na kombo :) Ja na 36 ubilem ;o |
17 lvl, 1 mlvl
steel helmet p armor p legs dwarvenka/guardian (szukam sprzedawcy guardianki) fur boots crimson sword pokonam pojedyńczą tarantule ? Mogę zużyć na to nawet 1.5 bp potionów, ale czy pokonam ją ? |
Cytuj:
Pozdrawiam ~~SzaDok~~ |
a na którym lvl ją pokonam z jakim EQ ?
|
Cytuj:
Polecam poradnik: http://tibia.pl/poradniki/1968598 Pozdrawiam ~~SzaDok~~ :] |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 16:52. |